- Konu Sahibi yellowaseline
-
Ben bu klomen tedavisinde 3. Ayda falan oluyomis diye okudum sen once bunu dene baktin olmadi asilama yaptirirsin basitten zora gidiyomus tedavide doktorlardoktora buayda klomen verirse aşılama ver dicem bakalım butarzseylerle olacağına umuudm kacti
Yasi takam bak bende aynen yaşım geciyo stresine girmistim Oda etkilediaman nebilim cok üzülüyorum yazakadar olmazsa tupyapxm esimde erken diyir ama yaşım geicyir
Evet bende öyle biliyorum umarım onlara gerek kalmazBen bu klomen tedavisinde 3. Ayda falan oluyomis diye okudum sen once bunu dene baktin olmadi asilama yaptirirsin basitten zora gidiyomus tedavide doktorlar
Öyle artik cnmBen bu klomen tedavisinde 3. Ayda falan oluyomis diye okudum sen once bunu dene baktin olmadi asilama yaptirirsin basitten zora gidiyomus tedavide doktorlar
Ins. Gerek kalmadan hamile kalirizEvet bende öyle biliyorum umarım onlara gerek kalmaz
Denemeye devamÖyle artik
Öyle artik cnm
nebilim cokuzuluyorum atlatamiyorum kantesti sonrasıdaDenemeye devam
Seni cok iyi anliyorim bende 1 yil i gecik her ay umut her ay hayal kirikligi caresiz hisediyprdum olmuycak artik diye dusunuyordum saolsun esim cok destekledi be duysam yapiyodum sogan kuru balli cemen aklina ne gelirse bia rada meryem ana otu ablam hacdan getirtmisti onu tasidim bilmem ondanmi hamile kaldim o aynebilim cokuzuluyorum atlatamiyorum kantesti sonrasıda
çocuğunuz var mi sizinSeni cok iyi anliyorim bende 1 yil i gecik her ay umut her ay hayal kirikligi caresiz hisediyprdum olmuycak artik diye dusunuyordum saolsun esim cok destekledi be duysam yapiyodum sogan kuru balli cemen aklina ne gelirse bia rada meryem ana otu ablam hacdan getirtmisti onu tasidim bilmem ondanmi hamile kaldim o ay
Şükür bitane var ALLAH sizede nasip etsin umudunu kaybetme yani bende cok ugrastim göz yaşı döktüm zor bir süreççocuğunuz var mi sizin
amin inşallahŞükür bitane var ALLAH sizede nasip etsin umudunu kaybetme yani bende cok ugrastim göz yaşı döktüm zor bir süreç
Aminn inş kizlar kalbden ediyorum bu duayi hamilelik haberlerinizi alirim inşAminnnn inşallah rabbim sana da acısını göstermesin inşallah hayırlısıyla bi kardeşi olsun tez zamanda
Nasil agri sızı durumlari benim oturup kalktimca sol tarafda agri var ve bacaklarima yayilan adet sancisi gibi agrim başladıAminnnn inşallah rabbim sana da acısını göstermesin inşallah hayırlısıyla bi kardeşi olsun tez zamanda
Şimdi yine oldu dünkü kadar ağır değil ama çıktım gdyrm yukarda yazdığına öyle sevindim ki sabah ilk msj onu gördüm cook aminnn inşallahNasil agri sızı durumlari benim oturup kalktimca sol tarafda agri var ve bacaklarima yayilan adet sancisi gibi agrim başladı
Ayy hadi inş adinida guzel haber ver bari bizeSuan muayene oldum yumurtan catlıyor dedi bi terslik yok dedi ağrı ondan olmuş kan istedi hamilelik ve ovilosyona bakacak erken ama yüksek çıkma değerinden anlaşılır dedi dua edin kızlar
İnşallahAyy hadi inş adinida guzel haber ver bari bize
10 gunde gebelik belli olirmuki ama doktor anlar illaki degerlerden bende degilik.ruyamdada gotdum zaten adet oluyodum vucut isimda dustu arti bidahaki aylar bizim ins 3muzde kalacaz inanacim büyükİnşallah
Hatta 4 dümdüz10 gunde gebelik belli olirmuki ama doktor anlar illaki degerlerden bende degilik.ruyamdada gotdum zaten adet oluyodum vucut isimda dustu arti bidahaki aylar bizim ins 3muzde kalacaz inanacim büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?