• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Bugün iğneden sonra 13.günüm erken gebelik negatif.. bu saatten sonra pozitife dönmez dimi? Şimdiden ovitrelle aramaya başlasam iyi olur sanki 😞
Benimde ilk denemem o yüzden tam bilgi sahibi değilim ama burada gördüğüm kadarıyla 16. Günde filan pozitif görenler var. Zaten iğne olduğun gün degil 36. Saatten sonra saysak daha doğru sanırım. Belki döner ya bende de hiç öyle belirti yok bekliyorum bakalım inşallah pozitifi görürüz 🥹

Bugün iğneden sonra 13.günüm erken gebelik negatif.. bu saatten sonra pozitife dönmez dimi? Şimdiden ovitrelle aramaya başlasam iyi olur sanki 😞
Bence regl olana kadar hâlâ umut var canım umudunu kaybetme. Benim de 10.gün ama regl belirtileri yaşıyorum 1 haftadır yıne de bır umut bekliyorum

1 şubat gecesi attım iğneyi. Az da olsa silik falan çıkardı. Ama nasip değilmiş çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok 😞

Bence regl olana kadar hâlâ umut var canım umudunu kaybetme. Benim de 10.gün ama regl belirtileri yaşıyorum 1 haftadır yıne de bır umut bekliyorum
ben estrofem kullanıyorum canım zaten adet olmam biraz gecikecek o da bende belirti değil 😞 yine de sizin umudunuzu kırmak istemem bu işler nasip işi illa birimize tutacak inş :)

ben estrofem kullanıyorum canım zaten adet olmam biraz gecikecek o da bende belirti değil 😞 yine de sizin umudunuzu kırmak istemem bu işler nasip işi illa birimize tutacak inş :)
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip edecek inşallah. Sadece sabır ve dua. Güzel haberı burda vermek nasip olacak inşallah bu ay olmaz önümüzdeki aylar olur 🌸

Ben dayanamadm bugün 12.gun test yaptım kocaman bir negatif. Galiba yok kızlar bu ay da olmadı
Kızlarr selamm benimde iğnenin 12. Günü bu sabah ilk kez test yaptım negatif çıktı. İğnenin etkisi geçmiş en azından yalancı pozitiften iyidir. Ama pozitife döner mi bilmem ben de elendim galiba. Bat 20 şubat bu arada.

Kızlarr selamm benimde iğnenin 12. Günü bu sabah ilk kez test yaptım negatif çıktı. İğnenin etkisi geçmiş en azından yalancı pozitiften iyidir. Ama pozitife döner mi bilmem ben de elendim galiba. Bat 20 şubat bu arada.
İnşallah pozitife döner canım dönmezse de artık önümüzdeki aylar devam edeceğiz can sıkmak yok yola devam 🌸🤍

Çok erken test yapıyorsunuz doktorum iğne olduğun günün ertesi gününden sayarak 15. Günü kan ver dedi bana yani 16. Günde

Back