H hayaliyy Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2025 25 4 1 26 Dün 19:59 Konu Sahibi Konu Sahibi liyaa12 #61 liyaa12 canım senin iğneden sonra kaçıncı günün
liyaa12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2025 43 14 3 Dün 20:57 Konu Sahibi Konu Sahibi liyaa12 #62 hayaliyy .!.: liyaa12 canım senin iğneden sonra kaçıncı günün Genişletmek için tıkla... Canım 4 şubatta oldum iğneyi. 8. günüm daha
hayaliyy .!.: liyaa12 canım senin iğneden sonra kaçıncı günün Genişletmek için tıkla... Canım 4 şubatta oldum iğneyi. 8. günüm daha
H hayaliyy Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2025 25 4 1 26 Dün 21:11 Konu Sahibi Konu Sahibi liyaa12 #63 liyaa12 .!.: Canım 4 şubatta oldum iğneyi. 8. günüm daha Genişletmek için tıkla... Benim de aynı canım 4 Şubat'ta oldum iğneyisenin var mı peki ağrıların canm
liyaa12 .!.: Canım 4 şubatta oldum iğneyi. 8. günüm daha Genişletmek için tıkla... Benim de aynı canım 4 Şubat'ta oldum iğneyisenin var mı peki ağrıların canm
E elma0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2025 93 46 3 32 Dün 21:28 Konu Sahibi Konu Sahibi liyaa12 #64 liyaa12 .!.: Test yaptın mııı? Genişletmek için tıkla... Malesef olumsuz oldu adet oldum.
liyaa12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2025 43 14 3 Dün 22:29 Konu Sahibi Konu Sahibi liyaa12 #65 hayaliyy .!.: Benim de aynı canım 4 Şubat'ta oldum iğneyisenin var mı peki ağrıların canm Genişletmek için tıkla... Benim çok hafif şuan ara ara kasıkta ağrı oluyor. Başka bir belirti yok açıkçası. İğneden sonra nasıl değerlendirdiniz ilişki günlerini ?
hayaliyy .!.: Benim de aynı canım 4 Şubat'ta oldum iğneyisenin var mı peki ağrıların canm Genişletmek için tıkla... Benim çok hafif şuan ara ara kasıkta ağrı oluyor. Başka bir belirti yok açıkçası. İğneden sonra nasıl değerlendirdiniz ilişki günlerini ?
H hayaliyy Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2025 25 4 1 26 Bugün 00:18 Konu Sahibi Konu Sahibi liyaa12 #66 liyaa12 .!.: Benim çok hafif şuan ara ara kasıkta ağrı oluyor. Başka bir belirti yok açıkçası. İğneden sonra nasıl değerlendirdiniz ilişki günlerini ? Genişletmek için tıkla... Anladım canım inşallah güzel haberi alırsınn Rabbim bu mutluluğu bu ay sana da bize de nasip eder inşallah Doktorum iğneden 36 saat sonra sabah akşam degerlendirin sonrasında gün aşırı dedı canım dediğini yaptık bakalım
liyaa12 .!.: Benim çok hafif şuan ara ara kasıkta ağrı oluyor. Başka bir belirti yok açıkçası. İğneden sonra nasıl değerlendirdiniz ilişki günlerini ? Genişletmek için tıkla... Anladım canım inşallah güzel haberi alırsınn Rabbim bu mutluluğu bu ay sana da bize de nasip eder inşallah Doktorum iğneden 36 saat sonra sabah akşam degerlendirin sonrasında gün aşırı dedı canım dediğini yaptık bakalım