Bu derdi sende cekiyon az cok biliyosundr insanin bi bebegi gorunce bile nasil icinin acidigini artk skliyo insan bi yerden sonra rabbim sanada bekleyen herkesede banada nasip eder ins en kisa zamanda canim bnm pek umudm yok ama iste bi daha ki aya kaldiBende catlatma olmayi dusunuyordum kuzum ama hemen olcak diye birsey yokki bu ay olmaz obur ay olur inan takinca hic birsey olmuyor biraz akisina birakmayi dene
Keske olsaydin belki ise yarardi belli mi olur sanada supriz olurduBende catlatma olmayi dusunuyordum kuzum ama hemen olcak diye birsey yokki bu ay olmaz obur ay olur inan takinca hic birsey olmuyor biraz akisina birakmayi dene
Bilmezmiym kuzum hic o negatifleri kirmizilari gornekten naasl biktim bi bilsen bunu sana su acidan soyledm kmden duysam kafama taknayi braktgm ay hamile kaldim diyor bende kurtaj plmadan once hamilelij olucagi hic aklma bile gelmemisti catlatmayi kuzum bugun dusundum bend3 daha gelen giden birsey yok ya pazartesi doktoruma soylicem isteBu derdi sende cekiyon az cok biliyosundr insanin bi bebegi gorunce bile nasil icinin acidigini artk skliyo insan bi yerden sonra rabbim sanada bekleyen herkesede banada nasip eder ins en kisa zamanda canim bnm pek umudm yok ama iste bi daha ki aya kaldi
kuzum pazartesi gunu dr m bi yol cizicek bende su catlatma ignesni isticem cunku anlayamiyorm su yumurtlama gunlerini telde hep yanls gosteriyor rahim filmi hic cektirmedim ama kk da da vardi konusu cok aciyormus sanirim senin ilk ignenmiydi kuzumHaklisin valla umudu kesen kafasindan atan hamile kaliyo bu cok zor ama gelde eksik olan biseyi kafandan at .. bence ol sonra keske olsaydim belki pozitif olurdu deyip kendini suclamzsin canim rabbim yuzunu guldurur insallah canim dualarim seninle
Evet canim benim ilk catlatma ignemdi uc aydir klomen+progestan kullaniyorum bu ay rahim filmi cekip bi sure beklemek istiyorum rahim filminden sonra hamile kalan cok diye okumustm .. bence sende ovulasyon testlerinden al oyle takip et her insanin ayni olmuyo yumurtlama gunleri ben bu ay oyle yapacm doktor takibi uc aydir fos ciktikuzum pazartesi gunu dr m bi yol cizicek bende su catlatma ignesni isticem cunku anlayamiyorm su yumurtlama gunlerini telde hep yanls gosteriyor rahim filmi hic cektirmedim ama kk da da vardi konusu cok aciyormus sanirim senin ilk ignenmiydi kuzum
Kk baktim ama geneli ozelde cekmis pek anlayamdm ucret ne kadar nasil yapmislar diyekuzum pazartesi gunu dr m bi yol cizicek bende su catlatma ignesni isticem cunku anlayamiyorm su yumurtlama gunlerini telde hep yanls gosteriyor rahim filmi hic cektirmedim ama kk da da vardi konusu cok aciyormus sanirim senin ilk ignenmiydi kuzum
Valla bacim ben hic bi tedavi yapmadm daha 11.ayda kist vardi cuma gitgmde hic birsey yok dedi iste biliyorsun esimin spermine bakilcak bakalim sonc ne cikcak oda biraz sey yapiyor bende ne olabilir olsa hic hamile kalmazdn diye biraz aksilik yapti ama gecti ay demin netten baktim su rahm filmi olayinada cok urkutucu videolari falan devlettemi parali yapiyormusEvet canim benim ilk catlatma ignemdi uc aydir klomen+progestan kullaniyorum bu ay rahim filmi cekip bi sure beklemek istiyorum rahim filminden sonra hamile kalan cok diye okumustm .. bence sende ovulasyon testlerinden al oyle takip et her insanin ayni olmuyo yumurtlama gunleri ben bu ay oyle yapacm doktor takibi uc aydir fos cikti
Benim esimde oyle diyo canim ya bi kere kimyasal gebelik oldu bende sorun olsa hic olmazdi diyo bende onu goturmek istiyorum ama pek hevesli degil bende fazla israr etmiyorum .. rahim filminin acisini herkes farkli anlatiyo bebek icin katlanilir sorun degil ya ama devlette nasil oluyo tam bilmiyorum sanirim kullanilan malzemelerin ucreti aliniyo kucuk bi mevla ama sira cok gec geliyormus bende pazartesi gidip basvuracamValla bacim ben hic bi tedavi yapmadm daha 11.ayda kist vardi cuma gitgmde hic birsey yok dedi iste biliyorsun esimin spermine bakilcak bakalim sonc ne cikcak oda biraz sey yapiyor bende ne olabilir olsa hic hamile kalmazdn diye biraz aksilik yapti ama gecti ay demin netten baktim su rahm filmi olayinada cok urkutucu videolari falan devlettemi parali yapiyormus
Bende ilk evlendigimde kist var dedi doktor dermoid kist hemde ameliyat falan dedi kac gun sonra tekrar gitmistim diger doktor hic bisey yok temiz dediValla bacim ben hic bi tedavi yapmadm daha 11.ayda kist vardi cuma gitgmde hic birsey yok dedi iste biliyorsun esimin spermine bakilcak bakalim sonc ne cikcak oda biraz sey yapiyor bende ne olabilir olsa hic hamile kalmazdn diye biraz aksilik yapti ama gecti ay demin netten baktim su rahm filmi olayinada cok urkutucu videolari falan devlettemi parali yapiyormus
Kuzum ben esimede randevu almistim ayni hastanede ama bil bakalim ne oldu ? Nasil olduysa kimligini oteki paltosunun icinde unutms ve girmedi zaten ben randevuyu alirkende surati eksidi nerden cikti falan dedi ama kacari yok biz oluyorsak eger bebek icin tedavi onlarinda testlerden gecmeleri gerek valla ben rahim filmi olayini burda duydum iste bacim daha once smear testi yaptrmistim ama zateb oda cok acimistiBenim esimde oyle diyo canim ya bi kere kimyasal gebelik oldu bende sorun olsa hic olmazdi diyo bende onu goturmek istiyorum ama pek hevesli degil bende fazla israr etmiyorum .. rahim filminin acisini herkes farkli anlatiyo bebek icin katlanilir sorun degil ya ama devlette nasil oluyo tam bilmiyorum sanirim kullanilan malzemelerin ucreti aliniyo kucuk bi mevla ama sira cok gec geliyormus bende pazartesi gidip basvuracam
Ben hamileyken bebek icin gittimizde ultrasonda keseye bakarken gormustu daha dogru daha keseyi gormemistik ozaman kisti gormustk hamilelikte ortaya cikan bi kist bu korkulcak bisey yok dogumda kaybolur demisti ama 1 hafta sonra gittigimde yok olmustuBende ilk evlendigimde kist var dedi doktor dermoid kist hemde ameliyat falan dedi kac gun sonra tekrar gitmistim diger doktor hic bisey yok temiz dedi
Sansizliga bak yaKuzum ben esimede randevu almistim ayni hastanede ama bil bakalim ne oldu ? Nasil olduysa kimligini oteki paltosunun icinde unutms ve girmedi zaten ben randevuyu alirkende surati eksidi nerden cikti falan dedi ama kacari yok biz oluyorsak eger bebek icin tedavi onlarinda testlerden gecmeleri gerek valla ben rahim filmi olayini burda duydum iste bacim daha once smear testi yaptrmistim ama zateb oda cok acimisti
Benimde hamilelik belirtilerimde gitmistim doktor gormustu kac gun sonrada zaten pozitif oldugunu gordum iki gun sonrada dusuk olduBen hamileyken bebek icin gittimizde ultrasonda keseye bakarken gormustu daha dogru daha keseyi gormemistik ozaman kisti gormustk hamilelikte ortaya cikan bi kist bu korkulcak bisey yok dogumda kaybolur demisti ama 1 hafta sonra gittigimde yok olmustu
Smear testi kuzum rahim agzi kanseri icin cekiliyor benim temiz ckmisti valla ya zorla morla ama sonunda mucizemiz bizimle olucak allah nasip ederse onlar bizim gibi dusunmuyorlar iste gecikmedeyim suan ama ara vermedik ilskiye ozaman tutmamsaa simdi tutar diyor ailece kafayi yiyoruz sanirimSansizliga bak yasanki tum kusur bizdeymis gibi geliyo onlara iste napalim smear testi nicin yapiliyo ben onuda duydum ama hic bi bilgim yok bnm doktorumda hic bi test yapmami istemiyo anlamiyorum ki
Allah yardmcimiz olsun kuzumBenimde hamilelik belirtilerimde gitmistim doktor gormustu kac gun sonrada zaten pozitif oldugunu gordum iki gun sonrada dusuk oldu
Allah sonumuzu hayir etsin valla ne diyim stresten baska biseye yaramiyor bunlar ins bizde burda hamilelik haberimizi duyururuz rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallahSmear testi kuzum rahim agzi kanseri icin cekiliyor benim temiz ckmisti valla ya zorla morla ama sonunda mucizemiz bizimle olucak allah nasip ederse onlar bizim gibi dusunmuyorlar iste gecikmedeyim suan ama ara vermedik ilskiye ozaman tutmamsaa simdi tutar diyor ailece kafayi yiyoruz sanirim
Amiiinnnnn insallah bacim bence takmamaya calisalim simdi benim degerin dstugunu gordm ya cuma gunu hic takmadim 2 gundur amaan olsa sasardm zaten dedim arrtik sadece pazartesi tarlusali verdikten sonra bi hafta daha beklicem oda bu yakin zamanda olan ilskiden biri tutmussa diyeAllah sonumuzu hayir etsin valla ne diyim stresten baska biseye yaramiyor bunlar ins bizde burda hamilelik haberimizi duyururuz rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Film yerine histereskobi yaptir rahime kamerayla bakılıyor kuzum agrisiz sizisiz,sen kürtaj oldum dedinya bi baksinlar yapisiklik olmuş mu eger olduysa hemen onuda arada cikariyorlar,rahim filmde o olmuyor tekrar islemler ne ugrasiyorsun,ben histereskobi yaptirdim megersem yapisiklik varmış hemen duzelttiler,devlette rahim filmde histereskobi de ucretsiz,tabi ozeline yaptirmaz isen..Kizlar rahim filmi devlette ne kadara cekiliyo bi bilginiz var mi ozellerde cok pahalli oluyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?