Catlatma ignesi olanlar buraya

çok yerde okudum herkes iğne etkisi falan diyorlar iğnenin etkisiyle çıkıyormuş o değerler sen nasılsın ne durumdasın?kaç gün kaldı
sonradan yükselende var canım umudunu yitirme benim de ağrılarım arttı kasıklarım çok ağrıyor 10. gündeyim olacağım sanırım

inşallah o ağrılar iyiye işarettir canım hamilelik belirtisidir inşallah

inşallah canım bende öyle düşünmek istiyorum fakat ara ara ümidimi yitiriyorum test yaptım evde biliyorum erken ama tek çizgi çıktı iğnenin etkisi bile yok yani inşallah meleklerimiz bizimledir cnmmm

inşallah canım bende öyle düşünmek istiyorum fakat ara ara ümidimi yitiriyorum test yaptım evde biliyorum erken ama tek çizgi çıktı iğnenin etkisi bile yok yani inşallah meleklerimiz bizimledir cnmmm
bende bugün yaptı tek çizgi belki de daha erken ondan çıkmıyrdur herseyde vardır bir hayır biz iyi düşünelim iyi olsun inş

Kizlar kan testimde negativ cikti.agrilarim vardi.dr kontrol etki.kist olusmus.simdi adet olmayi bekliyorum.tedaviye ara veriyorum.herseyin hayirlisini Allahim bize ve hepinize nasip etsin. Gorusmek uzere.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Turkcem pek iyi degil sanirim catlama ignesi benim anladigim kist patlamasinami yariyor? Eger oyleyse bende dun Patladi ama igne vurdurmadan adetim geldi arti sancilandim cok bi kac Saat sonra sancim gecti simdi Iyim cok sukur Insallah Gelecek aya umitliyim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Selam Kizlar. Bende ayin 12. De vuruldum ignemi. Bu 3. Ayin klomen+çatlama ignesiyle. Bu ayda gebelik olmazsa Dr diğer ay rahim filmi istedi. Sonrada asilamayi konusuruz dedi.

arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra kan tahlili yaptırdım 0.99 çıkmıştı yani negatif doktor tarlusal verdi 8. günüm ama hala adet olmadım sizce bi ihtimal hamile olabilir miyim

İgneden snra ates mi olcmek gerekioyo

Ayni sekilde bizdede hic bi sorun yok bende aceleci davrandigim icin vuruldum o igneyi.doktor bana gelmene bile gerek yok yani hamile kalirsin dedi.insallh dedigi gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…