Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun 5 gun femara kullandin. Catlatma ignesi oldun mu ? Iliski hangi gunler olacagini
Sonuç ne oldu aşılama yapıldı mı?Ben ediyorum canım femera kullanıyorum 8. Günüm yumurtam büyürse aşılama olucak
Meraba bildiniz ikiz bebislerNormalde ikiye katlanması bekleniyor bildiğim kadarıyla, senin bebeğin ikiz olabilir mi acaba
Çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahMeraba bildiniz ikiz bebisler
Çok teşekkür ederim amin sizde durumlar nedirÇok sevindim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
2 ay iğne bu ay aşılama.. Henüz tutturamadk biz :)Aranizda ilk ignede tutturan yok mu ya
Meraba test yaptınız mı2 ay iğne bu ay aşılama.. Henüz tutturamadk biz :)
13. Gün yaptım negatif.. Yarın 15. Gün kan mı versem acaba diye düşünüyorumMeraba test yaptınız mı
İnşallah hayırlı sonuçlar verirsiniz bize13. Gün yaptım negatif.. Yarın 15. Gün kan mı versem acaba diye düşünüyorum
38.18 çıktı sonucumİnşallah hayırlı sonuçlar verirsiniz bize
Merhaba formu sırf sizin mutlu haberinizi görmek için sonuna kadar okudum :) inşallah değeriniz artar bu arada bende dün çatlatma iğnesi vuruldum ve doktorum 12 saat sonra ilişki önerdi bir de 36 saat sonra 8 aydır deniyorum olmuyor sizin bir tavsiyeniz var mı ? :)38.18 çıktı sonucum
Merhabalar :) teşekkür ediyorum öncelikle.. Benim bu aşılama sonucu oldu. Umarım artar evet. Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, olacağı varsa her halukarda oluyor. Olmayacaksa ne yaparsanız yapın olmuyor. Bundan önce 2 ay klomen ve ovitrelle kullandım. Çok da dikkat etmeme rağmen negatifti. Bu ay aşılama dan sonra çok gergin bir süreç geçirdim uzun yola gittim geldim. Açıkcası pozitif olmasını hiç beklemiyodum. Yani bu işler biraz nasip işi gibi.. Evet beklemek çok zor bu süreç çok yıpratıcı. 12. Gün testte negatifi görünce saatlerce ağladım ben.. Şunu söyleyebilirim yeme içme konusunda dikkat edin eşiniz de ilişkiden önce kuvvetlendirici bişeyler yesin ve hiç kafanıza takmayın çocuk yapma niyetiyle birlikte olmayın demek istediğim o. Kafanızın rahat olması şart ve biliyorum bu çok zor. Bana hiç 12. Saatte ilişki önermedi. Hep 36. Saati önerdi 36. Saat sonra 1 gün sonra 2 gün ara sonra 2 gün tekrar ilişki önermişti..Merhaba formu sırf sizin mutlu haberinizi görmek için sonuna kadar okudum :) inşallah değeriniz artar bu arada bende dün çatlatma iğnesi vuruldum ve doktorum 12 saat sonra ilişki önerdi bir de 36 saat sonra 8 aydır deniyorum olmuyor sizin bir tavsiyeniz var mı ? :)
İnanın gerçekten çok sevindim benim ilk sonucum 21 çıkmıştı daha sonra arttı sizinde öyle olacağına eminim Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin38.18 çıktı sonucum
Bu bana çok büyük umut oldu çok teşekkür ediyorum çok heyecanlıyımİnanın gerçekten çok sevindim benim ilk sonucum 21 çıkmıştı daha sonra arttı sizinde öyle olacağına eminim Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin
Bende istiyorummmm......dayanamayıp hergun erken gebelik test yapicam bu gidişle...Bu bana çok büyük umut oldu çok teşekkür ediyorum çok heyecanlıyım