Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
adete kadar iceceksin amac adet getirmek zaten
İşte şu an tam adet gibi değil ama kırmızı akıntım geliyor. Ben buna başlarım ama yarın adet olursam şaldır şaldır, ilaca yine de devam mı edeyim? Yani bi iç bi içme daha çok problem yaratmasın?

Bu arada Yanıklar Baharatla görüştüm. Akşam üstü Aradılar sağ olsunlar. 4 adet kür gönderecekler. 2 ay kullanacakmışım. Nasıl kullanılacağını içine yazacaklarmış. Adet olduğumda ve gebe kaldığımda kullanmayacakmışım. Eğer sabah kalktığımda adet olmadıysam duphastonu içicem. Kürler çarşamba günü anca elime geçer. Ben de 10 günde duphastonu bitiririm, adet olurum, adetim biter kürlere başlarım. Ve Allah’ın izniyle iiiiiinnnnşşşaaalllaaaahhh hamile kalırım. Amin!

Bugün test yaptın mi?

Bugün test yaptın mi?
Yapmadım yapmak istemiyorum çok üzüldüm bu ay testler beni yedi bitirdi. Bi var Bi yok sonradan çıkıyor hep. Bak 12. Gün 3 test yaptım 3 ü de aynı. (3 tane olan 13.gün)

Eklentiler

• Screenshot_20200215_224818.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20200216_004819.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 36
İnşllah canım ne kürü verdi bende gidicem adet olunca. Bide mazur gör beni ne kadar fiyat verdiler.şifa olur inşallah

İnşllah canım ne kürü verdi bende gidicem adet olunca. Bide mazur gör beni ne kadar fiyat verdiler.şifa olur inşallah
O zaman 1-2 gün daha bekle bakalım test için... 2 şurup, 1 macun ve bir şey daha verdiler ama unuttum Kargo dahil 360 TL. Adetliyken ve hamile kalırsan içmiceksin dediler. İçine yazıp koyacağız nasıl kullanılacağını dediler. Alternatif tıp kalmıştı denemediğimiz, bakalım bir de bu olsun

Canım şifa olur inşallah. Ben çok güveniyorum bilmiyorum. Dedim ya geçen ay kistim vardı öğrenir öğrenmez aktara gittim. Kürü kullandım ilk adetimle kist yok oldu çok şükür. İlk gebeliğimde de o mu vesile oldu bilmiyorum 2 ay kullandıktan sonra Bi de soğan kürü yaptım hamile kalmıştım. Adet oluyum bende gidip alıcam hemen. İnşllah senin de olur da vesile olmuş olurum çok çok mutlu olurum Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et aminn

Amin inşallah artık Allah’ın izniyle bu kürler vesile olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…