Çatlatma iğnesi olup yaşadığı tecrübeleri paylaşacak olan var mı?

Sürekli belirtileri okuyorum internetten. 27 Kasıma kadar bana rahat yok anlaşılan. Oooff Allah büyük. Ben yumurta büyütmek için fostimon kullanmıştım. Drla görüsup bu şekilde 2 ay daha denemek istiyorum. Kısmet artik

( güzel haberler bekliyorum ben hep tek çizgi gördüm
Çatlatma ignesini daha 3 gün önce yaptırdım. Ne bekliyosam 3 günde. İnsaniz işte duygulara engel olamıyoruz. Gerçi benim yaşım 42. Olmayabilir de yaştan ötürü. Olmazsa da yaşamaya devam. Herşey Allah'ın izniyle

Ignenin 6. Günü test yaptim negatif yalanci bile cift cizgi cikmiyo pesss

Yalnız benim dikkatimi çeken. Sabahları mide bulantısı. Ara ara yumurtanın olduğu btarafta kasik ağrısı. Ve birden gelen uyku isteği var. Su an bile sarhoş gibiyim. Dengede zor duruyorum.
Igne oldugumuz icin valla igne etkisimi bilmiyorum ben hic igne olmamis gibiyim kimiside bsuru yan etki yasamis siz bi kan mi verseniz acaba ya

Yalnız benim dikkatimi çeken. Sabahları mide bulantısı. Ara ara yumurtanın olduğu btarafta kasik ağrısı. Ve birden gelen uyku isteği var. Su an bile sarhoş gibiyim. Dengede zor duruyorum.
Valla tutmuş olabilir cok heycanli bat ne zaman

İğneyi pazar günü yaptim. Ayrıca progestan da kullanıyorum. Onunda etkisi olabilir. Telefon bile elimden kayıp dusuyo. Hayırlısı. Bir hafta sonra yine erken test yapcam.
Progestan yapar o halsizliği, vajinal yoldan almayı teklif edin doktorunuza

Kizlar. Yumurtlamanın olduğu tarafta kasıkta ince ince sizi var iki gündür. Bugünde aynı taraftan belimde oldu sizi. Birde 5 gündür rüya görüyorum. Her rüyamda misafir ağırlıyorum. Bu da erkek evlada isaretmis. Heyecanlıyım...

Ay hadi inşallah

Kaçıncı gün bugün?

İnşallah hadi bakalım güzel haberler ver bize

Kaçıncı gün bugün?
Pazar günü çatlatma ignesini yapmıştım. Kasiktaki ince sızılar devam. Ama erken testlerden yapmıştım. Negatif çıktı. Büyük ihtimalle iğnenin etkisi geçmiş. Asıl sonuç haftaya c.tesi günü çıkacak. Aslında çok umutlu değilim. En iyisini Allah bilir. Ama bugünler tam da embriyonun tuplerden rahime yolculuğu. Belki de o yüzden sızlama vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…