Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iğnenın ustunden 10 12 gun gecsın oyle gıdıyor kandan ıgne. vuruldugu gun degıl 36 48 saatte falan catlıyor yumurta. adete kadar tum agrılar devam edebılır ılac dolayısıyla ayrım yapamayabılırsın. 21 inde falan cıkar testte heralde:)Merhaba arkadaşlar yeni katıldım 8 Kasım çatlatma iğnesi oldum 19 mm bir yumurta vardı iğne gününü sayarsam 7.günüm bugün alt karın bölgesinde ara sıra ağrı göğüs hassasiyeti hala iğne etkisi mi ne zaman test yapmalıyım
Dün yaptım erken yaptım farkındayım ama çok heyecanlıyım 1 dk içinde çıktıiğnenın ustunden 10 12 gun gecsın oyle gıdıyor kandan ıgne. vuruldugu gun degıl 36 48 saatte falan catlıyor yumurta. adete kadar tum agrılar devam edebılır ılac dolayısıyla ayrım yapamayabılırsın. 21 inde falan cıkar testte heralde:)
ıgne etkısıyle pozıtıf cıkar zaten:)Dün yaptım erken yaptım farkındayım ama çok heyecanlıyım 1 dk içinde çıktı
Sonucunuz ne oldu acabaDün yaptım erken yaptım farkındayım ama çok heyecanlıyım 1 dk içinde çıktı
Bende 8 kasımda yaptım iğneyi. Bende hiç belirti yoktu sadece bugün biraz karnım ağrıdı o kadar sizin durumunuz nedirMerhaba arkadaşlar yeni katıldım 8 Kasım çatlatma iğnesi oldum 19 mm bir yumurta vardı iğne gününü sayarsam 7.günüm bugün alt karın bölgesinde ara sıra ağrı göğüs hassasiyeti hala iğne etkisi mi ne zaman test yapmalıyım
Ben 18 kasım da iğneyi vurdum vurduğum günden belli kasık ağrım ve akıntım sürekli varİğneden sonra akıntınız oldu mu? Bende hafif kasık ağrısı dışında hiçbir şey yok
Bende hiç olmadı neyse artık hayırlısıBen 18 kasım da iğneyi vurdum vurduğum günden belli kasık ağrım ve akıntım sürekli var
Amin rabbim emeklerimzii boşa çıkarmasın sizin test gününüz ne zaman ?Bende hiç olmadı neyse artık hayırlısı
4 Aralık daha çoookk var malesef. Bugün kaşıklarım ağrıyor ama regl ağrısı gibiAmin rabbim emeklerimzii boşa çıkarmasın sizin test gününüz ne zaman ?
Ben iğneyi vurduğum günden belli kasık bel sğrım durmadı inşallah bebişim benimledir de çektiğim acılar mutluluk versin4 Aralık daha çoookk var malesef. Bugün kaşıklarım ağrıyor ama regl ağrısı gibi
Ben ilk aşılamamın 10. Cu gününde kanama yaşamıştım regl oldum sandım doktor regl için çok erken demişti bence doktorunuza danışın hemen test yapsanız da çıkmaz şu anMerhaba çatlatma iğnesi oldum iğnenin 10.günü dün sabah idrardan sonra peçeteye pembe sulu akıntı kan geldi ama bir iki damla değil biraz daha fazlaydı 2 saat sonra tekrar idrar yaptığımda daha az geldi birdaha kesildi. Yerleşme kanaması olabilir mi. Bu arada iğnenin etkisi 8.gün falan geçti test yaparak kontrol ettim sürekli
İnşallah aminnnBen iğneyi vurduğum günden belli kasık bel sğrım durmadı inşallah bebişim benimledir de çektiğim acılar mutluluk versin
Ben iğneyi vurduğum günden belli kasık bel sğrım durmadı inşallah bebişim benimledir de çektiğim acılar mutluluk versin
Merhaba nasilsiniz? Noldu acaba hamilemisiniz? Bende 25-Kasım çatlatma iğnesi yaptim,25-26 kasim ayni saatde. Ve doktorum 3 gün araliksiz ilişki dedi, yaptik. Şuan nerdeyse 9 gün geçti, fakat iğne sonrasi regl olucakmişim gibi kasık ağrısı, mide yanmasi, baş donmesi ve çok sık idrara çıkma bide akıntım var. Doktorum 12 aralik test yap dedi, ama dayanmasi biraz zor.Rica etsem sonucu paylaşirmisiniz?He anladım ben test yapmadım yarın direk kan günüm
4 Aralık daha çoookk var malesef. Bugün kaşıklarım ağrıyor ama regl ağrısı gibi
Merhaba nasilsiniz? Noldu acaba hamilemisiniz? Bende 25-Kasım çatlatma iğnesi yaptim,25-26 kasim ayni saatde. Ve doktorum 3 gün araliksiz ilişki dedi, yaptik. Şuan nerdeyse 9 gün geçti, fakat iğne sonrasi regl olucakmişim gibi kasık ağrısı, mide yanmasi, baş donmesi ve çok sık idrara çıkma bide sürekli akıntım var. Doktorum 12 aralik test yap dedi, ama dayanmasi biraz zor.Rica etsem sonucunuz paylaşirmisiniz?He anladım ben test yapmadım yarın direk kan günüm
12 aralık çok uzun değil mi max 10 aralıkta belli olur sizinMerhaba nasilsiniz? Noldu acaba hamilemisiniz? Bende 25-Kasım çatlatma iğnesi yaptim,25-26 kasim ayni saatde. Ve doktorum 3 gün araliksiz ilişki dedi, yaptik. Şuan nerdeyse 9 gün geçti, fakat iğne sonrasi regl olucakmişim gibi kasık ağrısı, mide yanmasi, baş donmesi ve çok sık idrara çıkma bide sürekli akıntım var. Doktorum 12 aralik test yap dedi, ama dayanmasi biraz zor.Rica etsem sonucunuz paylaşirmisiniz?
Evet aslinda uzun, fakat doktorum tam emin olmak için 12-si yaparsin dedi. Ama galiba ben dayanamiycam yapicam12 aralık çok uzun değil mi max 10 aralıkta belli olur sizin