- Konu Sahibi seninleyim_23
-
aynen öle allaha şükür rahatım pek stresim yok ama insan yine de merak ediyor 5.gün dayanamadım test yaptım sonra da yapmama kararı aldım zaten...bakalım inşallah bebişlerimiz bizi çok bekletmez
Yarin 14.gun test yapacagim klomenin bitmesinin ardindan Ultraschall e girdim 18 mm idi .diger gunde ignemi vuruldum.haklisin igneleri vurdugumuzda kasik ve yumurtalarda agri hissediyoruz . hayirlisi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ozman adet günün falan bekle ya boşver yapma test yapsanda 7 hafta da görünüyor kese nasılsa beklicen:)
bende 2 gün oldu iğnemi vurulalı dün değerlendirdik bugün değerlendircem bakalım hayılı inş. rabbimden.
yarin test yapmak zorundayim.doktorda randevum var.senin icinde hayirlisi olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi bakalım inş. güzel haberler dön ozman canım...
hu hu kızlar nerdesiiniz??çatlatma iğnesi ile hamile olanlar yazsa da bizlerede umut olsalar..
beklemedeyizz canım 10. günündeyim sen ne zman yaptırdın
canım benim bugün 12. günüm cuma test yaptırıcam... birde bugün grip oldum çok kötüyüm napsam bilemedim eşimde şehir dışında evde yalnızım
ilaçda alamazsın geçmiş olsun ıhlamur iç
canım ben kan testi vermeye gitmedim nasip olursa yarın ya da cuma gidicedm haber vereyim dedim...ama bugün merakımdan test yaptım halen silik çizgi sanırım iğnenin etkisi halen sürüyor ama çizgi 5.günü yaptığımdan daha silikilaçda alamazsın geçmiş olsun ıhlamur iç
canım ben kan testi vermeye gitmedim nasip olursa yarın ya da cuma gidicedm haber vereyim dedim...ama bugün merakımdan test yaptım halen silik çizgi sanırım iğnenin etkisi halen sürüyor ama çizgi 5.günü yaptığımdan daha silik
canım ya benm ümitde kesiliyo yavaş yavaş hiç belirti yok yine(. bence salı falan ver erken kuzum
kuzum verdim bugün 6.81 çıktı adeti beklicem malesefcanım ya benm ümitde kesiliyo yavaş yavaş hiç belirti yok yine(. bence salı falan ver erken kuzum
kuzum verdim bugün 6.81 çıktı adeti beklicem malesef
kuzum dün 9.gündü muhtemelen iğne etkisi en azından 20 falan çıksaydı hem iğne hem bebek dicektim ama sağlık olsun napalımhmmm acaba ignenin etkisimi eger degilse hamişsindir inş yani adet günün gelmediği içinde düşük olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?