Canım 4 şubatta oldum iğneyi. 8. günüm dahaliyaa12 canım senin iğneden sonra kaçıncı günün
Benim de aynı canım 4 Şubat'ta oldum iğneyiCanım 4 şubatta oldum iğneyi. 8. günüm daha
Malesef olumsuz oldu adet oldum.Test yaptın mııı?
Benim çok hafif şuan ara ara kasıkta ağrı oluyor. Başka bir belirti yok açıkçası. İğneden sonra nasıl değerlendirdiniz ilişki günlerini ?Benim de aynı canım 4 Şubat'ta oldum iğneyisenin var mı peki ağrıların canm
Anladım canım inşallah güzel haberi alırsınn Rabbim bu mutluluğu bu ay sana da bize de nasip eder inşallahBenim çok hafif şuan ara ara kasıkta ağrı oluyor. Başka bir belirti yok açıkçası. İğneden sonra nasıl değerlendirdiniz ilişki günlerini ?
AminnAnladım canım inşallah güzel haberi alırsınn Rabbim bu mutluluğu bu ay sana da bize de nasip eder inşallahDoktorum iğneden 36 saat sonra sabah akşam degerlendirin sonrasında gün aşırı dedı canım dediğini yaptık bakalım
Biz de saldık artıkAminnbizde 36 saat sonra ve devamı gün aşırı dedi. Ben 3 gün üst üste yaptım. Sonra eşim şehir dışına çıktı zaten geldiğinde yaptım şuan artık salma modu
Valla benim regl tarihi 19-20 şubat. 4ünde iğne olduk 5 inden itibaren 14 15 gün saymamız lazım. Bence erken. Ben regl tarihini bekleyeceğim. Dediğin gibi benimde kafam hep oradaBiz de saldık artıkbugün iğneden sonra 9. gün. Testi ne zaman yapacaksın? Ben galiba dayanamayıp ilk testi pazar günü yaparm. Pazartesi de kan veririm inşallah vardır yoksa da kafam rahatlar. Kpss çalışıyorum aklım hep bebekte
Yok canm Doktorum 21 in de ver dedi. Bende bekleyim olmadı. Doktorumun dediği tarihiValla benim regl tarihi 19-20 şubat. 4ünde iğne olduk 5 inden itibaren 14 15 gün saymamız lazım. Bence erken. Ben regl tarihini bekleyeceğim. Dediğin gibi benimde kafam hep oradadoktorun pazartesi için kan verebilirsin dedi mi ?
Bence de bekle. Eğer regl olmazsak inşallah olmayız o tarihte test yaparızYok canm Doktorum 21 in de ver dedi. Bende bekleyim olmadı. Doktorumun dediği tarihi
Bekleyecem bakalım Rabbim inşallah bu ay nasip ederBence de bekle. Eğer regl olmazsak inşallah olmayız o tarihte test yaparız
Amin inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin RabbımBekleyecem bakalım Rabbim inşallah bu ay nasip eder
Amınn inşallah canım duamdasınAmin inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin Rabbım
Ben ptesi oldumArkadaşlar 2.5 yıllık evliyiz. yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyoruz. Düşündüğümüz anda doktora muayene oldum hormon testlerinde vs bir sıkıntı yoktu çok şükür. Çikolata kistim mevcut 3 cm civarında. Eşimde de sperm sorunu yok. Rahim filmi de çektirdim tüplerde açık çok şükür. Yalnız gebelik elde edemedim. Birkaç ay femara muadili letresan kullandım yumurta büyüdü ama iğne olmadım. Sonrasında ara verdim ilaca da. Bu ay letresan kullandım. 2 adet 19 mm yumurta gelişmiş 1 tane de malesef kist oluşmuş ilacın etkileriovitrelle catlatma iğnesini bugün oldum. 36 saat sonra ilişki önerdi sonrasını gün aşırı dedi. Benim gibi olan sonuç almış veya bekleyen arkadaşlarım yazarsa çok sevinirim. Doktorlarınızın tavsiyeleri nelerdi ? Siz ne gibi şeyler yaptınız yumurtlama takibi yine de yaptınız mı?
İNŞALLAH güzel sonucu alırsın canımBen ptesi oldumbeklemedeyim
Hadi inşallah sonuçlarımız güzel olurBen ptesi oldumbeklemedeyim
Ben ptesi oldumArkadaşlar 2.5 yıllık evliyiz. yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyoruz. Düşündüğümüz anda doktora muayene oldum hormon testlerinde vs bir sıkıntı yoktu çok şükür. Çikolata kistim mevcut 3 cm civarında. Eşimde de sperm sorunu yok. Rahim filmi de çektirdim tüplerde açık çok şükür. Yalnız gebelik elde edemedim. Birkaç ay femara muadili letresan kullandım yumurta büyüdü ama iğne olmadım. Sonrasında ara verdim ilaca da. Bu ay letresan kullandım. 2 adet 19 mm yumurta gelişmiş 1 tane de malesef kist oluşmuş ilacın etkileriovitrelle catlatma iğnesini bugün oldum. 36 saat sonra ilişki önerdi sonrasını gün aşırı dedi. Benim gibi olan sonuç almış veya bekleyen arkadaşlarım yazarsa çok sevinirim. Doktorlarınızın tavsiyeleri nelerdi ? Siz ne gibi şeyler yaptınız yumurtlama takibi yine de yaptınız mı?
insallah canimHadi inşallah sonuçlarımız güzel olur
Insallah canim bnmİNŞALLAH güzel sonucu alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?