- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
- 83
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Kızlar test yapmalara doyamıyorumevde fazla var bu kez de erken gebelik yapayım dedim ve sonuç bu. Sizce erken mi yaptım yine iğnenin etkisi midir iğnenin 10. Günü
Fotoda çıkmamış sanırım ama silik vardı canım, amaaan hayırlısı valla insan bir heyecanlanıyor sonra duruluyor..Canim ikinci çizgiyi ben göremedim ama ?
Fotoda çıkmamış sanırım ama silik vardı canım, amaaan hayırlısı valla insan bir heyecanlanıyor sonra duruluyor..
İğneden dolayı böyle minik yükselişler olabilirmiş kuzum başka formda okumuştumkızlar bugün kontrolüm vardı iğneden sonraki 10. gün bugün ve beta hcg 2.89 çıktı ve bence yükselmez snırım başka bahara kaldı
kızlar bugün kontrolüm vardı iğneden sonraki 10. gün bugün ve beta hcg 2.89 çıktı ve bence yükselmez snırım başka bahara kaldı
Bu değerden yükselen de olmuş düşen de.. daha önceleri hep 0.100 filan çıkardı o yüzden şaşırdım ama işte ümitlenmemek daha iyi sanırım, yine de teşekkür ederim canımEn doğru 14. Günü görürsün Canim. Bozma moralini hemen
Bende 26 kasımda oldum catlatma ıgnesı nı 28 kasımda da asılama yapıldı heyecanlıyımMerhaba hanımlar, 25 kasımda yani pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum ve bekleyişim başladı, gelin paylaşımda bulunalım
İnşallah güzel sonuçlanır canımBende 26 kasımda oldum catlatma ıgnesı nı 28 kasımda da asılama yapıldı heyecanlıyım
amın insallah canım karnımda şişkınlık gogus ucu agrısı bırde arada kasık batması oluyor acaba belırtılermı bılmıyorm bıde doktorum progeteron hapı verdı dusuk olasın dıye sanırım acaba omu sıskınlık yapıyor bılemıyormİnşallah güzel sonuçlanır canım
Bu değerden yükselen de olmuş düşen de.. daha önceleri hep 0.100 filan çıkardı o yüzden şaşırdım ama işte ümitlenmemek daha iyi sanırım, yine de teşekkür ederim canım
Doktor sınırda dedi canım, adet olursan gel olmazsan da gel dediHadi bakalim canim ilk müjdeyi verirsin belki
Doktor sınırda dedi canım, adet olursan gel olmazsan da gel dedi
Sen kaçıncı günde idrar testi vermiştin Canim ?Doktor sınırda dedi canım, adet olursan gel olmazsan da gel dedi
Kanı iğnenin 10. Günü yaptırdımSen kaçıncı günde idrar testi vermiştin Canim ?
Benim iğnenin 8. Günü . Bel ağrısı var . Hafif batma var . Çok fazla. Ve gaz çok var..Kizlar ignemin 10.gunu 2 gundur bel agrim cok fazla.sol kasiktasa batma oluyo.benim sol tarafta vardi buyuyen yumurtam.sizde var mi
Hadi inşallah tutmuştur canımBenim iğnenin 8. Günü . Bel ağrısı var . Hafif batma var . Çok fazla. Ve gaz çok var... Geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?