- 18 Ağustos 2022
- 50
- 37
- 18
- 35
İnş hepimiz güzel haberler verelim :)Hadi inşallah güzel haberler alırızBizi de haberdar et
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş hepimiz güzel haberler verelim :)Hadi inşallah güzel haberler alırızBizi de haberdar et
![]()
Dr bana da piyasada yok dedi. Ama şöyle bir şey var. Bana 1 ay da normal dene olmazsa adet zamanı gel dedi. Yani önümüzdeki ay normal yolla olmazsa gideceğim. Sanırım tüp bebek olacak. İnşallah güzel haberler gelir ..Zaten iğneyi bulmakta sıkıntı. Ovitrelle yok piyasada onun muadilleri varmış ama aynı etki mi onu da bilmiyorum. Bende daha önce tek ilacı kullandım olmayınca diğer ay iğneyle yapalım dedi doktor ama iğneyi bulamadım o ay da öyle iğnesiz geçti. Sonraki ay da normal akışına bıraktım bunaldım çünkü. Bakalım ilk kez iğneyle denedik. İnşallah güzel haberleri veririz burdan birbirimize![]()
İnşallah gerek kalmaz öyle düşünmeyelim. Tüp bebek için erken değil mi ? Daha Çatlatma iğnesi denemedin bile. Catlatma iğnesini sanırım bi 4 5 ay deniyorlar olmazsa aşılama yapıyorlar yine olmazsa o zaman tüp bebek galiba.Dr bana da piyasada yok dedi. Ama şöyle bir şey var. Bana 1 ay da normal dene olmazsa adet zamanı gel dedi. Yani önümüzdeki ay normal yolla olmazsa gideceğim. Sanırım tüp bebek olacak. İnşallah güzel haberler gelir ..
Gebelik testiyle takip ettim canım pazartesi günü aşırı silik oldu bugün tekrar yapacm bakalımBende temmuzda çektirmiştim tüplerim açık ama denildiği gibi rahim filminden sonra gebelik elde edemedim. Benim de iğnenin 8. , İlişkinin de 7. Günü. Ovülasyonla takip ettin mi peki hiç iğnenin etkilerini ?
Şöyle ki .. Eşim de sperm düşüklüğü var. Ben de çift rahim var. Amh 0.85 çıktı. Yaşım 36.Hocamız kesin konuşmadı. Ama Dr yaştan dolayi da beklemek istemiyor.İnşallah gerek kalmaz öyle düşünmeyelim. Tüp bebek için erken değil mi ? Daha Çatlatma iğnesi denemedin bile. Catlatma iğnesini sanırım bi 4 5 ay deniyorlar olmazsa aşılama yapıyorlar yine olmazsa o zaman tüp bebek galiba.
Etkisi geçiyor artık iğnenin demekki. Yapınca haber ver bakalım. Ben hic takip etmedim kendimi tutuyorumGebelik testiyle takip ettim canım pazartesi günü aşırı silik oldu bugün tekrar yapacm bakalım
Anladım inşallah gerek kalmaz güzel düşünelim. Eşin takviye kullanıyor mu ? Proxymen iyi diye duydumŞöyle ki .. Eşim de sperm düşüklüğü var. Ben de çift rahim var. Amh 0.85 çıktı. Yaşım 36.Hocamız kesin konuşmadı. Ama Dr yaştan dolayi da beklemek istemiyor.
Kullanıyor. O promenk kullanıyor. Ben de d bir,magnezyum ve imprly kullanıyorum.Anladım inşallah gerek kalmaz güzel düşünelim. Eşin takviye kullanıyor mu ? Proxymen iyi diye duydum
Bana da proxyfemin önermişti doktorum tek onu kullanıyorum ama yanında omega 3 ve magnezyum da alsam mı bilmiyorum çok fazla vitamin yüklemesi olur mu bünyeye bilemedimKullanıyor. O promenk kullanıyor. Ben de d bir,magnezyum ve imprly kullanıyorum.
Tamam canım veririm tabi. Karnım sol kasıgım özellikle belim kaç gündür sürekli ağrıyor bu kadar erken belirti olmaz acaba kistte mi dönüştüEtkisi geçiyor artık iğnenin demekki. Yapınca haber ver bakalım. Ben hic takip etmedim kendimi tutuyorum![]()
Böyle ağrılar olunca umudumu kaybediyorumTamam canım veririm tabi. Karnım sol kasıgım özellikle belim kaç gündür sürekli ağrıyor bu kadar erken belirti olmaz acaba kistte mi dönüştü![]()
Çok yoğun kullanan var kendi kafasına göre. Ney etkili olduğunu bilmeden kullanılmamalı. Ben dr un dediğinden çıkmıyorum. Adet öncesi çok bacak ağrılarım oluyordu. Öyle ağrıyordu ki beni uyutmuyordu. Magnezyum kullanmaya başladım kesildi. Çok rahatladım. Dr.verdigi dışına çıkmıyorum dediğim gibi. Eşime gelince keçiboynuzu pekmezi aldık. Sabah akşam 1 kaşık yesin diye. Bilmediğim şeyleri veremem ki. Hormon dengesi de var sonucta.Bana da proxyfemin önermişti doktorum tek onu kullanıyorum ama yanında omega 3 ve magnezyum da alsam mı bilmiyorum çok fazla vitamin yüklemesi olur mu bünyeye bilemedim
Kaç kere ilaç kullandınız. Eğer çok kullanım olduysa kiste dönüşmüş olabilirTamam canım veririm tabi. Karnım sol kasıgım özellikle belim kaç gündür sürekli ağrıyor bu kadar erken belirti olmaz acaba kistte mi dönüştü![]()
Benim solda 2 yumurta vardı. Sağdaki kiste dönüşmüştü kontrolde baktığında. Ama iğneyi oldum soldakiler için. Öyle düşünme ya iğnenin etkileri de olabilir. Hormon ilaclari bunlar sonuçta illa yan etkileri oluyor. Biz güzel düşünelimBöyle ağrılar olunca umudumu kaybediyorum
Amin inşallah ya Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. Bende öyle doktorun dediği dışında birşey kullanmıyorum. Doktoruma sorduğumda magnezyumu kullanabilirsin demişti. Ama düzenli kullanmadım hiç. Benim de reglim sancılı geçer hep ilk gün. Valla erkekler için havuç suyu çok faydalı diye okudum önceleri yapmaya çalıştık ama onu da düzenli yapamadık açıkçasıÇok yoğun kullanan var kendi kafasına göre. Ney etkili olduğunu bilmeden kullanılmamalı. Ben dr un dediğinden çıkmıyorum. Adet öncesi çok bacak ağrılarım oluyordu. Öyle ağrıyordu ki beni uyutmuyordu. Magnezyum kullanmaya başladım kesildi. Çok rahatladım. Dr.verdigi dışına çıkmıyorum dediğim gibi. Eşime gelince keçiboynuzu pekmezi aldık. Sabah akşam 1 kaşık yesin diye. Bilmediğim şeyleri veremem ki. Hormon dengesi de var sonucta.
İnşallah Rabbim en kısa zamanda en kolayindan hepimize nasip eder
İlk kullanımım aslında. Adet olmuş gibi ağrım varKaç kere ilaç kullandınız. Eğer çok kullanım olduysa kiste dönüşmüş olabilir![]()
Aynen öyle canım benim de 2 yumurtam vardı adet olana kadar kaybetmeyim umudumu. İnşallah bi anda güzel haberi alıp buraya yazarızBenim solda 2 yumurta vardı. Sağdaki kiste dönüşmüştü kontrolde baktığında. Ama iğneyi oldum soldakiler için. Öyle düşünme ya iğnenin etkileri de olabilir. Hormon ilaclari bunlar sonuçta illa yan etkileri oluyor. Biz güzel düşünelim![]()
Canım yaptım testi anca flaşla bakarsan zar zor görünüyor yarın büyük ihtimalle tamamen negatif olurEtkisi geçiyor artık iğnenin demekki. Yapınca haber ver bakalım. Ben hic takip etmedim kendimi tutuyorum![]()
Aynen öyle etkisi geçmiş neredeyse. Kırmızıları görene kadar umut vardır. Bekleyelim bakalımCanım yaptım testi anca flaşla bakarsan zar zor görünüyor yarın büyük ihtimalle tamamen negatif olur