Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Benim çok hafif şuan ara ara kasıkta ağrı oluyor. Başka bir belirti yok açıkçası. İğneden sonra nasıl değerlendirdiniz ilişki günlerini ?
Anladım canım inşallah güzel haberi alırsınn Rabbim bu mutluluğu bu ay sana da bize de nasip eder inşallah Doktorum iğneden 36 saat sonra sabah akşam degerlendirin sonrasında gün aşırı dedı canım dediğini yaptık bakalım

Aminn bizde 36 saat sonra ve devamı gün aşırı dedi. Ben 3 gün üst üste yaptım. Sonra eşim şehir dışına çıktı zaten geldiğinde yaptım şuan artık salma modu

Aminn bizde 36 saat sonra ve devamı gün aşırı dedi. Ben 3 gün üst üste yaptım. Sonra eşim şehir dışına çıktı zaten geldiğinde yaptım şuan artık salma modu
Biz de saldık artık bugün iğneden sonra 9. gün. Testi ne zaman yapacaksın? Ben galiba dayanamayıp ilk testi pazar günü yaparm. Pazartesi de kan veririm inşallah vardır yoksa da kafam rahatlar. Kpss çalışıyorum aklım hep bebekte

Valla benim regl tarihi 19-20 şubat. 4ünde iğne olduk 5 inden itibaren 14 15 gün saymamız lazım. Bence erken. Ben regl tarihini bekleyeceğim. Dediğin gibi benimde kafam hep orada doktorun pazartesi için kan verebilirsin dedi mi ?

Yok canm Doktorum 21 in de ver dedi. Bende bekleyim olmadı. Doktorumun dediği tarihi

Ben ptesi oldum beklemedeyim

Ben ptesi oldum beklemedeyim
Hadi inşallah sonuçlarımız güzel olur
insallah canim

Bugün iğneden sonra 13.günüm erken gebelik negatif.. bu saatten sonra pozitife dönmez dimi? Şimdiden ovitrelle aramaya başlasam iyi olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…