Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olduktan sonra belirtileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben o progestana hic guvenmiyorum onu ictikten sonra hep aptallasiyordum cunku birde hem adet sokturucu hem dusuk onleyeci olarak kullanilmasi cok tuhaf
Sorma benim dengemi bozdu artk bu ilaclar klomenle kistimde olustu bi faydasini goremedim ikisininde .. nur topu gibi evlat beklerken nur topu gibi kistim olustu millet bebeginin fotonu alip cikiyor odadan ben kistin fotografini aldim

Sorma benim dengemi bozdu artk bu ilaclar klomenle kistimde olustu bi faydasini goremedim ikisininde .. nur topu gibi evlat beklerken nur topu gibi kistim olustu millet bebeginin fotonu alip cikiyor odadan ben kistin fotografini aldim
Allahim sen bugun beni gorceksin yumurtalarin fotosunu aldim anlamiyorum bide inceliyorum milletin karni burnunda dolasiyor hastanenin icinde bakip bakip gulumsediler zaar bebek fotosu sandilar

cikmaz kuzum cikmaz bizzat ben kendim yasadim 3.bucuk haftalik hamileydim idrarda ta 9 gun gecikmede cikti hatta bitane daha yaptim onda cikmadi
Cnm burda sürekli yazdığım bi yer var onlar hep erkenden ögrenince çıkar sandim hala umut var mi diyosun once gebelik yaptım dün hayali bi golge vardı sanki anlıyamadim bugun erken gebelik aldım ama bembeyaz

Allahim sen bugun beni gorceksin yumurtalarin fotosunu aldim anlamiyorum bide inceliyorum milletin karni burnunda dolasiyor hastanenin icinde bakip bakip gulumsediler zaar bebek fotosu sandilar
acinacak halimize guluyoruz artk valla yaa onlar gosterip ucuz deseydin kimse kimsenin derdini bilmiyo iste bu ilaclar en son bana kafayi yedirtecek

Cok gecmis olsun cnm haklisın Rabbim bu ay güldürsün bu mübarek aylar hatırına hepimizi insallah

Cnm burda sürekli yazdığım bi yer var onlar hep erkenden ögrenince çıkar sandim hala umut var mi diyosun once gebelik yaptım dün hayali bi golge vardı sanki anlıyamadim bugun erken gebelik aldım ama bembeyaz
Bencede idrar icin erken canim regl gecsin gene test yap ins hamissindir

Diger konumuzu diyorsun sanirim valla bacim kisiden kisiye degiyor ama bende oldugy halde cikmamisti iste bana suan baksan benim bile hala belirtilerim var gogusler balon gibi ve agir paasparlak damarlar gozukuyor uclaribda ve etrafinda putur putur biseyler var akintu yogunlugu ve sk idrara cikmada olsa tamam hamileyim diyicem soncm negatif tabi suanda ama bekle ve kan yaptir idrar herzaman dogru sonc cikarmiyor

acinacak halimize guluyoruz artk valla yaa onlar gosterip ucuz deseydin kimse kimsenin derdini bilmiyo iste bu ilaclar en son bana kafayi yedirtecek
Hahahaha valla ya annemde kalkti oyle dedi al iste noktalar var hamilesin bunlarda keseler diye dalga geciyor kafam dagilsin diye

Vucudumuz bizimle dalga geciyo galiba hep stres ve kendimizi cok dinlememizden kaynakli bunlar

Bakalım cnm kırmızı kart yemezsem 13 martta randevum var kan veririm insallah

Hahahaha valla ya annemde kalkti oyle dedi al iste noktalar var hamilesin bunlarda keseler diye dalga geciyor kafam dagilsin diye
Annende alem valla guzel soylemiss sen en azindan birileriyle konusup dertlesiyosun ben kimseyede anlatamiyorum daha erken deyip duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…