Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nasılsın bugün canım, aslında banada tüplerim ikisi tıkalı ilaç baskınla açılmış git iki üç ay ilaç kullanmadan dene hamile kalırsın çünkü ondan kalamıyorsun dedi denedim ama olmadı sonra doktorum değiştirdim oda hayır tıkalı değil sen kastığın için öyle görünüyor .. Ama yani Çikolata kisti gözden kaçırır mı ki ben 4 ay klomen kullandım ve 3 ay femara oldu her ay durum iyi kist yok diyor inşallah yoktur. Aynı durumdayız seninle İnsallah hemen hamiş kalırsın en yakın zamanda var öyle bir iki ay klomen kullanali hamile kalanlar pozitif ol olumlu düşün stres hiç iyi değil olacağı varsa olacak Allah ol der olur

iyi canım çok şükür sen nasılsın:)) her doktor farklı farklı şey söylüyor hangisine inanıp güvenicem bilmem valla anlamadım. Ben sordum hocam dedim bu kist bir anda olur mu geçen ay da yumurta takibi yaptınız bir şey demediniz dedim bana gözden kaçmıştır dedi. İnşallah yoktur canım kötü düşünme kötüyü çekme sen boşver hep iyi düşün. Ay inşallah inşallah isteyen herkes kalsın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bize inşallah..

Merhaba kızlar bugun çatlatma iğnesi olalı 9.gün oldu beta hcg kan versem çıkar mı ki acaba

İdrar yolları enfeksiyonum varda benim ilaç verecek doktorum çatlama iğnesi oldugumı biliyor beta hcg istedi de şuan ondan sordum anlamıyorum bu doktorları artık
soyle yüksek cikarsa igneden olabiliyor ama zaten dusukse olmamis oluyor oyuzden isteyebiliyorlar beim 7.gunde kanda duusk cikti olmadi

1hafta Sonra birdaha ver bazıların sonra yükseliyor
Ben daha önce çatlatma iğnesiyle hamile kaldım iğnenin 10.günü idrar testim negatif çıkmıştı 11-12. Günler silik çizgi görmüştüm iğnenin 14.günü kanda beta hcg 52ydi bence de çok erken bu doktorun amacı ne anlamadım vajinal ultrasonla muayane yaptı canımı acıttı ordan çıktım peçeteye kahverengi leke geldi sonra bida gelmedi

benimki 7gunde istemişti 3.67cikmisti sonra zaten regloldum .âmâ iğnenin etkisi enaz 10 12gun sürüyor

Aynan canım her doktor farklı söylüyor napalım hayırlısı olsun .. Durumun nasıl dün iğne vurulmuşsun etkisi başladi mi ağırlar falan benimki hep 36 saat sonra başlıyordu...iğne vermedi bu ay ama Benim biraz önce başladı gaz sancı belim adet olacakmışım gibi ağrıyor 3 saat falan sürer sonra hafiflenmeye başlıyor

Ay canım bana dün sabah vuruldu işte akşamına başladı gaz sancısı bendd diyorum niye gaz sancısı var bugünde vardı. Arada akıntım oluyor birde adet olacakmış gibi karın ağrısı kasık ağrısı var bende. Bugün36 saat olmuş oluyor sanırım dün sabah 9.30 da vuruldum

Evet canım bu ağırlar her ay yaşıyorum başlayınca çatlama oluyormuş dedi yarın sabah doktora gidiyorum bakacak kesin çatlamış mı diye sonra bekleriz artık güzel haberleri İnsallah.

Evet canım bu ağırlar her ay yaşıyorum başlayınca çatlama oluyormuş dedi yarın sabah doktora gidiyorum bakacak kesin çatlamış mı diye sonra bekleriz artık güzel haberleri İnsallah.
Ay inşallah inşallah mutlaka haber ver bana canım güzel haberi inşallah. Benim sağda ki kendi çatlamış solda ki için iğne verdi artık birinden biri tutar inşallah

Sen test yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…