Çatlatma iğnesi olanlar

ftma04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
4
2
25
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım 8 Kasım çatlatma iğnesi oldum 19 mm bir yumurta vardı iğne gününü sayarsam 7.günüm bugün alt karın bölgesinde ara sıra ağrı göğüs hassasiyeti hala iğne etkisi mi ne zaman test yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım 8 Kasım çatlatma iğnesi oldum 19 mm bir yumurta vardı iğne gününü sayarsam 7.günüm bugün alt karın bölgesinde ara sıra ağrı göğüs hassasiyeti hala iğne etkisi mi ne zaman test yapmalıyım
iğnenın ustunden 10 12 gun gecsın oyle gıdıyor kandan ıgne. vuruldugu gun degıl 36 48 saatte falan catlıyor yumurta. adete kadar tum agrılar devam edebılır ılac dolayısıyla ayrım yapamayabılırsın. 21 inde falan cıkar testte heralde:)

iğnenın ustunden 10 12 gun gecsın oyle gıdıyor kandan ıgne. vuruldugu gun degıl 36 48 saatte falan catlıyor yumurta. adete kadar tum agrılar devam edebılır ılac dolayısıyla ayrım yapamayabılırsın. 21 inde falan cıkar testte heralde:)
Dün yaptım erken yaptım farkındayım ama çok heyecanlıyım 1 dk içinde çıktı

Eklentiler

• 1000053171.jpg
    1000053171.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 112
Kızlar çatlatma iğnenin 18 günü daha adet olmadım 16 gün kan testi negatif çıktı sizce ne oluyo

Merhaba çatlatma iğnesi oldum iğnenin 10.günü dün sabah idrardan sonra peçeteye pembe sulu akıntı kan geldi ama bir iki damla değil biraz daha fazlaydı 2 saat sonra tekrar idrar yaptığımda daha az geldi birdaha kesildi. Yerleşme kanaması olabilir mi. Bu arada iğnenin etkisi 8.gün falan geçti test yaparak kontrol ettim sürekli

Bende 8 kasımda yaptım iğneyi. Bende hiç belirti yoktu sadece bugün biraz karnım ağrıdı o kadar sizin durumunuz nedir

İğneden sonra akıntınız oldu mu? Bende hafif kasık ağrısı dışında hiçbir şey yok

Merhaba çatlatma iğnesi oldum iğnenin 10.günü dün sabah idrardan sonra peçeteye pembe sulu akıntı kan geldi ama bir iki damla değil biraz daha fazlaydı 2 saat sonra tekrar idrar yaptığımda daha az geldi birdaha kesildi. Yerleşme kanaması olabilir mi. Bu arada iğnenin etkisi 8.gün falan geçti test yaparak kontrol ettim sürekli
Ben ilk aşılamamın 10. Cu gününde kanama yaşamıştım regl oldum sandım doktor regl için çok erken demişti bence doktorunuza danışın hemen test yapsanız da çıkmaz şu an

Ben iğneyi vurduğum günden belli kasık bel sğrım durmadı inşallah bebişim benimledir de çektiğim acılar mutluluk versin
He anladım ben test yapmadım yarın direk kan günüm
Merhaba nasilsiniz? Noldu acaba hamilemisiniz? Bende 25-Kasım çatlatma iğnesi yaptim,25-26 kasim ayni saatde. Ve doktorum 3 gün araliksiz ilişki dedi, yaptik. Şuan nerdeyse 9 gün geçti, fakat iğne sonrasi regl olucakmişim gibi kasık ağrısı, mide yanmasi, baş donmesi ve çok sık idrara çıkma bide akıntım var. Doktorum 12 aralik test yap dedi, ama dayanmasi biraz zor.Rica etsem sonucu paylaşirmisiniz?

4 Aralık daha çoookk var malesef. Bugün kaşıklarım ağrıyor ama regl ağrısı gibi
He anladım ben test yapmadım yarın direk kan günüm
Merhaba nasilsiniz? Noldu acaba hamilemisiniz? Bende 25-Kasım çatlatma iğnesi yaptim,25-26 kasim ayni saatde. Ve doktorum 3 gün araliksiz ilişki dedi, yaptik. Şuan nerdeyse 9 gün geçti, fakat iğne sonrasi regl olucakmişim gibi kasık ağrısı, mide yanmasi, baş donmesi ve çok sık idrara çıkma bide sürekli akıntım var. Doktorum 12 aralik test yap dedi, ama dayanmasi biraz zor.Rica etsem sonucunuz paylaşirmisiniz?

Merhaba nasilsiniz? Noldu acaba hamilemisiniz? Bende 25-Kasım çatlatma iğnesi yaptim,25-26 kasim ayni saatde. Ve doktorum 3 gün araliksiz ilişki dedi, yaptik. Şuan nerdeyse 9 gün geçti, fakat iğne sonrasi regl olucakmişim gibi kasık ağrısı, mide yanmasi, baş donmesi ve çok sık idrara çıkma bide sürekli akıntım var. Doktorum 12 aralik test yap dedi, ama dayanmasi biraz zor.Rica etsem sonucunuz paylaşirmisiniz?
12 aralık çok uzun değil mi max 10 aralıkta belli olur sizin 🥰

X