Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Varsa bile idrar testinde bu kadar erken çıkmaz. Adet günün geçince çıkanilir. O yüzden kan yaptır demiştim cnm
Evet haklısın canım ama daha önce de aynı tedaviyi gördüm hamile kalmıştım 10.gün iğnenin etkisi geçmişti 11-12-13.gün yaptığım testler silikte olsa pozitif çıkmıştı canım da ondan yani ama hep aynı olck diye bişyde yok tabi kan testi veririm yarın hayırlısı bakalım

Arkadaşlar bana da yardımcı olun çatlama iğnesi olalı bugün 15 gün dün akşam test yaptım bişey çıkmadı ama sabah tekrar test yaptım ama silkti pko var ben de dupbaston kullandım bitince normal de 3 günü adet olurdum ama olmadım doktorum 10 daha bekle dedi ama benim test böyle sizce ola bilirmi 5 dakka sonra bu şekilde oldu

Eklentiler

• IMG-20191217-WA0000.jpeg
    50,7 KB · Görüntüleme: 69
Hayırlısı olsun canım inşallah sanırım büyük ihtimal hamilesin

Kan testi yaptırın bide

Benimde 12.günüm bugun canım test yapmıştım negatif çıktı diye aglıyordm ama bana şuan büyük umut oldun

Evet canım bana da öyle geldi hamilesin inşallah kan ver çıkar

Aynen canım bazen idrara kolay geçmiyor her hamilelikte aynı olmuyor canım inşallah vardır bebişinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…