- 24 Ekim 2019
- 1.596
- 1.410
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
Kızlar merhabalar nasılsınız? Ben adet olunca kendime geldim valla bu ay dinlenme ayı benim için, inşallah sizin güzel geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende adet olunca çok rahatladım şimdi rahim filmi çektiriyorum sonra bikaç ay ara kilo içinKızlar merhabalar nasılsınız? Ben adet olunca kendime geldim valla bu ay dinlenme ayı benim için, inşallah sizin güzel geçer
Haber et canım çekildikten sonraBende anestezili çektireceğim bugün randevu varsa sizinle paylaşırım nasıl olduğunu
Şuan damar yolu açıldı canım bide kalçadan iğne yaptılar ağrı ve kasılma olmaması için doktoru bekliyorumHaber et canım çekildikten sonra
Evet canım diaformin kullandım yan etkilerinden Fazla kullanamadım 2 hafta kullandım 2 kilo verdim 70 kiloydum şimdi 68im.Canım benim kilom baya fazla verdim aldım verdim aldım şimdi bir kaç ay kilo vermeye ayırdım. Diaformin diyosun sanırım evet kullanıyorum bi süre sonra oda çok etki etmiyor canım illaki yediklerine dikkat etmek lazım. Seni çok iyi anlıyorum stresli olıyor insan eşimle ilişkiye bile giremedik mesela hiç üzülmeyin ben inanıyorum olacağına.
Hayırlısı olsun canım inşallah rahim filmi vesile olur hamile kalırsın anestezili olmak en iyisi insanın canı acımasa bile insan tedirgin oluyor kendini kasıyor ve düzgün olmuyor rahim filminden sonra hamile kalan çok inşallah sende kalacaksınDoktorumun tercihi anestezili. Ayrıcs herkese göre değişiyor acısı anladığım kadarıyla canım. Hiçbişey yok diyende var çok acı çekende
Amin canım şuan bendre matofin kullanıyorum diaforminin bir muadili. Evet yan etkileri çok fena. Senin kilon normalmiş canımEvet canım diaformin kullandım yan etkilerinden Fazla kullanamadım 2 hafta kullandım 2 kilo verdim 70 kiloydum şimdi 68im.
İnşallh canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah canım şimdi uyandım narkozdan hiçbirşey hissetmedim ameliyathanede yapılıyor sadece o biraz korkuttu beni. Ama çok şükür iyiyim ağrı sızı yok öncesinde iğne vurmuşlardı. Birazdan sonuç göstercem canımHayırlısı olsun canım inşallah rahim filmi vesile olur hamile kalırsın anestezili olmak en iyisi insanın canı acımasa bile insan tedirgin oluyor kendini kasıyor ve düzgün olmuyor rahim filminden sonra hamile kalan çok inşallah sende kalacaksın ❤
Canım nasıl geçtiŞuan damar yolu açıldı canım bide kalçadan iğne yaptılar ağrı ve kasılma olmaması için doktoru bekliyorum
Canım ameliyathane biraz korkuttu onun dışında sorunsuz geçti şuan hafif sızılar var sonuç için doktoru bekliyorum tatlımCanım nasıl geçti
ben de şişli echomar görüntüleme merkezinde çekildim. ben vajinal muayeneyi bile çok rahat olamazken rahim filminde hiçbir şey hissetmedim. tabii çeken kişinin profesyonelliği ve makinenin teknolojisine de bağlı. ertesi gün çok hafif bir karın ağrım oldu. adet ağrısından bile daha hafifti. emin ellerdeyseniz korkulacak hiçbir şeyi yok gerçekten.Doktorumun tercihi anestezili. Ayrıcs herkese göre değişiyor acısı anladığım kadarıyla canım. Hiçbişey yok diyende var çok acı çekende
Çok geçmiş olsun canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah duam seninleİnşallah canım şimdi uyandım narkozdan hiçbirşey hissetmedim ameliyathanede yapılıyor sadece o biraz korkuttu beni. Ama çok şükür iyiyim ağrı sızı yok öncesinde iğne vurmuşlardı. Birazdan sonuç göstercem canım
Çok şükür canım, inşallah sonuçlarında öyle çıkar, bu ay bir gebelik olur inşallahCanım ameliyathane biraz korkuttu onun dışında sorunsuz geçti şuan hafif sızılar var sonuç için doktoru bekliyorum tatlım
ben de doktorumun sekreteriyle konuştum bugün. iğnenin adet olmakla ilgisi yok, adet tarihin ne zamansa o zaman adet olacaksın, olduğunda 3. gün gel tekrar dedi. 19unu bekliyorum bakalım...Kızlar merhabalar nasılsınız? Ben adet olunca kendime geldim valla bu ay dinlenme ayı benim için, inşallah sizin güzel geçer
Çok sağol canım çok şükür birşey yokmuş herşey normal dedi doktorum. İnşallah Rabbim hepimize hamilelik nasip eder en tez zamandaÇok geçmiş olsun canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah duam seninle
Çok sağol canım benim sonuçlarım normalmiş doktor herşey iyi dedi inşallah birbirimizin hamilelik haberlerini alırızÇok şükür canım, inşallah sonuçlarında öyle çıkar, bu ay bir gebelik olur inşallah
Alacaz haberlerimizi canım Allahın izniyle, çok şükür temiz çıkmış, demekki bundan sonraso psikoloji, biliyorum zor bende yaşıyorum ama takmamamız lazım, rahim filmi ne zaman çekiliyor? Günü varmı reglden sonra hemen felanmıÇok sağol canım benim sonuçlarım normalmiş doktor herşey iyi dedi inşallah birbirimizin hamilelik haberlerini alırız
Ben reglmin 4.günü yaptırdım canım regl bitiminde gel demişti doktorum ben kesildi sandım gittim ama sorun olmadı yumurtlamadan önce yapılmalıymış o sıvı zarar verebiliyormuş o yüzden hemen adet sonrası. Evet stres yapmamak kendimizi yıpratmamak zor olsa da ben inanıyorum olcak. Ben işte biraz diyete asılacağım. Sende durumlar nasıl tatlımAlacaz haberlerimizi canım Allahın izniyle, çok şükür temiz çıkmış, demekki bundan sonraso psikoloji, biliyorum zor bende yaşıyorum ama takmamamız lazım, rahim filmi ne zaman çekiliyor? Günü varmı reglden sonra hemen felanmı
Fazla kilomu var canım sende? Varsa inan bana sağlıklı beslenmeyle kilo verirsin, yumurta yoğurt tok tutuyor, bende hormon testleri iyi, kiloda da sorun yok, ama iğneyi vurulduğum günden beri ne otrabiliyorum ne kalkabiliyorum ağrıdan, bekliyorum işte öylecrBen reglmin 4.günü yaptırdım canım regl bitiminde gel demişti doktorum ben kesildi sandım gittim ama sorun olmadı yumurtlamadan önce yapılmalıymış o sıvı zarar verebiliyormuş o yüzden hemen adet sonrası. Evet stres yapmamak kendimizi yıpratmamak zor olsa da ben inanıyorum olcak. Ben işte biraz diyete asılacağım. Sende durumlar nasıl tatlım