- 14 Kasım 2019
- 5
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Canım benim baya kilom var 25 kilo vermiştim evlenince aldım gerçi o zamanda adetlerim düzenli değildi ama şans daha fazlaydı. Senin ne kadar fazlan var ben diyet deniyorum canım ama sürdüremiyorum ama inşallah bu ay yine deneyeceğim. Kilo da aslında çok önemli değil benim komşum benle aynıdır kilosu ya da 5 kilo zayıf diyim hadi 2.ye hamile kaldı tabi pko yok ama olsun herşey nasip biraz da canım. Uzun yazdım kusura bakmaFazla kilomu var canım sende? Varsa inan bana sağlıklı beslenmeyle kilo verirsin, yumurta yoğurt tok tutuyor, bende hormon testleri iyi, kiloda da sorun yok, ama iğneyi vurulduğum günden beri ne otrabiliyorum ne kalkabiliyorum ağrıdan, bekliyorum işte öylecr
Geçmiş olsun canım. Sonucunun temiz çıkmasına sevindim. Kaçırdım bugün yazışmaları, kopuk oldu yazdıklarım :)) hayırlısı olsun, inşallah tez zamanda hamile kalırsın. ben de az önce regl oldum maalesef :))Canım benim baya kilom var 25 kilo vermiştim evlenince aldım gerçi o zamanda adetlerim düzenli değildi ama şans daha fazlaydı. Senin ne kadar fazlan var ben diyet deniyorum canım ama sürdüremiyorum ama inşallah bu ay yine deneyeceğim. Kilo da aslında çok önemli değil benim komşum benle aynıdır kilosu ya da 5 kilo zayıf diyim hadi 2.ye hamile kaldı tabi pko yok ama olsun herşey nasip biraz da canım. Uzun yazdım kusura bakma
Hayırlısı olsun canım benim hiç sıkma canını bende kilo vermeye çalışacağım. İnsan az da olsa adet olunca bir ferahlama geliyor. Rabbim aratmadan kavuştursun ben inanıyorum burda hepimiz hamilelik haberlerimizi vericezGeçmiş olsun canım. Sonucunun temiz çıkmasına sevindim. Kaçırdım bugün yazışmaları, kopuk oldu yazdıklarım :)) hayırlısı olsun, inşallah tez zamanda hamile kalırsın. ben de az önce regl oldum maalesef :))
Olurmu ne kusuru burda birbirimizi dinlemek yardımcı olmak için varız, kilo önemli bence kuzum, tabi nasip kısmet kalan kalıor ama genel anlamda önemli ve ben istikrarlı olursan vereceğine eminim, benim fazla kilom yok kilo yönünden diyetlik durumum yk pkoda yok ama olmuyorCanım benim baya kilom var 25 kilo vermiştim evlenince aldım gerçi o zamanda adetlerim düzenli değildi ama şans daha fazlaydı. Senin ne kadar fazlan var ben diyet deniyorum canım ama sürdüremiyorum ama inşallah bu ay yine deneyeceğim. Kilo da aslında çok önemli değil benim komşum benle aynıdır kilosu ya da 5 kilo zayıf diyim hadi 2.ye hamile kaldı tabi pko yok ama olsun herşey nasip biraz da canım. Uzun yazdım kusura bakma
Selam canım belirtiler bu kadar erken elbetteki olmaz ama belki yerleşme felandır oda olabilir, iğnedende olanbilir, ovitrelle bende acaip sırt bel ağrısı yaptı meselaKızlar merhaba ben bu ay klomen kullandım daha sonra geçen hafta salı günü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum solda bir yumurtam gelişmişti 19 mm’ye yakın. Dün akşamdan beri kasıklarımda (yumurtalık bölgesi) şişlik ve sol yumurtalığımda ağrı var. Velev ki hamile olsam bu kadar erken belirti yaşanır mı açıkçası ben tehlikeli bir şey var mı diye korktum ama forumda okuduğum kadarıyla bunu da hamilelik belirtisi olarak yaşandığını söyleyenler var. Yarın doktora muayeneye gideceğim bakalım neler diyecek...
Haklısın Kilo önemli canım biraz ara verdim 2 3 ay diyet yapacağım inşallah. Senin şansın daha fazla benden o yüzden inanıyorum ben olacak biz birbirimize güzel haberler vereceğiz hiç canını sıkma. Sordum mu hatırlamıyorum ama yaşın kaçtı canımOlurmu ne kusuru burda birbirimizi dinlemek yardımcı olmak için varız, kilo önemli bence kuzum, tabi nasip kısmet kalan kalıor ama genel anlamda önemli ve ben istikrarlı olursan vereceğine eminim, benim fazla kilom yok kilo yönünden diyetlik durumum yk pkoda yok ama olmuyor
Selam canım belirtiler bu kadar erken elbetteki olmaz ama belki yerleşme felandır oda olabilir, iğnedende olanbilir, ovitrelle bende acaip sırt bel ağrısı yaptı mesela
Ayıptır sorması rahim filmini kaç TL’ye çekildin?Haklısın Kilo önemli canım biraz ara verdim 2 3 ay diyet yapacağım inşallah. Senin şansın daha fazla benden o yüzden inanıyorum ben olacak biz birbirimize güzel haberler vereceğiz hiç canını sıkma. Sordum mu hatırlamıyorum ama yaşın kaçtı canım
Biraz pahalım canım 900 lira ama doktor kendi girdi ondan sanırım. Mini ameliyat tarzındaydı.Ayıptır sorması rahim filmini kaç TL’ye çekildin?
Evet bir tık pahalıymış ama anestezi filan verdiler ya onun da parası içindedir. Ben haziranda 650 TL’ye çektirmiştim. O zamandan bu zamana da zam gelmiştir mutlaka. Neyse ki bu yolda çekilen her çile kutsal, harcanan her paraBiraz pahalım canım 900 lira ama doktor kendi girdi ondan sanırım. Mini ameliyat tarzındaydı.
Aynen canım sağolsun eşimde aynı şeyi düşünüyor. Ama ilgi alaka iyiydi gerçekten. Öyle Rabbim sonucunu almayı nasip etsin eşimin bu kadar hevesli oluşu da ayrı üzüyor beniEvet bir tık pahalıymış ama anestezi filan verdiler ya onun da parası içindedir. Ben haziranda 650 TL’ye çektirmiştim. O zamandan bu zamana da zam gelmiştir mutlaka. Neyse ki bu yolda çekilen her çile kutsal, harcanan her para
Her para helaldir yazacaktım, telefon şaşırmış kendini :)))) vallahi benim eşim de istemiyordu hiç. Kendini hazır hissetmiyordu ben ne kadar istesem de. O yüzden hiç umursamadı 1,5 yılı ama bu ay iğne vuruldum diye adama bir heves geldi. Çok şaşırdım. Artık olsun istiyorum diyor. Hele akşam gittik kan vermeye, sonucu alırken benden önce havada kaptı kağıdı. Negatif çıkınca da sarıldı saçımdan öptü. O zaman anladım ilk defa istediğini. Benim de onu öyle görünce ilk defa böyle içime oturdu.Aynen canım sağolsun eşimde aynı şeyi düşünüyor. Ama ilgi alaka iyiydi gerçekten. Öyle Rabbim sonucunu almayı nasip etsin eşimin bu kadar hevesli oluşu da ayrı üzüyor beni
Aynen canım benim eşimde önceden umursamadı o da şimdi çok istiyor ben de daha çok üzülüyorum ona belli etmesem de inşallah onlarda bizde sevinç yaşarızHer para helaldir yazacaktım, telefon şaşırmış kendini :)))) vallahi benim eşim de istemiyordu hiç. Kendini hazır hissetmiyordu ben ne kadar istesem de. O yüzden hiç umursamadı 1,5 yılı ama bu ay iğne vuruldum diye adama bir heves geldi. Çok şaşırdım. Artık olsun istiyorum diyor. Hele akşam gittik kan vermeye, sonucu alırken benden önce havada kaptı kağıdı. Negatif çıkınca da sarıldı saçımdan öptü. O zaman anladım ilk defa istediğini. Benim de onu öyle görünce ilk defa böyle içime oturdu.
İnşallaaaaaaahhhhhhAynen canım benim eşimde önceden umursamadı o da şimdi çok istiyor ben de daha çok üzülüyorum ona belli etmesem de inşallah onlarda bizde sevinç yaşarız
30 yaşındayım ben canım, evet skma canını olacak inanacazHaklısın Kilo önemli canım biraz ara verdim 2 3 ay diyet yapacağım inşallah. Senin şansın daha fazla benden o yüzden inanıyorum ben olacak biz birbirimize güzel haberler vereceğiz hiç canını sıkma. Sordum mu hatırlamıyorum ama yaşın kaçtı canım
Selam, bende femara kullandım regl 3. Gününden itibaren 5 gün, sonra menapur ipne vuruldum 4 gün, sonrada ovitrelle vuruldum, 3 yumurta oluştu, doktor iğne vurulduğum gün dahil bir var bir yk ilişki dedi, 36 saat snra demedi ona takılmştm ama ben iğne günü ve snraki gün ilişki dün ara verdim, bekliyorum kısmetKızlar iyi geceler. Bende bu ay femara kullandım ve simdi de merional 75 iğne vuruluyorum bugün kontrole gittik epey yumurtam oluşmuş perşembe bende çatlatma iğnesi vurulucam . Çatlatma iğnesini bu 3. Vurulusum ama diğerleri ilk denemem birde glifor verdi doktorum ona başladım.
Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah canım ben aşılama ile hamile kalanlardanım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Merhaba hanımlar, 25 kasımda yani pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum ve bekleyişim başladı, gelin paylaşımda bulunalım
Hadi inşallah hayırlı haberlerinizi alırız da seviniriz kızlar
Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah canım ben aşılama ile hamile kalanlardanım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?