- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi yellowaseline
-
- #1.321
Bende senın gıbıyım bebek kaybından sonra yapısıklık oldu onla ygrastm sonra babam beyın kanaması gecırdı 2 ay onlaydım tayınımız cıktı cokmuzaga tasındık ısımden ayrılmak aılemden uzaklasmak zorunda kaldım dedm yenıden bebegım olsun bana arkadas olsun yalnızım cok oda olmadı aşlah buyuk dedım duamı eksıkmetmedım gene dıyorım bıseylerın zaman var demekkıStres çok etkiliyor düşünmemek lazım aslında. Ben bu ay öyle yapmaya çalışıyorum. Aklıma geldiğinde tesbih çekiyorum ya da ilgimi garklı yönlere çekmeye çalışıyorum. Karnımı seviyorum bebeğimi düşünüp. Bu çok önemliymiş olumlamalar hem stresi azaltıyo hemde vücut hazırlanıyo ve olasılığı artırıyor. Ama işte sonra kendimi burda buluyorumBende boş boş okumaktansa en azından derdimi paylaşayım dedim. Bu bile bi deva belki ..
Benimde 1 yumurtam oluşmuş solda 13 mm klomenle bana az gbi geldi yani herkesin 3 4 diyor doktor çok olmasıda kötü dedi . Kafamı karıştırdı 2 gün sonra benide kontrole çağırdıKızlar bende bugun dr gıttım klomen bıtmıstı 2 gun oldu sag tarafta 1 yumurta olusmus 14 mm carsambam kontrol var
Benimde 1 yumurtam oluşmuş solda 13 mm klomenle bana az gbi geldi yani herkesin 3 4 diyor doktor çok olmasıda kötü dedi . Kafamı karıştırdı 2 gün sonra benide kontrole çağırdı
İnşallah ama bizim sperm tahlilindede sıkıntı var önceki tahlilimi istedi hareketliliği çok az dedi üroloji ilaç verdi 1 ay sonra tekrar kontrole gidicek bende iki gün sonra yani bu durumda bu ay tutmaz gbime geliyorUmarım ıkımız ıcınde hersey yolunda gıder canım benım
Kuzum ben senin yerinde olsam şimdiye dek bir kan testi vermiştim...Kızlar yarın 20. Günüm olucak çatlatmadan sonra hala adet olamadım niye böle oldum ben18. Gün idrar testim negatif ti. Hiç adet belirtim de yok. Sadece baş ağrım var. Neden olamıyorum
Canım çatlatmanın 7.günü meraktan kan vermiştim idrar testi çok net pozitifti. Acaba ne kadarken pozitif çıkar diye merak etmiştim. 7.25 ti yani azıcık bişeyle pozitif çıkıyorsa çıkması lazım değil mi yine. Negatif çıkıyor. Ben de anlamadım bu hafta olmazsam veririm ama. Anlamadığım kontrole de gitmiştim iğneden sonra aynı gün çatlamıştı yumurtam.Kuzum ben senin yerinde olsam şimdiye dek bir kan testi vermiştim...
20.gün şükür adet oldumKuzum ben senin yerinde olsam şimdiye dek bir kan testi vermiştim...
20.gün şükür adet oldum
[/QUOTE ınsan hamile kalamayınca hemen adet gelsin ıstıyor
Canım bende bugun sabah dr gıttım yumurtam catlamıs zaten ılıskı ıcın gün vermıstı ıgneye gerek kalmadı dedı gun asırı ılıskı dedı 10 gun. Sonra martta kan testı ver dedı bakalım kısmetİnşallah ama bizim sperm tahlilindede sıkıntı var önceki tahlilimi istedi hareketliliği çok az dedi üroloji ilaç verdi 1 ay sonra tekrar kontrole gidicek bende iki gün sonra yani bu durumda bu ay tutmaz gbime geliyor
Hadi inşallah canımCanım bende bugun sabah dr gıttım yumurtam catlamıs zaten ılıskı ıcın gün vermıstı ıgneye gerek kalmadı dedı gun asırı ılıskı dedı 10 gun. Sonra martta kan testı ver dedı bakalım kısmet
canım hayırlısı olur inşallah :) denemelere devam et sen . Bende bugun ovulasyon yaptım çatlamış görünüyor salı günü doktor 13 mm demişti o gün test yapmadım bugun yapayım dedim çatlamış görünüyor . Bu kadar hızlı büyüp çatlarmı anlamış değilim yarın doktora gidicem artkCanım bende bugun sabah dr gıttım yumurtam catlamıs zaten ılıskı ıcın gün vermıstı ıgneye gerek kalmadı dedı gun asırı ılıskı dedı 10 gun. Sonra martta kan testı ver dedı bakalım kısmet
Benim eşiminki baya yüksek çıktı 250 milyona yakın 60 milyonu orta hareketli 170 milyonu yüksek hareketli inşallah tutarkızlar aşılama yaparken ki sperm değerlerınız nedir? düşük mü?
hayıt tohumu aldim buay bendeKızlar ben de hayıt suyu içiyorum bu ay.. hatta 1 şişe bitti 2. Sini içiyorum. Çabuk bitiyor anlamadım. Bakalım hayırlısı.. ben pco olduğum İçin yumurtam bile büyümüyor, pek sanmıyorum ama bunu da denemedik demeyelim
Canım bende de pco var klomen kullandım ıgne verır dıye gıtmıstım cuma gunu 14 mm pazartesı belkı catlama rıskıne karsı ılıskı dedı dr carsamba kontrol edelım dedı ondan sonrada ıstedıgımız boyuta ulasırsak ıgne olacaktı bugun baktı catlamıs sanırım dedı ama bende vucut ısımdan bıldım zaten pazartesı gece uyuyamadım o dereceKızlar ben de hayıt suyu içiyorum bu ay.. hatta 1 şişe bitti 2. Sini içiyorum. Çabuk bitiyor anlamadım. Bakalım hayırlısı.. ben pco olduğum İçin yumurtam bile büyümüyor, pek sanmıyorum ama bunu da denemedik demeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?