Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar selam. Az önce doktordan çıktım. Adetim 1 hafta gecikti. Rahim kalınlığı 12 mm, gebelik kanda negatif. Doktor duphaston verdi. Bazı arkadaşlar kanda negatif olmasına rağmen 15-16 gün geçtikten sonra öğrenmiş gebe olduğunu. Sizce duphastonu içmek için 1-2 gün daha bekleyeyim mi, yoksa bugün başlayayım mo? Bebek varsa tutunuyor yoksa adet söküyor duphaston diye biliyorum

Canım tahlili yaptığınız yere sormadınızmıki? Hiç bir fikrim yok ama Bi yer var tahlil sonuçlarını verip yardım isteyebilirsin belki yardımcı olurlar. Aktar numarası var
Ben yanıklar baharatı perşembe günü aradım whatsapp telefonuna yazın dediler. Yazdım, dönmediler. Cuma da yazdım yine dönmediler. Cuma aradım, bugün doktor kontrolüm olduğunu, ilaç kullanmak istemediğimi o yüzden acele ettiğimi söyledim, telefon numaranızı kaydedelim ilgilensinler dedi telefondaki beyefendi. Bekledim arayan soran yok. Tekrar mesaj yazdım, okuyorlar mı bilmiyorum, mavi tik olmuyor ama sürekli çevrimiçi görüyorum.

Anladım canım çok yoğunlar demekki :/kusura bakma

Kaçıncı günün ki bugün.?

Yok canım ne kusuru, senlik bir şey yok ki bugün adetim tam 1 hafta geçti. Yani 35 Gün filan oluyor adet olmadım daha. Acaba diyorum beklesem mi birkaç gün daha?

Yok canım ne kusuru, senlik bir şey yok ki bugün adetim tam 1 hafta geçti. Yani 35 Gün filan oluyor adet olmadım daha. Acaba diyorum beklesem mi birkaç gün daha?
Bayağı geçmiş canım ya. En son ne zaman test yaptın ya da kan verdin? Streste çok etkiliyor o yüzden de gecikmiş olabilir. Bekle bakalım biraz daha olmadı idrar testi yaparsın. Benim de çatlatmadan sonraki 16.günüm bugün ben de adet olmadım hala. Testte yapmak istemiyorum bekliyorum bende pazartesiyi beklicem adet olmazsam.

Canım bugün kan verdim negatif çıktı o yüzden doktor duphaston verdi. Ama sanki sökülmeye başladım. Kırmızı geliyor hafiften. Bu akşam başlarım ilaca diyordum, kırmızıyı görünce bilemedim başlasam mi beklesem mi. Şimdi ben bu duphastonu bitirmeden değil de içerken adet olursam ilaca devam edicem mi? Bir bilgin var mi canım senin?

O ilaç hakkında hiç bilgim yok canım ya.

adete kadar iceceksin amac adet getirmek zaten

Ben de adet bekliyorum bakalım. Bugün çatlatmanın 16. Günü. Belime ağrı giriyor 5 dk sonra geçiyor. Göğüslerimde aynı ağrımaya başlıyor sonra geçiyor. Hafifte baş ağrım var. Arada yokluyor. Adet mi gelicek yoksa belirti mi olabilir mi ya12.gün testlerim böyle çıkmıştı. 13. Günde 2 3 saat sonra çizgi belirdi. Bekleme çizgisi olabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_20200215_224818.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…