Çatlatma iğnesi olup yaşadığı tecrübeleri paylaşacak olan var mı?

Merhaba kizlar keseyi gördük dün çok şükür doktor daha erken dış gebelik olma ihtimali var dedi 4+6 da gördük sizce dış gebelik ihtimali var mıdır hala

Merhaba teşekkür ederim çatlatma iğnesi olmadım 14.gun gittiğimde doktor yumurtamin catladiginj söyledi ilişki önerdi 2 günde bir önerdi ama biz gün aşırı denedik yani her gün şansa bırakmak istemedim oldu çok şükür bundan önceki aylar doktora uyuyordum bu ay uymadik oldu nasip
Hayirli olsun 5 gun femara kullandin. Catlatma ignesi oldun mu ? Iliski hangi gunler olacagini

Igneyle gebe kalan kimseyi görmedim umut olun valla

Herkese iyi geceler. Ben de 7 kez fostimon iğne ve bugün de çatlatma iğnesi yaptım. Ekstra vitamin de verdi doktorum. 27 sinde test yapmam gerekiyomus. Gerçekten zorlu ve sabır gerektiren bir süreç. Ama sonuç olarak Allah'ın takdiri... İsteyen herkese verir inşallah..

38.18 çıktı sonucum
Merhaba formu sırf sizin mutlu haberinizi görmek için sonuna kadar okudum :) inşallah değeriniz artar bu arada bende dün çatlatma iğnesi vuruldum ve doktorum 12 saat sonra ilişki önerdi bir de 36 saat sonra 8 aydır deniyorum olmuyor sizin bir tavsiyeniz var mı ? :)

Merhabalar :) teşekkür ediyorum öncelikle.. Benim bu aşılama sonucu oldu. Umarım artar evet. Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, olacağı varsa her halukarda oluyor. Olmayacaksa ne yaparsanız yapın olmuyor. Bundan önce 2 ay klomen ve ovitrelle kullandım. Çok da dikkat etmeme rağmen negatifti. Bu ay aşılama dan sonra çok gergin bir süreç geçirdim uzun yola gittim geldim. Açıkcası pozitif olmasını hiç beklemiyodum. Yani bu işler biraz nasip işi gibi.. Evet beklemek çok zor bu süreç çok yıpratıcı. 12. Gün testte negatifi görünce saatlerce ağladım ben.. Şunu söyleyebilirim yeme içme konusunda dikkat edin eşiniz de ilişkiden önce kuvvetlendirici bişeyler yesin ve hiç kafanıza takmayın çocuk yapma niyetiyle birlikte olmayın demek istediğim o. Kafanızın rahat olması şart ve biliyorum bu çok zor. Bana hiç 12. Saatte ilişki önermedi. Hep 36. Saati önerdi 36. Saat sonra 1 gün sonra 2 gün ara sonra 2 gün tekrar ilişki önermişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…