- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi seninleyim_23
-
kuzum dün 9.gündü muhtemelen iğne etkisi en azından 20 falan çıksaydı hem iğne hem bebek dicektim ama sağlık olsun napalımsen nasılsın
hadi az kalmış 14.güne zaman geçmiyor bir türlü ya12. gün canım hiç test yapmayı düşünmüyorum moralim bozulyo benm bekliyorum bişey yok
kuzum dün 9.gündü muhtemelen iğne etkisi en azından 20 falan çıksaydı hem iğne hem bebek dicektim ama sağlık olsun napalımsen nasılsın
çok yerde okudum herkes iğne etkisi falan diyorlar iğnenin etkisiyle çıkıyormuş o değerlercanım bence normal çıkmış bence hamilesinnnn
sonradan yükselende var canım umudunu yitirme benim de ağrılarım arttı kasıklarım çok ağrıyor 10. gündeyim olacağım sanırımçok yerde okudum herkes iğne etkisi falan diyorlar iğnenin etkisiyle çıkıyormuş o değerlersen nasılsın ne durumdasın?kaç gün kaldı
inşallah o ağrılar iyiye işarettir canım hamilelik belirtisidir inşallahsonradan yükselende var canım umudunu yitirme benim de ağrılarım arttı kasıklarım çok ağrıyor 10. gündeyim olacağım sanırım
inşallah o ağrılar iyiye işarettir canım hamilelik belirtisidir inşallah
bende bugün yaptı tek çizgi belki de daha erken ondan çıkmıyrdur herseyde vardır bir hayır biz iyi düşünelim iyi olsun inşinşallah canım bende öyle düşünmek istiyorum fakat ara ara ümidimi yitiriyorum test yaptım evde biliyorum erken ama tek çizgi çıktı iğnenin etkisi bile yok yaniinşallah meleklerimiz bizimledir cnmmm
bende bugün yaptı tek çizgi belki de daha erken ondan çıkmıyrdur herseyde vardır bir hayır biz iyi düşünelim iyi olsun inş
İgneden snra ates mi olcmek gerekioyoAynen benimde 19/20 hazirN hadi canim.ins ya, ben hergun duzenli olcuOrum atesimi soyle yazayim
15. Gun 36.6
16.gun 36.7
17.gun 36.7
18.gun 36.8
19.gun 36.9
20.gun 36.7 bugun bi dusus oldu ama hayirlisi artik ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayni sekilde bizdede hic bi sorun yok bende aceleci davrandigim icin vuruldum o igneyi.doktor bana gelmene bile gerek yok yani hamile kalirsin dedi.insallh dedigi gibi olurCanim ben bi bucuk senelik evliyim son bi Senedir istiyoruz ve olmuyor malesef
Yok Canim ikimizde de bi Sorun yok Cok sukur Doktor olur diyor ama ben Biraz aceleci oldugum icin igne yapti bu ay Cok ümitli konustu yuzde 60 bu ay olur dedi hatta Gecen gittigimde igneden sonra dedim bu ay olmasa nolcak klomene devam mi dedim kizdi Bana neden olumsuz dusunuyorsun ins hamile kalcaksin bu ay dedi ama bende yok ümitli.
Siz nezammandir istiyosunuz sizde bi Sorun var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?