Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olduktan sonra belirtileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bacisi kanda negatif kendim anladgm kadaruyla iste gec dollenmedir diye umuyorum sadece birde benim dongum 37-40 arasi oldugu icin 40 gore suan 8 gun gecikmede 5 gun gecikmedeyken 2.30 cikti bugub ise 0.87 anlicagimiz negatif . Pozitf olsa yukselirdi iste benimde olen bebegimde idrarda cikmadi hamile oldugum halde
Ayni yerde mi verdin kanı cnm

Dokuz ay falan oldu 24 de girecem iste ben madem evlendim olsun biran once diyenlerdenim 😁😁 senin kadar oldu sen kac yasindasin 😊
Kuzum ben haziranda kaybettim iste benjm de 9 ay olmus kizzz hangi ay evlendin 😆😆 23 kuzum bende

Burda duydum bnde cnm once yukseliyo sonra düsüyor sagliksiz sperm ve yumurta birlesince bi nevi düsük gibi bebek olusamadan dusüyor

Normalde 11 subatta regl oldum subat kisa surdugu icin 13 martta regl olurum diye beklerken bugun oldum resmen çöktüm ya hep bosuna bi suru ilac iciyoruz
sakin ol kuzum tamamen mi oldun yoksa leke olarak mi geldi ya bu subat ayi tam olarak hic kmseye iyi gelmedi

sakin ol kuzum tamamen mi oldun yoksa leke olarak mi geldi ya bu subat ayi tam olarak hic kmseye iyi gelmedi
Tamamen oldum canim tedaviyi birakacam ya bu ilaclar biseye yaramiyo baksana bide dengemizi bozuyolar valla artk negatifi gormekten skldim

Tamamen oldum canim tedaviyi birakacam ya bu ilaclar biseye yaramiyo baksana bide dengemizi bozuyolar valla artk negatifi gormekten skldim
Bende catlatma olmayi dusunuyordum kuzum ama hemen olcak diye birsey yokki bu ay olmaz obur ay olur inan takinca hic birsey olmuyor biraz akisina birakmayi dene

Back