- 24 Ocak 2020
- 481
- 358
- 53
- 36
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Hatta 4 dümdüz
Simdilik bisey yok gozukuyo ama cok erken zaten bekle biraz dahaAnlayan varsa yorum yapabilir mi acaba ?? Gebelik icin konuşmak suan çok erken dedi haftaya Gel adet olmazsan dedi yumurtlama ağrısıymış
Aynen öyle söyledi dr da ağrım şiddetli diye bakmak istedi cook yüksek çıkmasından anlaşılır dedi ama sonuç düşük bakalım hayırlısı olsun hakkimızda çok TSK ederim sana sen ayaklandırdın kalktım gittim drSimdilik bisey yok gozukuyo ama cok erken zaten bekle biraz daha
Rica ederim ne demek en azindan hafta sonunu kafan rahat gecirirsin sendeAynen öyle söyledi dr da ağrım şiddetli diye bakmak istedi cook yüksek çıkmasından anlaşılır dedi ama sonuç düşük bakalım hayırlısı olsun hakkimızda çok TSK ederim sana sen ayaklandırdın kalktım gittim dr
Aynen öyle bide hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallahRica ederim ne demek en azindan hafta sonunu kafan rahat gecirirsin sende
Hadi ins ya benim bugun beyaz krem gibi akintim basladi bakalim brn sanmiyom gerci atesim dustu cunku ama is ALLAHdan umut kesilmezmisAynen öyle bide hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah
Canım allahtan umut kesilmez öyle düşünme bende dün kistim zarar veriyor diye düşündüm ama yumurtaymış ve bendede akıntı var belki sende öylesinde dua et bol bolHadi ins ya benim bugun beyaz krem gibi akintim basladi bakalim brn sanmiyom gerci atesim dustu cunku ama is ALLAHdan umut kesilmezmis
Yapildi zaten doktor ona bakip catlatma ignesi yapiyo benim 380 di diye batirliyorumSizde hiç e2 yapıldı mı
Guzel haberlee aliriz hepimizCatlatma ignemin 4. Gunumdeyim sagli sollu cok hafif sizi ceklinde agrilarim var sadece lavaboya gidince biraz artiyor o kadar .. 10 gun sonra bakicaz bakalim var mi yok mu hayirlisi allahtan
Kaç yumurtanız vardı peki?Yapildi zaten doktor ona bakip catlatma ignesi yapiyo benim 380 di diye batirliyorum
Birtanecik onca klomene ola ola bitanecik olmus ben burda okuyunca 3,5 yumurta baya bi havali gitti dedim simdi 3-5 bisey vardir doktor dediki 1 anam dedim rezilimKaç yumurtanız vardı peki?
ama doktor icin birtane sağlam yumurta yeterliBirtanecik onca klomene ola ola bitanecik olmus ben burda okuyunca 3,5 yumurta baya bi havali gitti dedim simdi 3-5 bisey vardir doktor dediki 1 anam dedim rezilim
Canım 1 yumurtaya o e2 değeri yumurtanın kaliteli olduğunu gösteriyor inşallah hamile kalırsınBirtanecik onca klomene ola ola bitanecik olmus ben burda okuyunca 3,5 yumurta baya bi havali gitti dedim simdi 3-5 bisey vardir doktor dediki 1 anam dedim rezilim
Valla nebilim bitane olunca sanki ihtimalde dustu diye düşündümama doktor icin birtane sağlam yumurta yeterli
Az olsun bziim olsun ikiz olanda oluyomus bu kolmenle cogul gebelikde yapabiliyomusCanım 1 yumurtaya o e2 değeri yumurtanın kaliteli olduğunu gösteriyor inşallah hamile kalırsın
yokcnm doktor 1tanedaha ii dyorValla nebilim bitane olunca sanki ihtimalde dustu diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?