• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olup yaşadığı tecrübeleri paylaşacak olan var mı?

Kızlar bende bişey sorucam bu gün aşılamam var doktor 2 yumurtam olduğunu söylemişti ama kaç mm olduğunu söylemedi şimdi bana verdiği ultrosanda yumurtaların mm yazıyo biri 27 mm biri 31 mm çok büyük değilmi kist oluyo böyle yumurtalar diye biliyorum ama çatlamışlar dedi ve çatlatma iğnesi de yapmadı başına böyle bişey gelen varmı

Merhaba kızlar ilk defa buraya yazıyorum bende bu ay çatlatma iğnesi oldum. 1.5 yıldır hamilelik istiyorum malesef olmadı. Reglime 9 gün var. Gebelik olduğunu anlamak için illa akıntı olmak zorunda mı ?
Çünkü regl olacağım gibi hissediyorum 😔
Hiçbir şeyi kafana takmadan sakince bekle canım.. Umarım beklediğin sonucu alırsın..

Merhaba ben de ağustos ayında klomen denedim ama asla büyümedi yumurtalarım. Eylül ayında doktorumu değiştirdim femara+gonalf+Çatlatma iğnesi oldum. İğnenin 11.günü negatif çıktı 12.günü pozitif 13.günü negatif çıkınca gidip kan verdim 1.40 çıktı. Doktorum 4 gün daha bekleyelim yine kan ver diyo ama o kadar yıprandım ki inşallah kasım ayında hepimiz sağlıklı gebelikler elde ederiz...

Merhaba kızlar ilk defa buraya yazıyorum bende bu ay çatlatma iğnesi oldum. 1.5 yıldır hamilelik istiyorum malesef olmadı. Reglime 9 gün var. Gebelik olduğunu anlamak için illa akıntı olmak zorunda mı ?
Çünkü regl olacağım gibi hissediyorum 😔
Bende hiçbir belirti olmadan 6 gün kala test yapıp öğrenmiştim umudunuzu yitirmeyin bence şuan 4+2olduk yeni yeni akıntım oluyor tabiki kişiden kişiye değişebilir kucağınız bebekle dolsun inşallah 🙏🙏😇

Bende hiçbir belirti olmadan 6 gün kala test yapıp öğrenmiştim umudunuzu yitirmeyin bence şuan 4+2olduk yeni yeni akıntım oluyor tabiki kişiden kişiye değişebilir kucağınız bebekle dolsun inşallah 🙏🙏😇
Yaa inşallah şuan bana umut oldunuz. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız. Gerçekten çok mutlu oldum sizin adınızı 🥰😇

Kızlar bugün çatlatmada 10. Günüm reglime daha 7 gün var ama baya sancım var regli olacak gibi. Sizce yarın test yapsam mı biraz daha mı beklemem gerekiyor 🥺

Kızlar bugün çatlatmada 10. Günüm reglime daha 7 gün var ama baya sancım var regli olacak gibi. Sizce yarın test yapsam mı biraz daha mı beklemem gerekiyor 🥺
Çatlatma iğnesinin etkisi kişiden kişiye değişse de 12 günde kaybolur diye biliyorum yalancı pozitif görüp üzülmektense 2 gün sabretmenizi öneririm inşallah bebeğiniz sizinledir 🙏🙏

Çatlatma iğnesinin etkisi kişiden kişiye değişse de 12 günde kaybolur diye biliyorum yalancı pozitif görüp üzülmektense 2 gün sabretmenizi öneririm inşallah bebeğiniz sizinledir 🙏🙏
Evet çok haklısınız sabırsızlanıyorum aslnda o yüzden bu telaş. İnşallah hepimizin gönlünden geçen olsun 🙏🏻 Kendimce belirtiler arayıp duruyorum hamile olduğuma dair 🙄

Evet çok haklısınız sabırsızlanıyorum aslnda o yüzden bu telaş. İnşallah hepimizin gönlünden geçen olsun 🙏🏻 Kendimce belirtiler arayıp duruyorum hamile olduğuma dair 🙄
İnanın bende öyleyim hamile kalmadan önce olsun istiyordum şimdi oldu keseyi görecek miyiz endişesi var daha sonra kalp atışı duyması onmli yani bir türlü soru işaretleri bitmiyor Allah yardımcımız olsun hep bir telaş ve şuan kasik ağrılarım ilk baştan beri devam ediyor korkuyorum bir sorun çıkacak diye

İnanın bende öyleyim hamile kalmadan önce olsun istiyordum şimdi oldu keseyi görecek miyiz endişesi var daha sonra kalp atışı duyması onmli yani bir türlü soru işaretleri bitmiyor Allah yardımcımız olsun hep bir telaş ve şuan kasik ağrılarım ilk baştan beri devam ediyor korkuyorum bir sorun çıkacak diye
Korkmayın dua edelim birbirimize olumlu düşünelim. En güzel zamanda nasip olsun. Sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alın güzelce büyütün. ♥️ Benimde reglime 1 hafta var güya karnım gurulduyor sürekli ve kasık ağrım var bilemiyorum ne bu

Hayirli olsun 🥰🥰🥰 5 gun femara kullandin. Catlatma ignesi oldun mu ? Iliski hangi gunler olacagini nasil belirledin?

Merhaba ben dün çatlatma iğnesi oldum ancak iğneden 14 saat sonra ilişki oldu bunun bir zararı yada kötü etkisi olur mu acaba? :(

Merhaba ben dün çatlatma iğnesi oldum ancak iğneden 14 saat sonra ilişki oldu bunun bir zararı yada kötü etkisi olur mu acaba? :KK43:
Zararı olmaz da 36 saat sonraki değerlendirilecek gün için eşinizin diyette olması önemli, daha kaliteli olması için

Back