Ben tekrar yptm bugün 12.ci gun
Yorum yaparsanız sevinirimİğnenin kaçıncı günündesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tekrar yptm bugün 12.ci gun
Yorum yaparsanız sevinirimİğnenin kaçıncı günündesiniz
Testlerim böyle biri akşam yapılan biri sabahYorum yaparsanız sevinirim
Benim 12.ci gün bugunİğnenin kaçıncı günündesiniz
Evet var gibi 2 gun sonra tekrarlayın yumurta geliştirici olarak ne kullandınız.Yorum yaparsanız sevinirim
Hala iğne etkisi bence.Yorum yaparsanız sevinirim
Igne etkisi 10gun içinde kaybolduğunu söylüyorlarHala iğne etkisi bence.
Kişiden kişiye göre değişiyor ben 12 ye kadar silik gördüm net negatifi 13 sabahında gördümIgne etkisi 10gun içinde kaybolduğunu söylüyorlar
Anladım tsk ederim yorumunuz icinKişiden kişiye göre değişiyor ben 12 ye kadar silik gördüm net negatifi 13 sabahında gördüm
Nasıl peki at fotoğrafBen tekrar yptm bugün 12.ci gun
Hevesinizi kırmak istemem ben 12. Gün kaset gebelik testi ile net pozitif gördüm ondan bekle daha canım inşallah vardır tabiBen tekrar yptm bugün 12.ci gun
Yoktu MalesefYokmuydu peki pozitif gördüğünde
Benimde yrn gunum artk nasp kismetYoktu Malesef
Siz yine iyi düşünün ama çok heveslenmeyin çok üzülüyoruz sonraBenimde yrn gunum artk nasp kismet
Ben kan falan vermedim ztn bklyrm bugün adet günüm gcrse glmzse ozmn vrrmSiz yine iyi düşünün ama çok heveslenmeyin çok üzülüyoruz sonra
Bugün yaptınız mı idrar testiBen kan falan vermedim ztn bklyrm bugün adet günüm gcrse glmzse ozmn vrrm
Yaptım cnm negatif bugün günüm doktora yazdım anlattm byle byle oldu dün silikti bugunde negatif dedim cuma beta bklm dms blmyrm ndn oyle ddkiBugün yaptınız mı idrar testi