- 25 Aralık 2023
- 39
- 5
- 6
- 28
Bi kaç gün daha bekleyim, ondan sonra vericem inşallah, inşallah bekleyen herkes pozitifi görürYarın kan versen daha iyi olur. Bende evde test ile takip ettim hep 13. Gün negatife döndü ipne etkisi, ve negatifmiş zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kaç gün daha bekleyim, ondan sonra vericem inşallah, inşallah bekleyen herkes pozitifi görürYarın kan versen daha iyi olur. Bende evde test ile takip ettim hep 13. Gün negatife döndü ipne etkisi, ve negatifmiş zaten
Bi kere geldi hatta yerleşme kanaması sanmıştım heycanlanmıştım sabah hüsrana uğramıştım ama olsun elbet bi gün olcak :)İnşallah hepimizinki pozitif çıkar, peki lekenmen sadece bir anlık mi sürdü yada gün boyunca mi? Benimki sadece bir kere görüldü ve henüz bisey gormedim
Olsun Rabbım bekletiyorsa güzelleştiriyordur. Bi adet olsan rahatlarsın inan önümüzdeki ay güzel haberler alicaz inanıyorumAz bir burukluk oldu tabi ama üzülmedim çok, bekliyordum bu sonucu çünkü. Evet canım önümüzdeki aya bomba gibi başlayalımeşimin de sonıçlarını görsek iyice tahatlayacağım zaten
Hayırlısı olsun hakkımızda, evet elbet birgun pozitif göreceğiz bizdeBi kere geldi hatta yerleşme kanaması sanmıştım heycanlanmıştım sabah hüsrana uğramıştım ama olsun elbet bi gün olcak :)
Şimdi ikinci aşılamamı oldum yarın tam 7 gün olmuş olcak bakalım hayırlısı
Ankara'da bır eczane de var ben kargolatıyorum canım. Bu ay bulunduğum şehir de buldum ama geçen ay ordan getittirdmmerhaba ovitrelle catlatma ignesini bulamadik siz nerden buldunhz acaba acil lazim banada
Evet regl olmayı bekliyorum şuan ki şu ağrılar geçsin. Hemde yeni aya geçebilelim, elbet pozitif göreceğizOlsun Rabbım bekletiyorsa güzelleştiriyordur. Bi adet olsan rahatlarsın inan önümüzdeki ay güzel haberler alicaz inanıyorum![]()
Ankara'da bır eczane de var ben kargolatıyorum canım. Bu ay bulunduğum şehir de buldum ama geçen ay ordan getittirdm
Bir arkadaşımla konuştum, doktor evlenince çatlatma iğnesi yapmış yaşı 34 ,çpcukları çabuk olsun diye. O ay kalmamış hamile ama diğer ay iğnesiz kalmış. İğne diğer aya da etki eder demiş. Sen bu ay iğne olmasan bile lh testiyle takip edip iyi değerlendirmeye çalış canımOlsun Rabbım bekletiyorsa güzelleştiriyordur. Bi adet olsan rahatlarsın inan önümüzdeki ay güzel haberler alicaz inanıyorum![]()
Kuzum çatlatma iğnesi oldun mu belki onunla da ilgili olabilirYüksek ihtimalle benimde ilginçtir ki 3. Günüm bitmek üzere gibi kaldi
adi veya nosunu verirmisiniz banada acil lazim halen bulamadikAnkara'da bır eczane de var ben kargolatıyorum canım. Bu ay bulunduğum şehir de buldum ama geçen ay ordan getittirdm
Tabi ki ceren ünlü eczanesi Keçiören'deIsminj soylermisin bilelim
0501 322 79 79 ceren ünlü eczanesi Keçiören'deadi veya nosunu verirmisiniz banada acil lazim halen bulamadik
tesekkur ederim yarin sorayim İnsallah vardir0501 322 79 79 ceren ünlü eczanesi Keçiören'de
Rica ederimtesekkur ederim yarin sorayim İnsallah vardir
30 oldum diyelim seninSenin yaşın kaç canm
Maşalllah sağlıkla kucaklayın inşallahKızlar burada beklemiştim o süreci 14şubatta iğne olmuştum şükür rabbime keseyi gördük bugün darısı tüm isteyenlere inşallah bu sayfada tüm bekleyenlerin kucağını boş bırakma ALLAHIM Eki Görüntüle 3556603