Benimde ilk denemem o yüzden tam bilgi sahibi değilim ama burada gördüğüm kadarıyla 16. Günde filan pozitif görenler var. Zaten iğne olduğun gün degil 36. Saatten sonra saysak daha doğru sanırım. Belki döner ya bende de hiç öyle belirti yok bekliyorum bakalım inşallah pozitifi görürüzBugün iğneden sonra 13.günüm erken gebelik negatif.. bu saatten sonra pozitife dönmez dimi? Şimdiden ovitrelle aramaya başlasam iyi olur sanki
Bence regl olana kadar hâlâ umut var canım umudunu kaybetme. Benim de 10.gün ama regl belirtileri yaşıyorum 1 haftadır yıne de bır umut bekliyorumBugün iğneden sonra 13.günüm erken gebelik negatif.. bu saatten sonra pozitife dönmez dimi? Şimdiden ovitrelle aramaya başlasam iyi olur sanki
ben estrofem kullanıyorum canım zaten adet olmam biraz gecikecek o da bende belirti değilBence regl olana kadar hâlâ umut var canım umudunu kaybetme. Benim de 10.gün ama regl belirtileri yaşıyorum 1 haftadır yıne de bır umut bekliyorum
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip edecek inşallah. Sadece sabır ve dua. Güzel haberı burda vermek nasip olacak inşallah bu ay olmaz önümüzdeki aylar olurben estrofem kullanıyorum canım zaten adet olmam biraz gecikecek o da bende belirti değilyine de sizin umudunuzu kırmak istemem bu işler nasip işi illa birimize tutacak inş :)
İnşallah canımm
Olsun bi dahaki aya olur inşallah. Sıkma canını1 şubat gecesi attım iğneyi. Az da olsa silik falan çıkardı. Ama nasip değilmiş çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip edecek inşallah. Sadece sabır ve dua. Güzel haberı burda vermek nasip olacak inşallah bu ay olmaz önümüzdeki aylar olur
İnş kızlar en kısa zamanda inşOlsun bi dahaki aya olur inşallah. Sıkma canını
İnşallah en kısa zamanda alırsınızTebrikler, Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahBu ay güzel haberi bizde alırız inşallah
Olmadı hiç iğnenin 14.günü bi test yapayım dedim baktım ikinci çizgi silik ☺Hayırlı olsun darısı bizim başımıza. Farklı belirtilerin var mıydı canım?
İnşallahh çok istiyorum bakalımİnşallah en kısa zamanda alırsınız
Ayyy çok sevindim inşallah bizde kalırız tez zamanda bende 16. Güne kadar bekliycem ilk defa mı kullandınız iğneyiEvet kan verdim ilki 458 2. 1135 allah isteyen herkese nasip etsin
Ben dayanamadm bugün 12.gun test yaptım kocaman bir negatif. Galiba yok kızlar bu ay da olmadıAyyy çok sevindim inşallah bizde kalırız tez zamanda bende 16. Güne kadar bekliycem ilk defa mı kullandınız iğneyi
Kızlarr selamm benimde iğnenin 12. Günü bu sabah ilk kez test yaptım negatif çıktı. İğnenin etkisi geçmiş en azından yalancı pozitiften iyidir. Ama pozitife döner mi bilmem ben de elendim galiba. Bat 20 şubat bu arada.Ben dayanamadm bugün 12.gun test yaptım kocaman bir negatif. Galiba yok kızlar bu ay da olmadı
İnşallah pozitife döner canım dönmezse de artık önümüzdeki aylar devam edeceğiz can sıkmak yok yola devamKızlarr selamm benimde iğnenin 12. Günü bu sabah ilk kez test yaptım negatif çıktı. İğnenin etkisi geçmiş en azından yalancı pozitiften iyidir. Ama pozitife döner mi bilmem ben de elendim galiba. Bat 20 şubat bu arada.
12 çok erken 2 gün sonra tekrar yap belki pozitif görürsünBen dayanamadm bugün 12.gun test yaptım kocaman bir negatif. Galiba yok kızlar bu ay da olmadı
Çok erken test yapıyorsunuz doktorum iğne olduğun günün ertesi gününden sayarak 15. Günü kan ver dedi bana yani 16. GündeKızlarr selamm benimde iğnenin 12. Günü bu sabah ilk kez test yaptım negatif çıktı. İğnenin etkisi geçmiş en azından yalancı pozitiften iyidir. Ama pozitife döner mi bilmem ben de elendim galiba. Bat 20 şubat bu arada.
Aslında içini açtığım da çok silik var ama onu da iğne etkisine yoruyorum12 çok erken 2 gün sonra tekrar yap belki pozitif görürsün
Belli olmaz belki vardırAslında içini açtığım da çok silik var ama onu da iğne etkisine yoruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?