Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya kan mi verseydin acaba? İdrar negatif kan pozitif çıkıyormuş ya bazen
Sanmıyorum canım 18.gün bugün olsa silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum. Adetim normalde 29 ile 32 gün arasında gelip gidiyor adet günümde olucam demekki. Bugün 30.gün ama bel ağrım da gitti. Sadece baş ağrım var. Olsam da rahatlasam keşke

Kızlar bgn asılamamı oldum bende sperm degerlerınden anlayann varmı nasıl sızce
canım değerleriniz çok güzel inşallah hayırlı haberlerinizi alırız. A ve b nin toplamı %50 olması gerekiyor sizinki %77 inşallah güzel sonuç alırsınız Allah emeklerinizin karşılığını versin hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Cok bılgım yok cnm yazdığın ıcın sagol umarım tutmustut olmazsa tup bbebege gecıcem cunku cok yoruldum

Merhaba kızlar. Ben 29 yaşımdayım. 3 yıllık evliyim ve 2 senedir bebek istiyoruz. Hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen normal yollarla hamile kalamadım. 12 Şubat da ovitrelle vuruldum şimdi beklemedeyim. Umut etmekten korkuyorum. Her ay hayal kırıklığı yaşamak çok yordu artık beni. Belki birileri vesile olur içim ferahlar diye buradayım.

Hoşgeldiniz. Hayırlısı olsun inşllah hayırlı sonuçlanır.

Bende 12 sonde vuruldm 14 unde asılama oldm cnm asılama denedınmı

Aynı yaş, aynı yıl, aynı problemsizlik... hoşgeldin kaderdaşım! İnşallah iğne işe yarar. Ben 30 kasımda vurulmuştum, işe yaramadı. İğnenin 17. Gününde adet oldum

MErhaba bende 2.5 yıllık evliyim 2 senedir çocuk için uğraşıyoruz tedaviler falan şimdide şubat 5te aşılama oldum ama 11.günü regli oldum. Yarın adetimin 3. günü tekrar doktora gideceğim bakalım bu ay tekrar deneyeceğim ara vermeden ama hayal kırıklıkları benide çok yordu. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Her şeyin bir vakti saati var, her şey nasip. Biz insanoğluna düşen görev nasibine ulaşmak için çabalamaktır. Birbirimize hayırlı haberler verebiliriz inşallah :)

ben bu ay tekrar deneyeceğim yarın gideceğim doktora bakalım tutmazsa biraz ara vermek istiyoorum. gerçekten hem ruhen hemde bedenen insanı yoruyor
Bn ara vermeden dvm edebltm hazır ıst a gıtmısken cnm bıde pco oldum ve erken dogumum var o sıkıntı kayıp olunca ıkı sene atıyo

Yok ilk kez çatlatma iğnesi uygulandı olmazsa tekrar aynısı uygulancak aşılama istemiyorum ben ama mecbur kalırsam bir kere deneybilirim bilmiyorum. İnşallah gerek kalmaz
Beden ıstemıyosun unv hastanesınde yaptırdım ben ılac ıgne parası verdım ozelde yaptırmadım cnm ıns tutmustur

İnşallah canım Bende öyle düşünüyorum ama ister istemez üzülüyor insan .. sonra vicdan azabı duysam da

Beden ıstemıyosun unv hastanesınde yaptırdım ben ılac ıgne parası verdım ozelde yaptırmadım cnm ıns tutmustur
Ben özele gidiyorum. Devlet çok ilgilenmedi. Doktor niye istiyosun ki erken daha falan deyince özele geçtim. Yani doğal yolla olması taraftarıyım çünkü bilmiyorum çok yıpratıcı süreçler. Ablam ilk bebeğini kaybetti, sonra uzun dönem bebeği olmadı stresten. Aşılama denedi tutmadı sonunda doğal yolla hamile kaldı. Ama zamanla her şey normal geliyo insana. Gerek kalırsa bir defa denerim

Bn pco oldm bebekten sonra kendım denedım olmadı baktık yumurta catlamıyo adetler ılerı gerı gıtmeye basladı en son asılama denedım ılk benımde dogal oldu sonra mafoldu bnde cok ısterdım normalmolsun yenıden ama yok 1 seneyı gectı olmuyo 1 sene oldu dıceksın dr a ben doc e gıttımm unv hastanesınde

Stres çok etkiliyor düşünmemek lazım aslında. Ben bu ay öyle yapmaya çalışıyorum. Aklıma geldiğinde tesbih çekiyorum ya da ilgimi garklı yönlere çekmeye çalışıyorum. Karnımı seviyorum bebeğimi düşünüp. Bu çok önemliymiş olumlamalar hem stresi azaltıyo hemde vücut hazırlanıyo ve olasılığı artırıyor. Ama işte sonra kendimi burda buluyorum Bende boş boş okumaktansa en azından derdimi paylaşayım dedim. Bu bile bi deva belki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…