Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olduktan sonra belirtileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kocam beni kendi halime birakti belirtileri sayiyorum o bile inanmiyor artk kendini umutlandrma sonra cok uzuluyorsun diyo 😊
Valla kuzum bebek diye diye kafayi yiyoruz 🤣 tabi agizlarindaki cumle o gecen ayda vardi bunlar ama cikmamisti hayatim oluyor daha cok cildiriyorum 🤣🤣

Kızlar ne zamandır düsünüyorsunuz bebis herseyinize bakıldı mı

Yemezsn insallah kuzum cok takiyoruz kafamiza ben artik nasil takmasam diye yontem arar durdm ama olmuyor iste bi anda tak diye insnin aklina geliyor kac gun kaldigi ne belirtisi oldugu falan
Valla yöntemini bulursan banada soyle kuzum aklimdan çıkmıyor adet yaklastikca aklim gidiyor

Annende alem valla guzel soylemiss 😂😂😂😂 sen en azindan birileriyle konusup dertlesiyosun ben kimseyede anlatamiyorum daha erken deyip duruyorlar
Benm babam simdilerde diyor bunu uzuldgumu gorunce daha erken hemen olunca napican gezmeyi seviyorsn gezmeleri unutursun sakin annene birakirsn sanma simsi oyle dersn olunca birakamazsn bile diyor 🤣🤣

Benm babam simdilerde diyor bunu uzuldgumu gorunce daha erken hemen olunca napican gezmeyi seviyorsn gezmeleri unutursun sakin annene birakirsn sanma simsi oyle dersn olunca birakamazsn bile diyor 🤣🤣
Ay olsunda insan her turlu gezdirir valla tek derdimiz onunla nasil gezecegimizi planlamak olsun 😂😂

Kuzum nisanda 1 sene olucak evleneli iste ilk seferde tutmus ama malesef sonlanmis gercekten hic planlamadgmz aklimizda olmayan biseydi olmustu simdi aklimzda ya olmuyor
Kızlar ne zamandır düsünüyorsunuz bebis herseyinize bakıldı mı

Sadece hormon testi yapildi doktorlar cok ilgisiz igneyi bile adam yapalim demiyo ben artk soyledim olur diyo tedavimizi bile biz yonlendiriyoruz yazilari okuya okuya onlardan daha bilgili olacaz neredeyse 😂😂

Benim iğneden 10 gün sonra göğüs ağrım başladı .ama o adet öncesi her ay yaşadığım bir sorundu.15.yada16. Gün regl oldum. Ondan sonrada bebek işini takip etmeyi ilaç kullanmayı bıraktım . Korunmuyorum da olursa olur😔😔

Ay olsunda insan her turlu gezdirir valla tek derdimiz onunla nasil gezecegimizi planlamak olsun 😂😂
Aynen canim hayirlisiyla bi olsunda gezip tozmak kusur kalsn hic sorun degil insan bebisle gezenleri gorunce ister istemez bi burukluk yasiyor gecen temixlik yaparken ultrasn fotolari gcti elime krze girdim aglamaktan tektim bide esim geldi anlattim oda uzuldu ah ahhh keske bukadar zor olmasaydi hamile kalmamiz rabbim tez vakitte hepimize saglikli sihatli evlatlar nasip eder insallah

Sadece hormon testi yapildi doktorlar cok ilgisiz igneyi bile adam yapalim demiyo ben artk soyledim olur diyo tedavimizi bile biz yonlendiriyoruz yazilari okuya okuya onlardan daha bilgili olacaz neredeyse 😂😂
Aynen valla bu konuda bnde sikayetciyim bizim dememizle oluyor hersey olmadı onlarada baktırırsın

Benim iğneden 10 gün sonra göğüs ağrım başladı .ama o adet öncesi her ay yaşadığım bir sorundu.15.yada16. Gün regl oldum. Ondan sonrada bebek işini takip etmeyi ilaç kullanmayı bıraktım . Korunmuyorum da olursa olur😔😔
Benimde bu ay gogus agrim var ama adete yakin baslamadi sendede akinti var miydi yogjn bi sekilde benimde bu ay olmazsa ilaci birakacam kendi kendine oldu oldu olmadi belli bi sure sonra tekrar bakacam

Back