Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende senın gıbıyım bebek kaybından sonra yapısıklık oldu onla ygrastm sonra babam beyın kanaması gecırdı 2 ay onlaydım tayınımız cıktı cokmuzaga tasındık ısımden ayrılmak aılemden uzaklasmak zorunda kaldım dedm yenıden bebegım olsun bana arkadas olsun yalnızım cok oda olmadı aşlah buyuk dedım duamı eksıkmetmedım gene dıyorım bıseylerın zaman var demekkı

Kızlar bende bugun dr gıttım klomen bıtmıstı 2 gun oldu sag tarafta 1 yumurta olusmus 14 mm carsambam kontrol var
Benimde 1 yumurtam oluşmuş solda 13 mm klomenle bana az gbi geldi yani herkesin 3 4 diyor doktor çok olmasıda kötü dedi . Kafamı karıştırdı 2 gün sonra benide kontrole çağırdı

Kızlar yarın 20. Günüm olucak çatlatmadan sonra hala adet olamadım niye böle oldum ben 18. Gün idrar testim negatif ti. Hiç adet belirtim de yok. Sadece baş ağrım var. Neden olamıyorum

Kuzum ben senin yerinde olsam şimdiye dek bir kan testi vermiştim...
Canım çatlatmanın 7.günü meraktan kan vermiştim idrar testi çok net pozitifti. Acaba ne kadarken pozitif çıkar diye merak etmiştim. 7.25 ti yani azıcık bişeyle pozitif çıkıyorsa çıkması lazım değil mi yine. Negatif çıkıyor. Ben de anlamadım bu hafta olmazsam veririm ama. Anlamadığım kontrole de gitmiştim iğneden sonra aynı gün çatlamıştı yumurtam.

İnşallah ama bizim sperm tahlilindede sıkıntı var önceki tahlilimi istedi hareketliliği çok az dedi üroloji ilaç verdi 1 ay sonra tekrar kontrole gidicek bende iki gün sonra yani bu durumda bu ay tutmaz gbime geliyor
Canım bende bugun sabah dr gıttım yumurtam catlamıs zaten ılıskı ıcın gün vermıstı ıgneye gerek kalmadı dedı gun asırı ılıskı dedı 10 gun. Sonra martta kan testı ver dedı bakalım kısmet

Kızlar ben de hayıt suyu içiyorum bu ay.. hatta 1 şişe bitti 2. Sini içiyorum. Çabuk bitiyor anlamadım. Bakalım hayırlısı.. ben pco olduğum İçin yumurtam bile büyümüyor, pek sanmıyorum ama bunu da denemedik demeyelim

canım hayırlısı olur inşallah :) denemelere devam et sen . Bende bugun ovulasyon yaptım çatlamış görünüyor salı günü doktor 13 mm demişti o gün test yapmadım bugun yapayım dedim çatlamış görünüyor . Bu kadar hızlı büyüp çatlarmı anlamış değilim yarın doktora gidicem artk

Slmlr ben de 18 Ocak 2020 de Pregnyl çatlatma iğnesi oldum (karnından), bir buçuk hafta sonra yani 31 ocak kahverengi lekem geldi, iki gün, sonra durdu, normalde adetim çok düzenli ve 4 gün sürer, 3 Şubat'ta Dr gittim ultrasonda baktı pek anlamadı, kan testi yapıldı negatif çıktı, böyle olunca ben başka bir Dr gittim Tarlusal adet söktürücü verdi onu içtim 16 gün geçti yine adet olamadım, kan testi yine negatif, hemşire bir hafta sonra yine kan testine gel dedi, bu arada adetim 21 gün gecikti, çok tuhaf bir durum hamile mıyım değil mıyım bilmiyorum...

hayıt tohumu aldim buay bende
Tadi nasil icilirmi

Bu arada normalde nabızım 65 birkaç gündür 95-100, hamilelikte nabız yüksek olur diye okudum, belirsizlik çok zor...

Canım bende de pco var klomen kullandım ıgne verır dıye gıtmıstım cuma gunu 14 mm pazartesı belkı catlama rıskıne karsı ılıskı dedı dr carsamba kontrol edelım dedı ondan sonrada ıstedıgımız boyuta ulasırsak ıgne olacaktı bugun baktı catlamıs sanırım dedı ama bende vucut ısımdan bıldım zaten pazartesı gece uyuyamadım o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…