Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Onu bilmiyodum bak
bneimde oyleoldu ben klomenle 1tanemi dedim olmasi gereken dedi birsuru olunca biri diğerini baskiliyor dedi amacimiz olgunlaşmış kaliteli bir yumurta dedi
Benim 1taneolusti ama olmadi yarin reglin 2.gunu yine gitcm bakalim busefer nediyecek bakacağız

Anladım ozamn iyi bisey ne bileyim tpikde herkes yumurta sayisindan övgüyle bahsedince dedim iyi bisey heralde doktorada soraamdim acil hastasi gelince gitti bende adet olcagim belli bisey aynen bende gene gidicem 3.gun ve ayni seyler yapacak bisey yok ALLAH hayorli saglikli evlat nasip etsin umudumuzu yitirmeden devam edecegiz beim 2 tanidigimda 12,13 yildir cocuklari olmadi biri tup bebek tedavisine baslamaya karar verdiginde hamile kaldi biri esi kaza yapinca onla ilgilendi hep o esnada kaldi herkesin imtihani farkli oyuzden sabir en büyük imtihan

sabir lazim banada.ama cok stresliyimm

sabir lazim banada.ama cok stresliyimm
Biseylerle ilgilen calisiyosan iyi ise ver kendini evdeysende spora falan basla ben pyle yapmistim oglumdan once cok takip psikolojim bozulunca evde hic oturmadim hep kendimi disari atiyodum biseylerle ugrasiyodum yoksa takonti haline gelmisti bende

Çalışıyorum ama aklimdabuvar hepp budurum suan tatildeyim ogretmenim
Anladım ben biyerde okumustum ve hamile kaldigim ay onu uyguladim kendiniz o ay hamile olarak dsunun psikolojik olarak diye bende hamileyim faln diye moda girmistum bilmem oda ise yaradimi bide canan karatayin hamilelik isteyenlerle ilgili beslenme seklini uygulamistim tabi bunlar ne kadar etkiledi inan bilmiyorum sonucda vakti geldimi oluyo

hersey nasibde sabirli olamiyoruz

Su 14 gun gecmek bilmeyecek herhalde suan catlatma ignesinin 5. Gunundeyim daha 9 gun var test yapmama offf offf allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…