- 16 Aralık 2019
- 31
- 36
- 3
- 30
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Nasılsın bugün canım, aslında banada tüplerim ikisi tıkalı ilaç baskınla açılmış git iki üç ay ilaç kullanmadan dene hamile kalırsın çünkü ondan kalamıyorsun dedi denedim ama olmadı sonra doktorum değiştirdim oda hayır tıkalı değil sen kastığın için öyle görünüyorBende 2017 eylülde kaldım ama dış gebelik oldu ondan sonra da kalamadım geçen sene rahiö filmi çekildim sağ tüpüm tıkalı çıktı onu açtılar ilaçla o anda ama yine kalamadım. Evleneli 3 sene oldu artık olsun diye tedaviye başladık geçen ay klomen kullandım ama olmadı birde bu ay çikolata kisti çıktı başıma geçen ay o kadar takip edildi bir şey çıkmadı gözden kaçmış olabilir dedi. Ben belki de klomenden oldu diyorum bu zamana kadar 26 mm görülmemesi imkansız olurdu heralde. İnşallah olur tabi rabbim nasip ettiyse dediğin gibi daha vakti zamanı değil demek ki vardır bundn da bir hayır sınavımız bu bizimde.İnşallah bu ay hayırlı haberleri alrıız o zaman.
iyi canım çok şükür sen nasılsın:)) her doktor farklı farklı şey söylüyor hangisine inanıp güvenicem bilmem valla anlamadım. Ben sordum hocam dedim bu kist bir anda olur mu geçen ay da yumurta takibi yaptınız bir şey demediniz dedim bana gözden kaçmıştır dedi. İnşallah yoktur canım kötü düşünme kötüyü çekme sen boşver hep iyi düşün. Ay inşallah inşallah isteyen herkes kalsın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bize inşallah..Nasılsın bugün canım, aslında banada tüplerim ikisi tıkalı ilaç baskınla açılmış git iki üç ay ilaç kullanmadan dene hamile kalırsın çünkü ondan kalamıyorsun dedi denedim ama olmadı sonra doktorum değiştirdim oda hayır tıkalı değil sen kastığın için öyle görünüyor.. Ama yani Çikolata kisti gözden kaçırır mı ki ben 4 ay klomen kullandım ve 3 ay femara oldu her ay durum iyi kist yok diyor inşallah yoktur. Aynı durumdayız seninle İnsallah hemen hamiş kalırsın en yakın zamanda var öyle bir iki ay klomen kullanali hamile kalanlar pozitif ol olumlu düşün stres hiç iyi değil olacağı varsa olacak Allah ol der olur
igneetkisidevam ediyordurMerhaba kızlar bugun çatlatma iğnesi olalı 9.gün oldu beta hcg kan versem çıkar mı ki acaba
İdrar yolları enfeksiyonum varda benim ilaç verecek doktorum çatlama iğnesi oldugumı biliyor beta hcg istedi de şuan ondan sordum anlamıyorum bu doktorları artıkigneetkisidevam ediyordur
soyle yüksek cikarsa igneden olabiliyor ama zaten dusukse olmamis oluyor oyuzden isteyebiliyorlar beim 7.gunde kanda duusk cikti olmadiİdrar yolları enfeksiyonum varda benim ilaç verecek doktorum çatlama iğnesi oldugumı biliyor beta hcg istedi de şuan ondan sordum anlamıyorum bu doktorları artık
1.87 çıktıı değerim bugun iğnenin 9.günüsoyle yüksek cikarsa igneden olabiliyor ama zaten dusukse olmamis oluyor oyuzden isteyebiliyorlar beim 7.gunde kanda duusk cikti olmadi
1hafta Sonra birdaha ver bazıların sonra yükseliyor1.87 çıktıı değerim bugun iğnenin 9.günü
Ben daha önce çatlatma iğnesiyle hamile kaldım iğnenin 10.günü idrar testim negatif çıkmıştı 11-12. Günler silik çizgi görmüştüm iğnenin 14.günü kanda beta hcg 52ydi bence de çok erken bu doktorun amacı ne anlamadım vajinal ultrasonla muayane yaptı canımı acıttı ordan çıktım peçeteye kahverengi leke geldi sonra bida gelmedi1hafta Sonra birdaha ver bazıların sonra yükseliyor
benimki 7gunde istemişti 3.67cikmisti sonra zaten regloldum .âmâ iğnenin etkisi enaz 10 12gun sürüyorBen daha önce çatlatma iğnesiyle hamile kaldım iğnenin 10.günü idrar testim negatif çıkmıştı 11-12. Günler silik çizgi görmüştüm iğnenin 14.günü kanda beta hcg 52ydi bence de çok erken bu doktorun amacı ne anlamadım vajinal ultrasonla muayane yaptı canımı acıttı ordan çıktım peçeteye kahverengi leke geldi sonra bida gelmedi
Regliniz iğneden ne kadar süre sonra geldibenimki 7gunde istemişti 3.67cikmisti sonra zaten regloldum .âmâ iğnenin etkisi enaz 10 12gun sürüyor
14gunsonra geldiRegliniz iğneden ne kadar süre sonra geldi
Aynan canım her doktor farklı söylüyor napalım hayırlısı olsun .. Durumun nasıl dün iğne vurulmuşsun etkisi başladi mi ağırlar falan benimki hep 36 saat sonra başlıyordu...iğne vermedi bu ay ama Benim biraz önce başladı gaz sancı belim adet olacakmışım gibi ağrıyor 3 saat falan sürer sonra hafiflenmeye başlıyoriyi canım çok şükür sen nasılsın:)) her doktor farklı farklı şey söylüyor hangisine inanıp güvenicem bilmem valla anlamadım. Ben sordum hocam dedim bu kist bir anda olur mu geçen ay da yumurta takibi yaptınız bir şey demediniz dedim bana gözden kaçmıştır dedi. İnşallah yoktur canım kötü düşünme kötüyü çekme sen boşver hep iyi düşün. Ay inşallah inşallah isteyen herkes kalsın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bize inşallah..
Ay canım bana dün sabah vuruldu işte akşamına başladı gaz sancısı bendd diyorum niye gaz sancısı var bugünde vardı. Arada akıntım oluyor birde adet olacakmış gibi karın ağrısı kasık ağrısı var bende. Bugün36 saat olmuş oluyor sanırım dün sabah 9.30 da vuruldumAynan canım her doktor farklı söylüyor napalım hayırlısı olsun .. Durumun nasıl dün iğne vurulmuşsun etkisi başladi mi ağırlar falan benimki hep 36 saat sonra başlıyordu...iğne vermedi bu ay ama Benim biraz önce başladı gaz sancı belim adet olacakmışım gibi ağrıyor 3 saat falan sürer sonra hafiflenmeye başlıyor
Evet canım bu ağırlar her ay yaşıyorum başlayınca çatlama oluyormuş dedi yarın sabah doktora gidiyorum bakacak kesin çatlamış mı diye sonra bekleriz artık güzel haberleri İnsallah.Ay canım bana dün sabah vuruldu işte akşamına başladı gaz sancısı bendd diyorum niye gaz sancısı var bugünde vardı. Arada akıntım oluyor birde adet olacakmış gibi karın ağrısı kasık ağrısı var bende. Bugün36 saat olmuş oluyor sanırım dün sabah 9.30 da vuruldum
Ay inşallah inşallah mutlaka haber ver bana canım güzel haberi inşallah. Benim sağda ki kendi çatlamış solda ki için iğne verdi artık birinden biri tutar inşallahEvet canım bu ağırlar her ay yaşıyorum başlayınca çatlama oluyormuş dedi yarın sabah doktora gidiyorum bakacak kesin çatlamış mı diye sonra bekleriz artık güzel haberleri İnsallah.
.Ay inşallah inşallah mutlaka haber ver bana canım güzel haberi inşallah. Benim sağda ki kendi çatlamış solda ki için iğne verdi artık birinden biri tutar inşallah
Amin amin Aşlah razı olsum canım.
. İnsallah canımRabbım bize ve isteyenlere herkes nasip etsin hepimize dua ediyorum
Sen test yaptın mıAyni ignedir muhtemelen bende pcos um ama adetlerim duzensiz rahim filmi cekildim 3 ay dogal yolla denedik olmadi olmayinca doktor direkt yumurta takibine basladi 2 ay klomen ve femera kullandm buyumuyordu en son igneye gecelim artik dedi igneye gectik adet 3. Gunu basladim igneye 9 gun kullandim 17.5 olmustu sag tarafta birtane yumurtam bir gun dha kullanip igneyi catlatma ignesi vuruldum bakalim ... Bugun ignenin 5. Gunu geriye kaldi 9 gun hayirlisiyla bekleyip gorecegiz
Daha henuz yapmadim 13 veya 14. Gun yapacagim ilacin etkisiyle cift cizgi cikabiliyor cunkuSen test yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?