• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İ
vallahi kafayı yicem ben ne çıkcak bilmiyorum psikolojim bozuldu herşeye aqlıyorum delircem sabah kan vercem saqlık ocaqına akşamına çıkar sonuç ben diqer arkadaşada yazdım ama qirmedi heralde hiç o böyle bişey yazmıştı birde yenqem söyledi oda hamileyken ilk zamanlar sulu akıntısı oluyormş
Sizin sonuç ne oldu? 🤗
:☺️13. Günü idrar testim negatif. Bugün 15. Günüm adetim ne zaman gelir bilmiyorum. :) ama olsaydı 13.günde çıkardı diye düşünüyorum. Sizin nasıl durumlar?

:☺13. Günü idrar testim negatif. Bugün 15. Günüm adetim ne zaman gelir bilmiyorum. :) ama olsaydı 13.günde çıkardı diye düşünüyorum. Sizin nasıl durumlar?
20200214_110306.jpg
20200214_101817.jpg

Benim igne daha 7sinde yapıldı ama ben test yapmaya başladim bile. Beklemedeyim. 🥰

Canım bence boşuna yapmabenim 12. Güne kadar pozitifti. Bana da demişlerdi ama yaptım keşke yapmasaydım. Gerçi ne zaman geçiyor iğne etkisi onu görmüş oldum
Sağol canım cevabın için. Ben de etkiyi görmüş oluyorum diye yapıyorum. 🤷🏻‍♀️ Allah insallah en dogru zamanda nasio etsin hepimize 🤲🏻🤲🏻

Benim de 14. Ayım canım. 8.ayda kaldım ama düşük yaptım. Klomene 3 ay devam ediliyor mu? Doktor bana 3 ay süre verdi olmazsa 3 ay sonra gel dedi. Acaba ara vermek mi iyi yoksa devam mı etmeliyim? Gerçi küre başlıcam ben bu ay
Degerlerinle ilgili bir durum vardır belki. Ben 3.ye klomen verince buna ne kadar devam edebiliriz boyle dedim 6 ay dedi 🤷🏻‍♀️ Ama rahim filmi cekilmedi bana ol.azsa bu ay onu yaptırıcam. Olmazsa süreci hızlandırmaya gidicem. 😔 ama bu ay çok ümitliyim neden bilemiyorum. 🤗

Hormon testi yapmadi mi reglin 3.günü?
1 ay öncesinde verdiğim homon testimle gitmiştim doktora. Kistim vardı. Önce bu gitsin gitmezse tedaviye başlıcaz dedi. Hayıt suyu kullandım 15 gün 1 sonraki adetimde kontrole gittim ve kisti erimiş klomene başlayalım dedi. Bu ay kullandım işte olmadı o da. Yani 2 buçuk ay önce falan vermiştim tahlili tekrar yapmadı 3 ay sonra gel olmazsa dedi.

1 ay öncesinde verdiğim homon testimle gitmiştim doktora. Kistim vardı. Önce bu gitsin gitmezse tedaviye başlıcaz dedi. Hayıt suyu kullandım 15 gün 1 sonraki adetimde kontrole gittim ve kisti erimiş klomene başlayalım dedi. Bu ay kullandım işte olmadı o da. Yani 2 buçuk ay önce falan vermiştim tahlili tekrar yapmadı 3 ay sonra gel olmazsa dedi.
Anlamadım ama vardır bir bildiği. Muhtemelen kistin gitmişken denemeni istemiştir doğal yolla. 🤷🏻‍♀️ Hayırlısı olsun canım. 🥰

Kızlar bgn asılamamı oldum bende sperm degerlerınden anlayann varmı nasıl sızce

Eklentiler

• 43F5F4A3-A296-4DDF-B661-CC5CC36BEC1E.jpeg
    43F5F4A3-A296-4DDF-B661-CC5CC36BEC1E.jpeg
    166,3 KB · Görüntüleme: 35
  • FDC18043-1C44-4FAC-9073-F885BBE8C3B4.jpeg
    FDC18043-1C44-4FAC-9073-F885BBE8C3B4.jpeg
    84 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gün adet beklenir. Fikri olan var mı? Daha önceden yaptırıp hamile kalamayanlar kaçıncı günde adet oldunuz?

Back