- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi seninleyim_23
-
hadi bakalım inşallah bebiştir normal gebelikmi erken gebelik mi yapıyorsun ki daha koyu çıktı dşyorsun umarım bebeişin tutunmuştur sana
canım erken gebelk testi de yaptım normalde yaptım ama karşılaştırma yaptığım dünkü erken gebelk testi ile bugün kü yaptığm erk.geb. testiydi....
Insallah hamilesindir canim allah gonlune gore versin bende igne oldum bugun 14gun ama adet sancilarim basladi adet olcam galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım senin günün gelmiş ya işte test yapsana daha önce yapmamıştın demi sen....hemen yap yaaa nasıl dayandın ben olsam 10 kere yapmıştım kesinInsallah hamilesindir canim allah gonlune gore versin bende igne oldum bugun 14gun ama adet sancilarim basladi adet olcam galiba
bı tane olsun saglıklı olsunda ıkız olsada hayır demem ama :))) bugun ıgneden sonra 12.gunummm
Seninle ben ayni gun test yapacagiz herhalde insallah sen ben diget anne adaylari hayirli haberleri veririz
Bende persembe gunu dr yaninda test yapacagim.test almadim esimle gidececegim. hayirli olsun insallah.
maşallah tatlım rabbim bağışlasın bizlerede nasip etsin... doktorda öle dedi çatlamama ihtimali yok dedi.bende ilkini nasip etsin rabbm ikinciye hiç korunmucam direk hamile kalmaya çalışcam
hımmm ben spiral falan düşünmüyorum kocaya da dedim hemen yapıcaz diye o da diyor önce bir tane doğur bakalım becerebilirsen yaparız dalga geçiyor hemenBencede ard arda yap ben büyük hata ettim spiralle
rabbım gonlune gore versın canım ınsallh olurrr hıc bı belirti hissediomusun benım bı tek kasıklarımda bıraz sancı var oda iğneden beri var ama sırtım cok fena agrıo
Arkadaslar benim bugun 14 gunum bitiyor bugun adet sancisi oldu adet Olcam sandim ama olmadim Cok bunaldim yarin kismetse 10gunlugune turkiyeye gidiorum kafa dagitmaya Biraz bunhamilelik olaylarindan uzak Klamauk istiyorum Test yapmiycam yapmamaya kararliyim Varsa elbeteki bi belirti olur ki ins vardir ama yoksada zaten adet olurm
Kendinize iyi Bakin ins hepinizin hamis haberlerini Alirim dondugumde ve ins bende hamileyimmmmmmmmm diye yazabilirim
Ve hamile kalinca topigimden Kacmayin haaaaa
Gorusmek uzere dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar
Dileklerin tesekkur ediyorum.Benimde karnimin icinde ara ara batmalar oluyor. kasik agrilari igne vurdugumda daha kotuydu simdi duzeldi.bilmiyorum da ilk defa aksamlari gogus uclari kasiniyor birde sizliyor.ilk hamileligimdeki belirtilere dikkat etmeyince insan bilemiyor.
mrb ne kadar oldu çatlatma iğnesi vuruları merak ettim
o ağrılar normal aslında iğnenin içinde bile yazıyor en büyük yan etkisi karın ağrısı yani kasık ağrısı diye...
canım senin günün gelmiş çatmış iyi haberlerini bekliyoruz...daha önceden test yaptın mı peki sen gününü mü bekledinYarin 14.gun test yapacagim klomenin bitmesinin ardindan Ultraschall e girdim 18 mm idi .diger gunde ignemi vuruldum.haklisin igneleri vurdugumuzda kasik ve yumurtalarda agri hissediyoruz . hayirlisi.
canım senin günün gelmiş çatmış iyi haberlerini bekliyoruz...daha önceden test yaptın mı peki sen gününü mü bekledin
ayyy hadi inşallah hamişsindirInsallah canim.hakkimizda hayirlisi olsun.test yapmadim.dr yaninda ogrenmek istedim.en dogru bilgiyi onlar veriyor.idrar testinde negativ cikarsa hemen kan testi yapacagim.
ayyy hadi inşallah hamişsindirgüzel haberlerni bize de ilet benimde bugün 7.günüm tam 1 hafta oldu zaman geçmek bilmiyor ağrı sızı hiçbitşey de yok sanırım benim yumurta çatlamadı
aynen öle allaha şükür rahatım pek stresim yok ama insan yine de merak ediyor 5.gün dayanamadım test yaptım sonra da yapmama kararı aldım zaten...bakalım inşallah bebişlerimiz bizi çok bekletmezTesekkur ederim sonucu aldigimda haber veririm.evet zaman gecmek bilmiyordu ama buda gecti kafani dagitacak islerle mesgul olursan cabuk gecer.ayrica agri bunyeden bunyeye degisiyor Insallah hayirlisiyla evladin seninledir.Herseyi bilen yuce Rabbim umitsizlenme O ol dedimi oluverir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?