- Konu Sahibi yellowaseline
-
Benimde regl 6 Şubat 10 da yapacağım ilk defa iğne yaptım ilk defa tedavi gördüm çünkü bi düşük yaptım çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahEvet 22 ocakta vuruldum igneyi bakalim ignenin prospektusunde de 14 gun sonra test yapilabilir yaziyor eger regl tarihimi beklersem 13 subata kadar yolu var herhalde o kadar sabredemem
Amiiiinnnn insallahhhh bende ilk catlatma ignemi vuruldum bu ay bakalim.hayirlisi allahtan dualarimizi eksik etmemek lazim ..Benimde regl 6 Şubat 10 da yapacağım ilk defa iğne yaptım ilk defa tedavi gördüm çünkü bi düşük yaptım çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah ♥
Aynen öyle aminn inşallahAmiiiinnnn insallahhhh bende ilk catlatma ignemi vuruldum bu ay bakalim.hayirlisi allahtan dualarimizi eksik etmemek lazim ..
Sizin klomenle falan mi buyutme yoksa igneyle miAynen öyle aminn inşallah ♥♥
Ben hiç ilaç kullanmadım. Pcos'um ve 6 ocakta regl gördüm düzenliyim. 16 ocakta özel bi kliniğe gittim sağ yumurtalığım tedaviye cevap verebilir dedi sola baktı çok iyi 13 santim di Çarşamba günü gel dedi büyüme olursa 18 santim olursa iğne vuracaz ve gittim 18 santim olmuştu iğne yaptı göbeğime Çarşamba Perşembe akşamı cuma sabahı ilişkiye gir dedi bugün say 20 gün sonra adet olmasan hamilesin test yap ara beni adet olsan da 3 günü ara beni dedi işte böyle ama iğnenin adına bakmadım hatırlamıyorumSizin klomenle falan mi buyutme yoksa igneyle mi
Ayni ignedir muhtemelen bende pcos um ama adetlerim duzensiz rahim filmi cekildim 3 ay dogal yolla denedik olmadi olmayinca doktor direkt yumurta takibine basladi 2 ay klomen ve femera kullandm buyumuyordu en son igneye gecelim artik dedi igneye gectik adet 3. Gunu basladim igneye 9 gun kullandim 17.5 olmustu sag tarafta birtane yumurtam bir gun dha kullanip igneyi catlatma ignesi vuruldum bakalim ... Bugun ignenin 5. Gunu geriye kaldi 9 gun hayirlisiyla bekleyip gorecegizBen hiç ilaç kullanmadım. Pcos'um ve 6 ocakta regl gördüm düzenliyim. 16 ocakta özel bi kliniğe gittim sağ yumurtalığım tedaviye cevap verebilir dedi sola baktı çok iyi 13 santim di Çarşamba günü gel dedi büyüme olursa 18 santim olursa iğne vuracaz ve gittim 18 santim olmuştu iğne yaptı göbeğime Çarşamba Perşembe akşamı cuma sabahı ilişkiye gir dedi bugün say 20 gün sonra adet olmasan hamilesin test yap ara beni adet olsan da 3 günü ara beni dedi işte böyle ama iğnenin adına bakmadım hatırlamıyorumöğrense söylerim ❣
Benim yumurtalığım kendi kendine büyüdü büyütmek için iğne olmadım büyüdü tembel galiba kendisi çatlamadı iğne ile çatlattı doktor bende bekliyorum rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını boş bırakmaz kimin gönlünde ne varsa rabbim verir inşallahAyni ignedir muhtemelen bende pcos um ama adetlerim duzensiz rahim filmi cekildim 3 ay dogal yolla denedik olmadi olmayinca doktor direkt yumurta takibine basladi 2 ay klomen ve femera kullandm buyumuyordu en son igneye gecelim artik dedi igneye gectik adet 3. Gunu basladim igneye 9 gun kullandim 17.5 olmustu sag tarafta birtane yumurtam bir gun dha kullanip igneyi catlatma ignesi vuruldum bakalim ... Bugun ignenin 5. Gunu geriye kaldi 9 gun hayirlisiyla bekleyip gorecegiz
Adet olcak gibiyimPeki var mi bir belirti
Benim cuma günü adetim 9 günümdü yumurta 15mm bugün gittim 18 mm olmuş iki gün sonra gel dedi ama o kadar pozitif konuştuki doktor yumurtan çok güzel rahim iyi hazırlanmış spermde iyi.. Bütün pozitif enerjiniz yumurtaya gönderin strese girme inşallah olur çok umutlandırdı beni inşallah hepimiz güzel haberler allriz bu ayGünaydın kızlar,
Nasılsınız bir gelişme olan var mı? Bende bugün takip için gittim 3 gün önce 15 mm di sağ ve solda sağ daki kendisi çatlamış solda ki 18 mm de onu da çatlatalım garanti olsun dedi iğnemi oldum sabah 9.30 da bugün çarşamba cuma iliişki 7 8 şubatta kan ver dedi. Heyecanlı bekleyiş başladı bakalım.
Evet benimde cuma 9. günümdü sağa 16 mm solda 15 mm di. bugün gittim 12. günüm ve sağdaki kendisi çatlamış soldaki 18 mm dedi iğne verdi. Ama benim solda çikolata kistim çıktı o moralimi bozuyor. Rahim kalınlığın iyi dedi. İnşallah evet pozitif pozitif konuşup iyiyi güzeli çekelin. İnşallah alırız seninle aynı demek ki adetimiz yumurtlamamız:))Benim cuma günü adetim 9 günümdü yumurta 15mm bugün gittim 18 mm olmuş iki gün sonra gel dedi ama o kadar pozitif konuştuki doktor yumurtan çok güzel rahim iyi hazırlanmış spermde iyi.. Bütün pozitif enerjiniz yumurtaya gönderin strese girme inşallah olur çok umutlandırdı beni inşallah hepimiz güzel haberler allriz bu ay
Slm canım nasıl gidiyor varmı bi gelişme sendeSimdilik bisey yok gozukuyo ama cok erken zaten bekle biraz daha
Yok bi gelisme bi evde test yaptim oda negativ cikti üşüyorum kasiniyorum falan sende varmiSlm canım nasıl gidiyor varmı bi gelişme sende
Benim İki yumurta vardı solda ikiside ama birisi küçüktü bıraktı.. işi yarayacak yumurtayı takip edelim dedi o da çok şükür çok güzel dedi rahim duvarı sanırım 10 mm o da güzel dedi ama nasip işte inşallah olur ben 3 büçük yıl önce hamile kaldım 6 aylıkken kaybettim bebeğimi normal doğum yaptım ve hiç bir şeyim yokken rahim filmi temiz çıktı tedavi yani klomen femara falan yumurta takipi 8 ay oldu sürem ama olmadı daha nasip olmadı demek hepimizi hayırlısı olsun en yakın zamanda güzel haberleri alırız. Evet aynı farkımız sen bugün çatlama iğnesi oldun ben olmadım. Moralin bozma canım inşallah olur zamanı gelince.Evet benimde cuma 9. günümdü sağa 16 mm solda 15 mm di. bugün gittim 12. günüm ve sağdaki kendisi çatlamış soldaki 18 mm dedi iğne verdi. Ama benim solda çikolata kistim çıktı o moralimi bozuyor. Rahim kalınlığın iyi dedi. İnşallah evet pozitif pozitif konuşup iyiyi güzeli çekelin. İnşallah alırız seninle aynı demek ki adetimiz yumurtlamamız:))
Kasık agrım yok kalmadı ama belim ara ara çok agrıyor. Bide strese girdim acaba varmı yokmu nezmn baktırsam kanda tam belli olur evde test yapmak istemiyorumYok bi gelisme bi evde test yaptim oda negativ cikti üşüyorum kasiniyorum falan sende varmi
Bende 2017 eylülde kaldım ama dış gebelik oldu ondan sonra da kalamadım geçen sene rahiö filmi çekildim sağ tüpüm tıkalı çıktı onu açtılar ilaçla o anda ama yine kalamadım. Evleneli 3 sene oldu artık olsun diye tedaviye başladık geçen ay klomen kullandım ama olmadı birde bu ay çikolata kisti çıktı başıma geçen ay o kadar takip edildi bir şey çıkmadı gözden kaçmış olabilir dedi. Ben belki de klomenden oldu diyorum bu zamana kadar 26 mm görülmemesi imkansız olurdu heralde. İnşallah olur tabi rabbim nasip ettiyse dediğin gibi daha vakti zamanı değil demek ki vardır bundn da bir hayır sınavımız bu bizimde.İnşallah bu ay hayırlı haberleri alrıız o zaman.Benim İki yumurta vardı solda ikiside ama birisi küçüktü bıraktı.. işi yarayacak yumurtayı takip edelim dedi o da çok şükür çok güzel dedi rahim duvarı sanırım 10 mm o da güzel dedi ama nasip işte inşallah olur ben 3 büçük yıl önce hamile kaldım 6 aylıkken kaybettim bebeğimi normal doğum yaptım ve hiç bir şeyim yokken rahim filmi temiz çıktı tedavi yani klomen femara falan yumurta takipi 8 ay oldu sürem ama olmadı daha nasip olmadı demek hepimizi hayırlısı olsun en yakın zamanda güzel haberleri alırız. Evet aynı farkımız sen bugün çatlama iğnesi oldun ben olmadım. Moralin bozma canım inşallah olur zamanı gelince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?