Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anlayan varsa yorum yapabilir mi acaba ?? Gebelik icin konuşmak suan çok erken dedi haftaya Gel adet olmazsan dedi yumurtlama ağrısıymış

Simdilik bisey yok gozukuyo ama cok erken zaten bekle biraz daha
Aynen öyle söyledi dr da ağrım şiddetli diye bakmak istedi cook yüksek çıkmasından anlaşılır dedi ama sonuç düşük bakalım hayırlısı olsun hakkimızda çok TSK ederim sana sen ayaklandırdın kalktım gittim dr

Rica ederim ne demek en azindan hafta sonunu kafan rahat gecirirsin sende

Hadi ins ya benim bugun beyaz krem gibi akintim basladi bakalim brn sanmiyom gerci atesim dustu cunku ama is ALLAHdan umut kesilmezmis
Canım allahtan umut kesilmez öyle düşünme bende dün kistim zarar veriyor diye düşündüm ama yumurtaymış ve bendede akıntı var belki sende öylesinde dua et bol bol

Allah hepimizin yardımcısı olsun, ben de bugün çatlatma vurdum, e2 istedi doktor,4 tane yumurta vardı ama e2 298 çıktı, bu yumurtaların kalitesiz ya da boş folikül olduğunu mu gösteriyor ? Sordum doktora, hayır dedi ama kendisi de pek emin değildi bence

Catlatma ignemin 4. Gunumdeyim sagli sollu cok hafif sizi ceklinde agrilarim var sadece lavaboya gidince biraz artiyor o kadar .. 10 gun sonra bakicaz bakalim var mi yok mu hayirlisi allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…