Test bozuk diye düşünmüyorum ama su çok tüketiyorum belki ondandır, ama umudum hiç yok artık çok yoruldumBelki çok su tukettiniz yada test bozuk olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test bozuk diye düşünmüyorum ama su çok tüketiyorum belki ondandır, ama umudum hiç yok artık çok yoruldumBelki çok su tukettiniz yada test bozuk olabilir
Amin canım Allah razı olsun sen haber etmeye devam et yarın haber bekliyorum
Amin canım Allah razı olsun sen haber etmeye devam et yarın haber bekliyorum
Doktorda beklylm ddiYok malesef
Amin ecmain inşallah canım bu ay tedavi işte bir kaç güne aşılamaya geçiyorum ben canımKaçıncı çatlama iğnendi canım benimde ikinci çatlama iğnesiydi bu ama negatif gibi görünüyor yumurtlama olmuştu bende de. Bende de pcos var ayrıca. Tabiki dua ederim sağlıklı hayırlı şekilde rabbim nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Negatif miYok malesef
Hayırlısı olsun hakkımızda ben de bugün regl oldumAmin ecmain inşallah canım bu ay tedavi işte bir kaç güne aşılamaya geçiyorum ben canım
Amin cnm bnde olmyi bklyrm bklmHayırlısı olsun hakkımızda ben de bugün regl oldum
Hayırlısı canımAmin cnm bnde olmyi bklyrm bklm
İnşallah hayırlı haberi verirsin canım kaçıncı gün olduKızlar ben daha olmadım
Bugun 16ci günüm cnm dün verdim kaniİnşallah hayırlı haberi verirsin canım kaçıncı gün oldu
Ama sonuç negatiftiBugun 16ci günüm cnm dün verdim kani
Yaa öyle mi hayırlısı canımAma sonuç negatifti
Aynn kuzum olmdm ağrıda kesildi suan neden acba dktr değere bklylm ddi bklyrm bndeYaa öyle mi hayırlısı canım
Evet daha önce benimde baya gecikmişti doktor gebelik testi istedi negatif çıksa bile yine bekleriz demişti bir süre yani pozitife dönebilirde belli olmazAynn kuzum olmdm ağrıda kesildi suan neden acba dktr değere bklylm ddi bklyrm bnde
Sanmıyorum cnm 15.ci gun 2.5 çıktı cunkuEvet daha önce benimde baya gecikmişti doktor gebelik testi istedi negatif çıksa bile yine bekleriz demişti bir süre yani pozitife dönebilirde belli olmaz
Dün yptrdmSanmıyorum cnm 15.ci gun 2.5 çıktı cunku
Selam canım ne durumdasınDün yptrdm