- Konu Sahibi yellowaseline
-
Varsa bile idrar testinde bu kadar erken çıkmaz. Adet günün geçince çıkanilir. O yüzden kan yaptır demiştim cnmKızlar iğnenin 12. Günü bugun idrar testi yaptım negatif çıktı bundan sonra pozitif olmaz artık herhalde
Evet haklısın canım ama daha önce de aynı tedaviyi gördüm hamile kalmıştım 10.gün iğnenin etkisi geçmişti 11-12-13.gün yaptığım testler silikte olsa pozitif çıkmıştı canım da ondan yani ama hep aynı olck diye bişyde yok tabi kan testi veririm yarın hayırlısı bakalımVarsa bile idrar testinde bu kadar erken çıkmaz. Adet günün geçince çıkanilir. O yüzden kan yaptır demiştim cnm
Hayırlısı olsun canım inşallah sanırım büyük ihtimal hamilesinArkadaşlar bana da yardımcı olun çatlama iğnesi olalı bugün 15 gün dün akşam test yaptım bişey çıkmadı ama sabah tekrar test yaptım ama silkti pko var ben de dupbaston kullandım bitince normal de 3 günü adet olurdum ama olmadım doktorum 10 daha bekle dedi ama benim test böyle sizce ola bilirmi 5 dakka sonra bu şekilde oldu
Kan testi yaptırın bideArkadaşlar bana da yardımcı olun çatlama iğnesi olalı bugün 15 gün dün akşam test yaptım bişey çıkmadı ama sabah tekrar test yaptım ama silkti pko var ben de dupbaston kullandım bitince normal de 3 günü adet olurdum ama olmadım doktorum 10 daha bekle dedi ama benim test böyle sizce ola bilirmi 5 dakka sonra bu şekilde oldu
Benimde 12.günüm bugun canım test yapmıştım negatif çıktı diye aglıyordm ama bana şuan büyük umut oldunArkadaşlar bana da yardımcı olun çatlama iğnesi olalı bugün 15 gün dün akşam test yaptım bişey çıkmadı ama sabah tekrar test yaptım ama silkti pko var ben de dupbaston kullandım bitince normal de 3 günü adet olurdum ama olmadım doktorum 10 daha bekle dedi ama benim test böyle sizce ola bilirmi 5 dakka sonra bu şekilde oldu
İnşallah ama ya yoksa korkuyorumHayırlısı olsun canım inşallah sanırım büyük ihtimal hamilesin ❤
Ben de 11 günü yaptım yoktu dün de yoktu bu gün böyle çıktı inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz beklemek çok zormuşBenimde 12.günüm bugun canım test yapmıştım negatif çıktı diye aglıyordm ama bana şuan büyük umut oldun
Eger yoksa emin ol böyle pozitif çıkmazdı canım tabi yine kan testiyle kesinleştirİnşallah ama ya yoksa korkuyorum
Evet çok zor rabbim isteyen herkese sabır versinBen de 11 günü yaptım yoktu dün de yoktu bu gün böyle çıktı inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz beklemek çok zormuş
Evet çok zor rabbim isteyen herkese sabır versin
Nasıl yaa Allah allah en iyisi acile gidin Bi kan verinŞimdi bı test daha yaptım ama gene bişey yok kafayı yicem ya test bozukmus galba
Test bozuk olsa bile o kadar net Bi çizgi olması tuhafŞimdi bı test daha yaptım ama gene bişey yok kafayı yicem ya test bozukmus galba
Yarın erken gebelik testi yapcam varsa çıkar artık sürekli kan vermek istemiyorum aslın da gene hüsran uğramak tan korkuyorumTest bozuk olsa bile o kadar net Bi çizgi olması tuhaf
Evet canım bana da öyle geldi hamilesin inşallah kan ver çıkarArkadaşlar bana da yardımcı olun çatlama iğnesi olalı bugün 15 gün dün akşam test yaptım bişey çıkmadı ama sabah tekrar test yaptım ama silkti pko var ben de dupbaston kullandım bitince normal de 3 günü adet olurdum ama olmadım doktorum 10 daha bekle dedi ama benim test böyle sizce ola bilirmi 5 dakka sonra bu şekilde oldu
Aynen canım bazen idrara kolay geçmiyor her hamilelikte aynı olmuyor canım inşallah vardır bebişinnEvet haklısın canım ama daha önce de aynı tedaviyi gördüm hamile kalmıştım 10.gün iğnenin etkisi geçmişti 11-12-13.gün yaptığım testler silikte olsa pozitif çıkmıştı canım da ondan yani ama hep aynı olck diye bişyde yok tabi kan testi veririm yarın hayırlısı bakalım
Sağolun sabah erken gebelik testi yapcam bakalım on da nolcakEvet canım bana da öyle geldi hamilesin inşallah kan ver çıkar
İnşallah canım yaa çok hassas Bi insan oldugum için hemen çöküyorum bitiyorum üzülünce ya çok istiyorum anne olmayıAynen canım bazen idrara kolay geçmiyor her hamilelikte aynı olmuyor canım inşallah vardır bebişinn
İnşallah canım neden olmasın bende istiyorum ve inşallah olacak inanıyorumİnşallah canım yaa çok hassas Bi insan oldugum için hemen çöküyorum bitiyorum üzülünce ya çok istiyorum anne olmayı
İnşallah canım aynen Allahım büyükİnşallah canım neden olmasın bende istiyorum ve inşallah olacak inanıyorumherşeyin başı istemek ve inanmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?