- Konu Sahibi yellowaseline
-
Onu bilmiyodum bakyokcnm doktor 1tanedaha ii dyor
bneimde oyleoldu ben klomenle 1tanemi dedim olmasi gereken dedi birsuru olunca biri diğerini baskiliyor dedi amacimiz olgunlaşmış kaliteli bir yumurta dediOnu bilmiyodum bak
Anladım ozamn iyi bisey ne bileyim tpikde herkes yumurta sayisindan övgüyle bahsedince dedim iyi bisey heralde doktorada soraamdim acil hastasi gelince gitti bende adet olcagim belli bisey aynen bende gene gidicem 3.gun ve ayni seyler yapacak bisey yok ALLAH hayorli saglikli evlat nasip etsin umudumuzu yitirmeden devam edecegiz beim 2 tanidigimda 12,13 yildir cocuklari olmadi biri tup bebek tedavisine baslamaya karar verdiginde hamile kaldi biri esi kaza yapinca onla ilgilendi hep o esnada kaldi herkesin imtihani farkli oyuzden sabir en büyük imtihanbneimde oyleoldu ben klomenle 1tanemi dedim olmasi gereken dedi birsuru olunca biri diğerini baskiliyor dedi amacimiz olgunlaşmış kaliteli bir yumurta dedi
Benim 1taneolusti ama olmadi yarin reglin 2.gunu yine gitcm bakalim busefer nediyecek bakacağız
sabir lazim banada.ama cok stresliyimmAnladım ozamn iyi bisey ne bileyim tpikde herkes yumurta sayisindan övgüyle bahsedince dedim iyi bisey heralde doktorada soraamdim acil hastasi gelince gitti bende adet olcagim belli bisey aynen bende gene gidicem 3.gun ve ayni seyler yapacak bisey yok ALLAH hayorli saglikli evlat nasip etsin umudumuzu yitirmeden devam edecegiz beim 2 tanidigimda 12,13 yildir cocuklari olmadi biri tup bebek tedavisine baslamaya karar verdiginde hamile kaldi biri esi kaza yapinca onla ilgilendi hep o esnada kaldi herkesin imtihani farkli oyuzden sabir en büyük imtihan
Biseylerle ilgilen calisiyosan iyi ise ver kendini evdeysende spora falan basla ben pyle yapmistim oglumdan once cok takip psikolojim bozulunca evde hic oturmadim hep kendimi disari atiyodum biseylerle ugrasiyodum yoksa takonti haline gelmisti bendesabir lazim banada.ama cok stresliyimm
Biseylerle ilgilen calisiyosan iyi ise ver kendini evdeysende spora falan basla ben pyle yapmistim oglumdan once cok takip psikolojim bozuluncasabir lazim banada.ama cok stresliyimm
Çalışıyorum ama aklimdabuvar hepp budurum suan tatildeyim ogretmenimBiseylerle ilgilen calisiyosan iyi ise ver kendini evdeysende spora falan basla ben pyle yapmistim oglumdan once cok takip psikolojim bozulunca
Anladım ben biyerde okumustum ve hamile kaldigim ay onu uyguladim kendiniz o ay hamile olarak dsunun psikolojik olarak diye bende hamileyim faln diye moda girmistum bilmem oda ise yaradimi bide canan karatayin hamilelik isteyenlerle ilgili beslenme seklini uygulamistim tabi bunlar ne kadar etkiledi inan bilmiyorum sonucda vakti geldimi oluyoÇalışıyorum ama aklimdabuvar hepp budurum suan tatildeyim ogretmenim
hersey nasibde sabirli olamiyoruzAnladım ben biyerde okumustum ve hamile kaldigim ay onu uyguladim kendiniz o ay hamile olarak dsunun psikolojik olarak diye bende hamileyim faln diye moda girmistum bilmem oda ise yaradimi bide canan karatayin hamilelik isteyenlerle ilgili beslenme seklini uygulamistim tabi bunlar ne kadar etkiledi inan bilmiyorum sonucda vakti geldimi oluyo
Oyle vallahersey nasibde sabirli olamiyoruz
Peki sonuç ne oldu?Merhaba hanımlar, 25 kasımda yani pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum ve bekleyişim başladı, gelin paylaşımda bulunalım
Peki sonuç ne oldu yazar mısınız?Merhaba hanımlar, 25 kasımda yani pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum ve bekleyişim başladı, gelin paylaşımda bulunalım
Merhaba benimde 5 gün 22 ocakta mı iğne oldunuzSu 14 gun gecmek bilmeyecek herhalde suan catlatma ignesinin 5. Gunundeyim daha 9 gun var test yapmama offf offf allah yardimcimiz olsun
Benim 13. Günüm yarın büyük günMerhaba benimde 5 gün 22 ocakta mı iğne oldunuz
Benim doktorum bana 20 gün sonra test yap dedi 15 gün sonra yapacağım asla erken yapmam korkuyorumBenim 13. Günüm yarın büyük gün
Evet 22 ocakta vuruldum igneyi bakalim ignenin prospektusunde de 14 gun sonra test yapilabilir yaziyor eger regl tarihimi beklersem 13 subata kadar yolu var herhalde o kadar sabredememMerhaba benimde 5 gün 22 ocakta mı iğne oldunuz
Yazarım cnmBenim doktorum bana 20 gün sonra test yap dedi 15 gün sonra yapacağım asla erken yapmam korkuyorumbide yaptıktan sonra yazar mısınız sonucu?
Peki var mi bir belirtiBenim 13. Günüm yarın büyük gün
TeşekkürlerYazarım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?