Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bana hep 36 saat sonra dedi canım doktorum

Merhaba kızlar bugun iğnenin 12.günü ben daha önce klomen çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım o zaman gögüs acısı hassasiyeti ve adet sancısı olmuştu çok fena ama şuan öyle belirtiler yok sanırım bu sefer tutmadı acaba belirtisi olmadan da hamile kalan olmuşmu yaa

Ben çok okudum hiç belirtisi olmayıp hamile olan ne zaman test yapcaksınız

Ben çok okudum hiç belirtisi olmayıp hamile olan ne zaman test yapcaksınız
Bugun akşam iki test alıcam bugun yapıcam birini diğerini de yarın sabah ilk idrarda yaparım bide çok gaz problemim var bilmiyorum bu Bi belirti mi ama normal de olan bişy değil

ben de okudum sağdan soldan, hiç anlamayıp tesadüfen öğrenenleri ama tavsiyem şimdi test yapmayın. ben 13. gün kan vermiştim o zaman bile iğneden dolayı bir değer çıkmıştı ama 16. gün sonuç hüsran oldu :)))))

Acaba sen kimyasal gebelik yaşamış olabilir misin çünkü doktorum 10. Gün iğnenin etkisi yok olur demişti ilk hamile kaldıgımda da doktorun dediği gibi 10.gün iğne etkisi geçmiş negatifti test ondan sonra yaptığım bütün testlerde silik çizgi çıkmıştı belki sen kimyasal gebelik yaşadın kimyasalda beta değeri yükselcegine hızla düşer

Brn olsam idrar testlerine güvenmem canım en iyisi kan biraz daha bekle kan yaptır.

Kızlar bugün doktora gidecem çatlatma iğnesi için nolmalde yumurtlama zamanımda kasık ağrılarım olurdu şu an yok iş yerinden izin alıp gidecem ya iğneyi yapmazsa yeterli büyüklükte değilse diye endişelendim siz iğneyi yaptıracağınız zaman yumurtlama belirtileriniz var mıydı

olabilir belki, hiç bilmiyorum. dayanamadım 9. gün test yaptım o pozitifti, 10-11-12-13. idrar testleri de hep pozitifti. 14. günü es geçtim evde test yoktu. 15-16. günler negatif çıktı, dün de regl oldum işte. iğnenin vurulduğu gün dahil 17. gün oldu regl

Bence kimyasal gibi bişy olmuş daha önce iki kere çatlatma ignesi oldum doktor hep en geç 10.gün iğnenin etkisi kaybolur demişti öylede oldu çok olsa 12.güne kadar geçmiş olur canım 13. Günde pozitif çıkmış senin kimyasal olmuştur ya inşallah Allahım tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin

Canım iğnenin etkisi herkeste başkaymış hormon değerlerinden dolayı hatta benim doktorum 15 16. Gün test dedi bana. Kimisinde 10 günde kimisinde daha geç oluyormuş.

inşallah canım. yarın gideceğim tekrar doktoruma. bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz... bu klomen+iğne desteği kaç ay sürüyor biliyor musunuz? benim ilk denememdi.

Kızlar c. Tesi iğne vuruldum 3 gün sırt ve kasık ağrısı çektim ölüyorum sandım, bugün itibari ile hiç bir ağrı sızo yok.. Histe yok :) ama bugüne kadar akışına bırakmıştım bugün merak etmeye başladım, ama olmayacağını biliyorum sizler nasılsınz

inşallah canım. yarın gideceğim tekrar doktoruma. bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz... bu klomen+iğne desteği kaç ay sürüyor biliyor musunuz? benim ilk denememdi.
Bilmiyorum canım benim 2.si bu 1.si tutmuştu ilkte düşük olmuştu canım Bi yerde okudum 4 kere falan oluyormuş herhalde bu tedavi sonra aşılamaya geçiliyormuş

Kızlar şimdi doktordan geldim 3 tane yumurta gelişmiş 22 mm, 20 mm, 14 mm bu akşam yarın akşam pazara kadar her gün ilişki önerdi snra gün aşırı dedi kan sulandırıcı progestan hem vajinal hem ağızdan inşallah olur bu ay

inşallah tutar sağlıkla :)

Kızlar iğnenin 12. Günü bugun idrar testi yaptım negatif çıktı bundan sonra pozitif olmaz artık herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…