• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhabalar😍 nasılsınız? Ben adet olunca kendime geldim valla 😂 bu ay dinlenme ayı benim için, inşallah sizin güzel geçer

Canım benim kilom baya fazla verdim aldım verdim aldım şimdi bir kaç ay kilo vermeye ayırdım. Diaformin diyosun sanırım evet kullanıyorum bi süre sonra oda çok etki etmiyor canım illaki yediklerine dikkat etmek lazım. Seni çok iyi anlıyorum stresli olıyor insan eşimle ilişkiye bile giremedik mesela hiç üzülmeyin ben inanıyorum olacağına.
Evet canım diaformin kullandım yan etkilerinden Fazla kullanamadım 2 hafta kullandım 2 kilo verdim 70 kiloydum şimdi 68im.
İnşallh canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Doktorumun tercihi anestezili. Ayrıcs herkese göre değişiyor acısı anladığım kadarıyla canım. Hiçbişey yok diyende var çok acı çekende
Hayırlısı olsun canım inşallah rahim filmi vesile olur hamile kalırsın anestezili olmak en iyisi insanın canı acımasa bile insan tedirgin oluyor kendini kasıyor ve düzgün olmuyor rahim filminden sonra hamile kalan çok inşallah sende kalacaksın ❤️

Hayırlısı olsun canım inşallah rahim filmi vesile olur hamile kalırsın anestezili olmak en iyisi insanın canı acımasa bile insan tedirgin oluyor kendini kasıyor ve düzgün olmuyor rahim filminden sonra hamile kalan çok inşallah sende kalacaksın ❤
İnşallah canım şimdi uyandım narkozdan hiçbirşey hissetmedim ameliyathanede yapılıyor sadece o biraz korkuttu beni. Ama çok şükür iyiyim ağrı sızı yok öncesinde iğne vurmuşlardı. Birazdan sonuç göstercem canım

Doktorumun tercihi anestezili. Ayrıcs herkese göre değişiyor acısı anladığım kadarıyla canım. Hiçbişey yok diyende var çok acı çekende
ben de şişli echomar görüntüleme merkezinde çekildim. ben vajinal muayeneyi bile çok rahat olamazken rahim filminde hiçbir şey hissetmedim. tabii çeken kişinin profesyonelliği ve makinenin teknolojisine de bağlı. ertesi gün çok hafif bir karın ağrım oldu. adet ağrısından bile daha hafifti. emin ellerdeyseniz korkulacak hiçbir şeyi yok gerçekten.

İnşallah canım şimdi uyandım narkozdan hiçbirşey hissetmedim ameliyathanede yapılıyor sadece o biraz korkuttu beni. Ama çok şükür iyiyim ağrı sızı yok öncesinde iğne vurmuşlardı. Birazdan sonuç göstercem canım
Çok geçmiş olsun canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah duam seninle

Kızlar merhabalar😍 nasılsınız? Ben adet olunca kendime geldim valla 😂 bu ay dinlenme ayı benim için, inşallah sizin güzel geçer
ben de doktorumun sekreteriyle konuştum bugün. iğnenin adet olmakla ilgisi yok, adet tarihin ne zamansa o zaman adet olacaksın, olduğunda 3. gün gel tekrar dedi. 19unu bekliyorum bakalım...

Çok sağol canım benim sonuçlarım normalmiş doktor herşey iyi dedi inşallah birbirimizin hamilelik haberlerini alırız 💞
Alacaz haberlerimizi canım Allahın izniyle, çok şükür temiz çıkmış, demekki bundan sonraso psikoloji, biliyorum zor bende yaşıyorum ama takmamamız lazım, rahim filmi ne zaman çekiliyor? Günü varmı reglden sonra hemen felanmı

Alacaz haberlerimizi canım Allahın izniyle, çok şükür temiz çıkmış, demekki bundan sonraso psikoloji, biliyorum zor bende yaşıyorum ama takmamamız lazım, rahim filmi ne zaman çekiliyor? Günü varmı reglden sonra hemen felanmı
Ben reglmin 4.günü yaptırdım canım regl bitiminde gel demişti doktorum ben kesildi sandım gittim ama sorun olmadı yumurtlamadan önce yapılmalıymış o sıvı zarar verebiliyormuş o yüzden hemen adet sonrası. Evet stres yapmamak kendimizi yıpratmamak zor olsa da ben inanıyorum olcak. Ben işte biraz diyete asılacağım. Sende durumlar nasıl tatlım

Ben reglmin 4.günü yaptırdım canım regl bitiminde gel demişti doktorum ben kesildi sandım gittim ama sorun olmadı yumurtlamadan önce yapılmalıymış o sıvı zarar verebiliyormuş o yüzden hemen adet sonrası. Evet stres yapmamak kendimizi yıpratmamak zor olsa da ben inanıyorum olcak. Ben işte biraz diyete asılacağım. Sende durumlar nasıl tatlım
Fazla kilomu var canım sende? Varsa inan bana sağlıklı beslenmeyle kilo verirsin, yumurta yoğurt tok tutuyor, bende hormon testleri iyi, kiloda da sorun yok, ama iğneyi vurulduğum günden beri ne otrabiliyorum ne kalkabiliyorum ağrıdan, bekliyorum işte öylecr

Merhaba kızlar. Ben de 6 aralıkta femaraya başladım 10 unda bitti. Dün de ovitrelli çatlatma iğnesini oldum. Bu sürece benim gibi yeni başlayan var mi acaba ☺️

Back