- 18 Aralık 2019
- 87
- 118
- 8
- 27
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm Allahım bida yaşatmasın inşallah hamile kalırsın sağ salim alırsın kucagına canım bende ilk klomen çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı 2 aylıkken düştü çok zor rabbim bida göstermesin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımBen ilk hamileligimde klomen ovitrella ile 14. Gunde pozitif cikmisti bebegim 19 haftalık oldugunda erken dogumla kızımı kaybettim 6 ay ara verdik şimdi yeniden basladik tedaviye kizlar benide alin aranıza klomeni kullandim perşembe gunu kontrole gidcem bakalm ne olacak sonuc
Peki 14 gün olmadan test yaptınız mı yani 12.-13. Günler test yaptınız mı cnım benim de bugun iğnenin 12.günü test yaptım idrarda negatif ti çok üzüldüm Bi ümit arıyorum kendime artkBen ilk hamileligimde klomen ovitrella ile 14. Gunde pozitif cikmisti bebegim 19 haftalık oldugunda erken dogumla kızımı kaybettim 6 ay ara verdik şimdi yeniden basladik tedaviye kizlar benide alin aranıza klomeni kullandim perşembe gunu kontrole gidcem bakalm ne olacak sonuc
Umarım güzel haberler alır evladınıza kavuşursunuzBen ilk hamileligimde klomen ovitrella ile 14. Gunde pozitif cikmisti bebegim 19 haftalık oldugunda erken dogumla kızımı kaybettim 6 ay ara verdik şimdi yeniden basladik tedaviye kizlar benide alin aranıza klomeni kullandim perşembe gunu kontrole gidcem bakalm ne olacak sonuc
12.gün merak edip yaptım negatifti gorumcemi aradim abla tosun gibi negatifim var tutmadi dedim birsonrakine insallah dedi hic unutmuyorm 14. Gun kaynanamgili kahvaltiya çağırdım eşimi uyandircaktim once wcye gittim bitane test gordum fazladan banyoda seytan aklima girdi aman rabia onuda yap gitsin dedim idrari koydum hic bakmadim wcde elimi yikadim testi çöpe atmak icin dondugumde cift cizgi evde çığlığı bastim çünkü hayatımda ilk defa cift cizgim olmustu buyuzden beklemekte fayda var canmPeki 14 gün olmadan test yaptınız mı yani 12.-13. Günler test yaptınız mı cnım benim de bugun iğnenin 12.günü test yaptım idrarda negatif ti çok üzüldüm Bi ümit arıyorum kendime artk
Amin canm insallah rabbim butun isteyenlerin kucağını doldursun bnde pko hastasıyım yas 22 kiloda var bide rahim ağzı yetmezliği çıktı simdi hamile kalsam bile dikiş atilacagini soyledi doktorum korku kaldi içimde ölmüş bebeğimi normal yolla dogurttular bundan acisi olamaz sutum gelmişti bide haylen daha kesilmedi nasibi yokmus yavrumun buyuzden hamile kalsam bile çok korkuyorumÇok geçmiş olsun canım üzüldüm Allahım bida yaşatmasın inşallah hamile kalırsın sağ salim alırsın kucagına canım bende ilk klomen çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı 2 aylıkken düştü çok zor rabbim bida göstermesin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım
Amin canm rabbim kimin ne duasi varsa erdirsin insallahUmarım güzel haberler alır evladınıza kavuşursunuz
Hayırlısı, inşallah gelecek ay en güzel haberler seninle olurBen oldum busabah malesef gene yok
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun çok zor kötü günler yaşamışsın Allahım bida yaşatmasın canım güzel düşün güzel olsun kuzum ilkinde öyle oldu diye hep öyle olucak diye bişy yok seni anlıyorum bende korkuyorum bida düşük yaşarmıyım diye ama iyi düşünmek zorundayız ki iyi olsun canım her zaman rabbim herşeyin hayırlısını versinAmin canm insallah rabbim butun isteyenlerin kucağını doldursun bnde pko hastasıyım yas 22 kiloda var bide rahim ağzı yetmezliği çıktı simdi hamile kalsam bile dikiş atilacagini soyledi doktorum korku kaldi içimde ölmüş bebeğimi normal yolla dogurttular bundan acisi olamaz sutum gelmişti bide haylen daha kesilmedi nasibi yokmus yavrumun buyuzden hamile kalsam bile çok korkuyorum
Test yapacaktın yaptınmı canımÇok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun çok zor kötü günler yaşamışsın Allahım bida yaşatmasın canım güzel düşün güzel olsun kuzum ilkinde öyle oldu diye hep öyle olucak diye bişy yok seni anlıyorum bende korkuyorum bida düşük yaşarmıyım diye ama iyi düşünmek zorundayız ki iyi olsun canım her zaman rabbim herşeyin hayırlısını versin
Amin canm insallah rabbim hayirli sağlıklı evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah en buyuk duam namazlarimda hatimlerimde butun herkeze dua ediyorm Rabbim hayirli haberler vermeyi anne olmak isteyen herkeze nasip etsin insallah canm benimÇok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun çok zor kötü günler yaşamışsın Allahım bida yaşatmasın canım güzel düşün güzel olsun kuzum ilkinde öyle oldu diye hep öyle olucak diye bişy yok seni anlıyorum bende korkuyorum bida düşük yaşarmıyım diye ama iyi düşünmek zorundayız ki iyi olsun canım her zaman rabbim herşeyin hayırlısını versin
Amin canım çok sağol duaların kabul olur inşallah Test yapacaktın yaptınmı canım bu aradaAmin canm insallah rabbim hayirli sağlıklı evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah en buyuk duam namazlarimda hatimlerimde butun herkeze dua ediyorm Rabbim hayirli haberler vermeyi anne olmak isteyen herkeze nasip etsin insallah canm be
Amin canım çok sağol duaların kabul olur inşallah Test yapacaktın yaptınmı canım bu arada
Yok canm daha o asamaya gelemedik klomen bitti uc gun geçti yarin doktoruma gidcem catlatma ignesi vercek yumurta olustuysa ve buyuklugu iyiyse insallah ilk tedavimdeki gibi tutar hemen ama bu sefer umutlu değilim icim buruk başladım tedaviye insallah hayirli haberler alirim canm sizlerde sonuclar nasılAmin canım çok sağol duaların kabul olur inşallah Test yapacaktın yaptınmı canım bu arada
Çok geçmiş olsun ağrı klomenden mi acaba yıksa başka birşey mi üzülme inşallah olacak umutsuzluğa kapılmamak lazım. Önce sen iyi ol. Önce biz iyi olalımkızlar Tam okuyamadım mesajlarınızı ama çok çok geçmiş olsun hepinize. Allah daha büyük acılardan korusun hepimizi. Ben de dün adetimin 3. Günü diye gidecektim tekrar tedavi için saat 11’de fakat salı gecesi sol sırtıma bir ağrı girdi sabah 7de eşimi uyandırdım da zor yetiştik hastaneye. Dünden beri serumlar iğneler filan derken bu ayki klomen tedavimiz başlamadan bitti. Hatta birazdan yine gideceğim hastaneye. Ağrıdan duramıyorum. Kimisi taş döküyorsun diyor, kimisi kas ağrısı... şaşırdım kaldım. Adet olduğum için idrar tahlili de yapamıyorlar. İki büklümüm, hareket edemiyorum hiç. Kadın doğum doktoruma sordum, ilaçların etkisi 1 ay devam ediyor zaten, o yüzden korunmadan hayatınıza devam edin dedi. Biri biterken biri başlıyor diye hüngür hüngür ağladım bütün gün.
Cok gecmis olsun canm Allahim bundan sonraki surec icin gonlumuze göre versin insallahkızlar Tam okuyamadım mesajlarınızı ama çok çok geçmiş olsun hepinize. Allah daha büyük acılardan korusun hepimizi. Ben de dün adetimin 3. Günü diye gidecektim tekrar tedavi için saat 11’de fakat salı gecesi sol sırtıma bir ağrı girdi sabah 7de eşimi uyandırdım da zor yetiştik hastaneye. Dünden beri serumlar iğneler filan derken bu ayki klomen tedavimiz başlamadan bitti. Hatta birazdan yine gideceğim hastaneye. Ağrıdan duramıyorum. Kimisi taş döküyorsun diyor, kimisi kas ağrısı... şaşırdım kaldım. Adet olduğum için idrar tahlili de yapamıyorlar. İki büklümüm, hareket edemiyorum hiç. Kadın doğum doktoruma sordum, ilaçların etkisi 1 ay devam ediyor zaten, o yüzden korunmadan hayatınıza devam edin dedi. Biri biterken biri başlıyor diye hüngür hüngür ağladım bütün gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?