- 7 Şubat 2020
- 376
- 290
- 23
- Konu Sahibi yellowaseline
-
- #1.261
Teşekür ederimBıkere 11 ıkı kerede 14.gun oldum
Teşekür ederim canımBen 17.günde oldum canım
15.gun regl oldum ben.Kızlar çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gün adet beklenir. Fikri olan var mı? Daha önceden yaptırıp hamile kalamayanlar kaçıncı günde adet oldunuz?
Canım tahlili yaptığınız yere sormadınızmıki? Hiç bir fikrim yok ama Bi yer var tahlil sonuçlarını verip yardım isteyebilirsin belki yardımcı olurlar. Aktar numarası varBılen bırıde yok sanırım baska hayırlısı ıns
ben 14te oldum geneldeBılen bırıde yok sanırım baska hayırlısı ıns
Ben yanıklar baharatı perşembe günü aradım whatsapp telefonuna yazın dediler. Yazdım, dönmediler. Cuma da yazdım yine dönmediler. Cuma aradım, bugün doktor kontrolüm olduğunu, ilaç kullanmak istemediğimi o yüzden acele ettiğimi söyledim, telefon numaranızı kaydedelim ilgilensinler dedi telefondaki beyefendi. Bekledim arayan soran yok. Tekrar mesaj yazdım, okuyorlar mı bilmiyorum, mavi tik olmuyor ama sürekli çevrimiçi görüyorum.Canım tahlili yaptığınız yere sormadınızmıki? Hiç bir fikrim yok ama Bi yer var tahlil sonuçlarını verip yardım isteyebilirsin belki yardımcı olurlar. Aktar numarası var
Anladım canım çok yoğunlar demekki :/kusura bakmaBen yanıklar baharatı perşembe günü aradım whatsapp telefonuna yazın dediler. Yazdım, dönmediler. Cuma da yazdım yine dönmediler. Cuma aradım, bugün doktor kontrolüm olduğunu, ilaç kullanmak istemediğimi o yüzden acele ettiğimi söyledim, telefon numaranızı kaydedelim ilgilensinler dedi telefondaki beyefendi. Bekledim arayan soran yok. Tekrar mesaj yazdım, okuyorlar mı bilmiyorum, mavi tik olmuyor ama sürekli çevrimiçi görüyorum.
Kaçıncı günün ki bugün.?Kızlar selam. Az önce doktordan çıktım. Adetim 1 hafta gecikti. Rahim kalınlığı 12 mm, gebelik kanda negatif. Doktor duphaston verdi. Bazı arkadaşlar kanda negatif olmasına rağmen 15-16 gün geçtikten sonra öğrenmiş gebe olduğunu. Sizce duphastonu içmek için 1-2 gün daha bekleyeyim mi, yoksa bugün başlayayım mo? Bebek varsa tutunuyor yoksa adet söküyor duphaston diye biliyorum
Bayağı geçmiş canım ya. En son ne zaman test yaptın ya da kan verdin? Streste çok etkiliyor o yüzden de gecikmiş olabilir. Bekle bakalım biraz daha olmadı idrar testi yaparsın. Benim de çatlatmadan sonraki 16.günüm bugün ben de adet olmadım hala. Testte yapmak istemiyorum bekliyorum bende pazartesiyi beklicem adet olmazsam.Yok canım ne kusuru, senlik bir şey yok kibugün adetim tam 1 hafta geçti. Yani 35 Gün filan oluyor adet olmadım daha. Acaba diyorum beklesem mi birkaç gün daha?
İnşllah hayırlı haberlerle sonuçlanır. Tavsiyem aklınıza çok takmamanız. Stres yoksa tutması çok kolay diyorlar. Hayırlısı olsun.Kızlar bende bugun dr gıttım klomen bıtmıstı 2 gun oldu sag tarafta 1 yumurta olusmus 14 mm carsambam kontrol var
Canım bugün kan verdim negatif çıktı o yüzden doktor duphaston verdi. Ama sanki sökülmeye başladım. Kırmızı geliyor hafiften. Bu akşam başlarım ilaca diyordum, kırmızıyı görünce bilemedim başlasam mi beklesem mi. Şimdi ben bu duphastonu bitirmeden değil de içerken adet olursam ilaca devam edicem mi? Bir bilgin var mi canım senin?Bayağı geçmiş canım ya. En son ne zaman test yaptın ya da kan verdin? Streste çok etkiliyor o yüzden de gecikmiş olabilir. Bekle bakalım biraz daha olmadı idrar testi yaparsın. Benim de çatlatmadan sonraki 16.günüm bugün ben de adet olmadım hala. Testte yapmak istemiyorum bekliyorum bende pazartesiyi beklicem adet olmazsam.
O ilaç hakkında hiç bilgim yok canım ya.Canım bugün kan verdim negatif çıktı o yüzden doktor duphaston verdi. Ama sanki sökülmeye başladım. Kırmızı geliyor hafiften. Bu akşam başlarım ilaca diyordum, kırmızıyı görünce bilemedim başlasam mi beklesem mi. Şimdi ben bu duphastonu bitirmeden değil de içerken adet olursam ilaca devam edicem mi? Bir bilgin var mi canım senin?
adete kadar iceceksin amac adet getirmek zatenCanım bugün kan verdim negatif çıktı o yüzden doktor duphaston verdi. Ama sanki sökülmeye başladım. Kırmızı geliyor hafiften. Bu akşam başlarım ilaca diyordum, kırmızıyı görünce bilemedim başlasam mi beklesem mi. Şimdi ben bu duphastonu bitirmeden değil de içerken adet olursam ilaca devam edicem mi? Bir bilgin var mi canım senin?
Sarı akıntı beyaz gelirdi yani sürekli vardı canım bugün keseyi gördüm 4+5 günlükCanım senin mi akıntı sulu olmaya başlamıştı hamile olduqunu öqren eden önce
Ben adet oldum kızlar buqün 15. GünSarı akıntı beyaz gelirdi yani sürekli vardı canım bugün keseyi gördüm 4+5 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?