- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi seninleyim_23
-
canım senin en büyük problemin stres o zamanCanim ben bi bucuk senelik evliyim son bi Senedir istiyoruz ve olmuyor malesef
Yok Canim ikimizde de bi Sorun yok Cok sukur Doktor olur diyor ama ben Biraz aceleci oldugum icin igne yapti bu ay Cok ümitli konustu yuzde 60 bu ay olur dedi hatta Gecen gittigimde igneden sonra dedim bu ay olmasa nolcak klomene devam mi dedim kizdi Bana neden olumsuz dusunuyorsun ins hamile kalcaksin bu ay dedi ama bende yok ümitli.
Siz nezammandir istiyosunuz sizde bi Sorun var mi
canım senin en büyük problemin stres o zamanstresi yenersen inşallah olacak bak ne güzel sorun da yokmuş kafaya takmamaya çalış tatlım bu ay olmazsa da öteki ay şansın daha yüksek olur dert etme tatlım moralini yüksek tutmaya çalış
Hosgeldin Canim ins hayirlisi Haberi Alirsin bu ay Evet normal Canim bende de bu gibt belirtiler oldu ignenin etkisi
Yok Bana jel vermedi doktor
Evet haklisin ben Cok takiyorum ama iste olmuyor.
Sende durumlar ne sen nezammandir istiyosunuz?
canım bende ıkı yıllık evlıyım bu ayda olmazsa bır yıldır olmuyo olacak ıkı kere catlatma ıgnesı vuruldum ama malesef olmadı sımdı reglıyım reglım bıtınce tekrar doktora gıdıcem sımdı ne olacak bılmıyorum esımde bende kontrollerden gectık dedıgın gıbı bızdede bır problem yok ama olmuyor ıste bır kere kımyasal gecırdım altı ay once okadar sende ıstanbuldamısın ısttteysen eger doktorunu yazarmısın canım
evet canım doktor veriyor doktor kontrolünde oluyor zatenBu catlatma iyneleri doktorunuz mu veriyor kizlar bu hafta bende gitcem dokttora
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de aynıyım canım ki ben senden sonra vuruldum...alışkanlık olmuş bugün test yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkisi biliyorum bu ay bol bebişli bir ay olur inşmerhaba arkadaşlar bende ayın 31 in de iğne oldum bekliyorum meraktan ölcem ....
ben de aynıyım canım ki ben senden sonra vuruldum...alışkanlık olmuş bugün test yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkisi biliyorum bu ay bol bebişli bir ay olur inş
bende test yaptım 2. çizgi biraz silkti ama büyük ihtimal...
iğnede hcg hormonu varmış ondan çıkıyormuş hatta 13 günden önce test yapmayın diyorlar ama merak işte bizimkisi.... insallah 15 gün sonra gerçeğini görürüz...
senin baya da zaman geçmiş inşallah hayırlı haberler verirsin bize umut olursunevet iğnenin etkisi benim bu ikinci denemem iğnede...yarın 11. gün bakalım az kaldı ne olucaksa...
Canim ins Tutar Allah gonlune Göre Versin ilk ignen mi
Gunaydin canim evet ilk igne serephone verdi 12.gun igne yapti insallah ya her ay husran
Gunaydin Canim Evet benimde Öyle heray husran bi yildir.
Bugun igneden sonra 14gunum benim ama sanki adet olcam
Bu catlatma iyneleri doktorunuz mu veriyor kizlar bu hafta bende gitcem dokttora
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin Canim Evet benimde Öyle heray husran bi yildir.
Bugun igneden sonra 14gunum benim ama sanki adet olcam
Insallah olmazsin canim insallah bebisin seninledir test yaptinmi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?