• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olup yaşadığı tecrübeleri paylaşacak olan var mı?

Şayet gebelik oluşmuşsa haftaya belirtiler de başlar zaten ...günler geçmek bilmiyo Allah'tan işler çok yoğun bu aralar. Gündüzleri bı şekilde geçiyor. Akşam da yorgunluktan bayılıyorum 🤭🤭
Ben çok uyumuştum olduğum yere uyuyakalıyodum

Bende kasımın 2 sinde ilk defa ovitrelle oldum.
Beta 17 sinde 24 çıkmıştı. 19 unda tekrar yaptırdım 32 olmuş. 😢😢

Bayanlar. Dün benim yine yumurtlama olan tarafta iğnesi batması gibi kasik ağrısı oldu. Bir kaç kez ustustune ve kuvvetliydi. Çatlatma ignesini 13 Kasım'da yapmıştım ya. Rahme yerleşme ağrısı olabilirmi. Test yapsam da negatif cikar..🤔 içimde neler olup bittiğini merak ediyorum.

Bayanlar. Dün benim yine yumurtlama olan tarafta iğnesi batması gibi kasik ağrısı oldu. Bir kaç kez ustustune ve kuvvetliydi. Çatlatma ignesini 13 Kasım'da yapmıştım ya. Rahme yerleşme ağrısı olabilirmi. Test yapsam da negatif cikar..🤔 içimde neler olup bittiğini merak ediyorum.
Çatlatma iğnesi vurunduğum zaman adet olana kadar adet sancısı gibi ağrım olmuştu benim. İçinizi ferah tutun düşünmemeye çalışın en güzeli. Tahlil için çok erken daha 1 haftanız var

Çatlatma iğnesi vurunduğum zaman adet olana kadar adet sancısı gibi ağrım olmuştu benim. İçinizi ferah tutun düşünmemeye çalışın en güzeli. Tahlil için çok erken daha 1 haftanız var
Adet ağrısı gibi değil ki. Adet ağrısında benim komple karnım ve belim ağrıyor. Bu yumurtlama ağrısı gibi kesik kesik oldu. Hatta arabaydik eşim kotuysen hastaneye gidelim dedi ama 5 yada 6 kez oldu. Evet tahlil için erken. Ne kadar zormus beklemek. Hadi biz ilk denemedeyiz. Yıllardır deneyenleri çok iyi anlıyorum şimdi.

696C4B02-4A9E-4B71-839D-B21411105F0F.jpeg

9.gün iğne günü saymazsak. Sayarsak 10. Gün dizce var mı iğne etkisi mi

Pazar günü çatlatma ignesini yapmıştım. Kasiktaki ince sızılar devam. Ama erken testlerden yapmıştım. Negatif çıktı. Büyük ihtimalle iğnenin etkisi geçmiş. Asıl sonuç haftaya c.tesi günü çıkacak. Aslında çok umutlu değilim. En iyisini Allah bilir. Ama bugünler tam da embriyonun tuplerden rahime yolculuğu. Belki de o yüzden sızlama vardır. 🤔🤔
Sizle aynı gün iğne yaptık. Ben bugun regl oldum sizde durumlar nasıl

Sizle aynı gün iğne yaptık. Ben bugun regl oldum sizde durumlar nasıl
Ben de dün yani salı günü oldum. Bugün tekrar iğneye başladım. Gonal-f kullanıyorum bu ay. 5 gün yapcam. 6.gun kontrol var. Belki bu iğne daha faydalı olur. Allah'tan ümit kesilmez. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz

11. Gün normal gebelik testinde negatif çıktı. Erken yoktu elimde :KK43:
Gebelik testinde benim 14. Gün de negatif çıkmıştı. En kesin sonuç için kan verin.. Kanda çıkıyor zaten. Adet tarihimden 4 gün önce, aşılamanın 14. Gününe denk gelen gün tahlil vermiştim pozitif çıkmıştı.. Umarım siz de pozitif görürsünüz 💜

Back