Rabbim gönlüne göre versin inşallah olur cnmBenim iğneden 10 gün sonra göğüs ağrım başladı .ama o adet öncesi her ay yaşadığım bir sorundu.15.yada16. Gün regl oldum. Ondan sonrada bebek işini takip etmeyi ilaç kullanmayı bıraktım . Korunmuyorum da olursa olur
Bebeklerimiz gelmeden bu aglama nobetlerimiz bitmez cok duygusl oluyo insan iste kimin bebegini gorsek yada duysak bile icimzde burukluk oluyo gozlerimiz doluyo kendi halimize agliyoruzAynen canim hayirlisiyla bi olsunda gezip tozmak kusur kalsn hic sorun degil insan bebisle gezenleri gorunce ister istemez bi burukluk yasiyor gecen temixlik yaparken ultrasn fotolari gcti elime krze girdim aglamaktan tektim bide esim geldi anlattim oda uzuldu ah ahhh keske bukadar zor olmasaydi hamile kalmamiz rabbim tez vakitte hepimize saglikli sihatli evlatlar nasip eder insallah
Bidr bize sorsalar keske yeni kurtaj olanlarin yada dusuk yapanlarin icini karartirim vallaValla ben hayret ediyorum dusukten kurtajdan hemen sonra hamile kalanlara bide derlerki dusuk kurtahdan sonra hamile kalmak daha kolay nerde kolay la hala kalamadik
Aynen oyle bacim cok kotu oluyor insan iste hep bi umut diyoruz ama gelen olmuyor rabbim artik nezaman nasip ederse ben bu ay cok umutluydum ama suya dustu sanirimBebeklerimiz gelmeden bu aglama nobetlerimiz bitmez cok duygusl oluyo insan iste kimin bebegini gorsek yada duysak bile icimzde burukluk oluyo gozlerimiz doluyo kendi halimize agliyoruz
HahahahGelip
Bidr bize sorsalar keske yeni kurtaj olanlarin yada dusuk yapanlarin icini karartirim valla
Biraz zaman gecsin olmazsa onlarada baktiracam bnm bi kere olunca doktor bu yuzden herhalde sorun yok diye dusunuyorAynen valla bu konuda bnde sikayetciyim bizim dememizle oluyor hersey olmadı onlarada baktırırsın
Hic oyle deme belli olmaz bnm ilk gebeligimdede kanda da idrar testinde kac defa negatif cikti en son regl gunu yapinca pozitif cikti hastaneye gidemeden dusuk olduAynen oyle bacim cok kotu oluyor insan iste hep bi umut diyoruz ama gelen olmuyor rabbim artik nezaman nasip ederse ben bu ay cok umutluydum ama suya dustu sanirim
Olabilir cnm ama düşük ten sonrada tupler tıkanıklık olabiliyor diy duymustum insallah gerek kalmazBiraz zaman gecsin olmazsa onlarada baktiracam bnm bi kere olunca doktor bu yuzden herhalde sorun yok diye dusunuyor
Dokuz ay falan oldu 24 de girecem iste ben madem evlendim olsun biran once diyenlerdenimHahahahnekadar oldu kuzum senin dusuk olali bide yaslar kac
Hayirlisi olsun canim ins gerek kalmadan bebegini kucagina alirsn rabbim daha fazla bekletmesinBende evleneli 10 ay oldu kızlar tüm testlerden geçtik bizde ve birde lokoroskopi oldum ben bir tüp kapalı çıktı bakalım bu ay olmazsa 1 ay daha denerim sonra tüp bebege geçiş yaparım
10 ay erken degil mi ama tup bebek icin hem asama asama gidiliyor diye biliyorumBende evleneli 10 ay oldu kızlar tüm testlerden geçtik bizde ve birde lokoroskopi oldum ben bir tüp kapalı çıktı bakalım bu ay olmazsa 1 ay daha denerim sonra tüp bebege geçiş yaparım
Ins oyle bisey olmaz ama olmazsa mecbur onada baktiracazOlabilir cnm ama düşük ten sonrada tupler tıkanıklık olabiliyor diy duymustum insallah gerek kalmaz
İnşlh cnm bakalım Az kaldı sonucaHayirlisi olsun canim ins gerek kalmadan bebegini kucagina alirsn rabbim daha fazla bekletmesin
Hakkinda hayirlisi olsun cnmIns oyle bisey olmaz ama olmazsa mecbur onada baktiracaz
Saol canim allah razi olsunHakkinda hayirlisi olsun cnm
Benim yaş 36 cnm vakit nakit bende malesef zamana yayamıyorum10 ay erken degil mi ama tup bebek icin hem asama asama gidiliyor diye biliyorum
Bacisi kanda negatif kendim anladgm kadaruyla iste gec dollenmedir diye umuyorum sadece birde benim dongum 37-40 arasi oldugu icin 40 gore suan 8 gun gecikmede 5 gun gecikmedeyken 2.30 cikti bugub ise 0.87 anlicagimiz negatif . Pozitf olsa yukselirdi iste benimde olen bebegimde idrarda cikmadi hamile oldugum haldeHic oyle deme belli olmaz bnm ilk gebeligimdede kanda da idrar testinde kac defa negatif cikti en son regl gunu yapinca pozitif cikti hastaneye gidemeden dusuk oldu
Anladim cnm Rabbim tez zamanda nasio etsin inşallahBenim yaş 36 cnm vakit nakit bende malesef zamana yayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?