• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Kızlar iğnenin 13.günü silik çizgi var gibi ama emin olamıyorum bakar mısınız 🥹
IMG_5487.webp

Kızlar şehir fark etmez bana çatlatma iğnesi lazım

Bir arkadaşımla konuştum, doktor evlenince çatlatma iğnesi yapmış yaşı 34 ,çpcukları çabuk olsun diye. O ay kalmamış hamile ama diğer ay iğnesiz kalmış. İğne diğer aya da etki eder demiş. Sen bu ay iğne olmasan bile lh testiyle takip edip iyi değerlendirmeye çalış canım
Ayyy inşallah canm benim inşallah dün folik asit aldım birde senin takviyenden söyledim getirecekler ayrıca ovalasyon kitlerimde geldi bakalım inşallah bu ay

Mimea diye bi marka canım ilk defa kullandım.iğnenin etkisi 13.güne kadar kalmaz demi 🥹
Canım benim 13. Günün sabahı çok silik bir çizgi oluşmuştu ama 13 akşamı tertemiz negatifti,14. Günde kan verdim negatif çıktı. En garantisi kan testi, idrar testleri yanıltıcı olabiliyor maalesef

İnşallah canım🙏🏻 doktor ne dedi? Nasıl geçti kontrol?
Canm gittim işte Altan bakti hiç hoşuma gitmiyor altan bakması 5 tane yumurtan var dedi 3 solda 2 sağda sonra konuştuk letu kullandığımı söyledim oda sadece 1 tane yumurta gelistiriyormus ilacımı değiştirecek klomen verecekti çünkü kan testleri istedi onlarda 3 de çıkıyormuş 3 gittim polikinlikten gitmişti bende artık gitmedim çalışıyorum cok yorucu oluyor git gel zaten bu ayı boş bıraktım tonla isim birikti onları halletmem lazım bir sorumluluğum var artık önümüzdeki ay sifirdan yeni doktorla baskicam dedim ya kayinwaldem de gidiyor çok şükür kist falan da yok miyom da yok yumurtalarda güzel çalışıyor dedi folik asit aldım değişik bir marka iyiymiş dedi o şekilde bu ay kendimi takip edicem

İğne gününü saymazsak 14. Gün verdim kan. 13. Güne kadar evde yaptığım testler silik çizgi çıktı, 13. Gün tamamen negatife dönmüştü zaten. Yine de kan verip emin oldum
Hayırlısı olsun canım artık elimizden geleni yapalım

Doktordan çıktım bu ay dinlenmem gerekıyormuş kızlar yumurtalıklar çok iyi gözükmüyor dedi bu ay dinlenelim dedi iğne için dr bişiler dedi bulacak inşalllah

Back
X