Çatlatma iğnesi olup yaşadığı tecrübeleri paylaşacak olan var mı?

Bana doktorum hiç rahim kalınlığıyla ilgili bişey söylemiyor siz mi sordunuz

Yumurtalıklara bakarken ben sordum 4 milim dedi.. Geçen ay sormamıştım. Rahim kalınlaştırıcı hap vermesi gerekiyordu diye düşündüm Kendimce
Bidaha ki gittiğimde bende sorayım o zaman ama ince olsa kendisi görüp vermesi gerekmez mi zaten

Merhaba , eşimle 1 yıldır korunmadan ilişkiye girmemize rağmen ovülasyon dikkate almadan hamilelik yasamadım. Doktora gittiğimde 2,5 cm çikolata kistim oldugunu ogrendım. sağ yumurtalıgım civarındaymıs kist. adetimin 3. gününden itibaren 4 Gün boyunca ilac kullandım yumurtalarımın büyümesi için. 11. gün tekrar doktora gittigimde 11mm büyümüs bir yumurtam vardı. 1 gün sonra catlatma ignesi yapıldı. bugun 5.gün. bu sekilde bir tedavi ile hamile kalanlar var mı ? yani ne durumdayım hic bilmiyorum. cok mu kötü bir tablo var karsımda onu da bilmiyorum..

Valla canım nasip bu işler bizim hiç sorunumuz yokken 3 yıllır olmuyo malesef bende gecen ay çatlatma iğnesi oldum ama negatif sonuç aldım sorunu olan cok insan var hemen hamile kalan iyi düşün iyi olsun

Tabiki net bilgiyi veremem ama, 11 mm küçük değil mi? Burda çoğu insan 17-18 i geçince iğne yaptırıyor. Ya da belki olgunluğu önemlidir. Bilemiyorum doktorun birşeyi öngörmüştür. Stres yapmadan adet gününe kadar düzenli ilişki ile sabırlı sabırlı bekle bakalım. Allah en kısa sürede sağlıkla bir evlat verir inşallah

cok tesekkur ederım.. evet 11mm vurulmadı igne ertesi gün vuruldu 2 3 mm daha büyür dedi doktor ama .. benımde ilk tecrübelerim oldugu icin daha yeni yeni hakim oluyorum bende burda gördügüm okudugum sizin dediginiz gibi 17 18 mm .. hayırlısı artık allah herkesin diledigine göre versin...

Ben ediyorum canım femera kullanıyorum 8. Günüm yumurtam büyürse aşılama olucak
Ben yine klomen ve ovitrelle kullandım.. Bugün 14.gün ama hiç ümidim yok.. Dün normal kaset test yaptım ve yine negatif.. Ne yorucu ne yıpratıcı bir süreç.. Yarın tahlil vermeyeceğim çünkü regl olucam sanırım ağrım var

Gerçekten yıpratıcı bi süreç gem ümitleniyorum hem olmıcak diyorum karışık duygulardayım ben geçen ay 5 yumurtam büyümüştü bu ay daha büyüyen yok aşılama yapcak doktorum büyürse 1 tane

Sanırım bu sefer de olmazsa ben de aşılama isteyeceğim,

Merhaba kizlar en son buraya 19 Eylül'de yazmıştım geçen ay çatlatma iğnesi kullandık olmadı bu ay da doktorum yumurtaların az dedi sadece bir tane görmüştü ben çok üzüldüm ağladım sonra birdhaa gittiğimde 13mm olduğunu söyledi takipli bir şekilde bir daha gittim yumurtanin catladiginj söyledi ve biz o günleri değerlendirmiştik yani çatlatma iğnesi kullanmama bile gerek kalmadı ve adetime 6 gün kala test yaptım pozitifi gördüm 5 gün kala kan verdim ve hamileyim Rabbim herkese nasip etsin umutsuzluğa çok kapıldım çünkü 8 aydır deniyorduk ve olmuyordu amh 1.1 çıkmıştı tüp bebek diyen doktorlar vardı demem oki kimse umutsuzluğa kapılmasın inşallah burdan birilerine umut olabilmisimdir

İnşallah bize de nasip olur canım senin adına cok sevindim femera mı kullanmıştın yumurtalarını büyütmek için

Çatlıyo, dölleniyo belki de tutunamıyo.. İçeride ne olduğunu bilmiyoruz ki senin adına çok sevindim sağlıcakla al bebeğini kucağına, bizlere de dua etmeyi unutma sen hamişsin duan kabul olur

Çatlıyo, dölleniyo belki de tutunamıyo.. İçeride ne olduğunu bilmiyoruz ki senin adına çok sevindim sağlıcakla al bebeğini kucağına, bizlere de dua etmeyi unutma sen hamişsin duan kabul olur
Tabiki dualarım sizinle bende bu formları okuya okuya bir hal oluyordum benimde bir gün olucak mi paylasicam mi diye çok şükür rabbim herkese nasip etsin ilk baktirdigimda betam 21 çıkmıştı 2 gün sonra 111 e çıktı normal mi sizce kizlar doktor bir hafta sonra çağırdı beklemesi çok zor

Normalde ikiye katlanması bekleniyor bildiğim kadarıyla, senin bebeğin ikiz olabilir mi acaba

Merhaba kızlar ilk defa buraya yazıyorum bende bu ay çatlatma iğnesi oldum. 1.5 yıldır hamilelik istiyorum malesef olmadı. Reglime 9 gün var. Gebelik olduğunu anlamak için illa akıntı olmak zorunda mı ?
Çünkü regl olacağım gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…