Catlatma ignesi olanlar buraya

ozman adet günün falan bekle ya boşver yapma test yapsanda 7 hafta da görünüyor kese nasılsa beklicen:)
bende 2 gün oldu iğnemi vurulalı dün değerlendirdik bugün değerlendircem bakalım hayılı inş. rabbimden.

yarin test yapmak zorundayim.doktorda randevum var.senin icinde hayirlisi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hu hu kızlar nerdesiiniz??çatlatma iğnesi ile hamile olanlar yazsa da bizlerede umut olsalar..

ilaçda alamazsın geçmiş olsun ıhlamur iç
canım ben kan testi vermeye gitmedim nasip olursa yarın ya da cuma gidicedm haber vereyim dedim...ama bugün merakımdan test yaptım halen silik çizgi sanırım iğnenin etkisi halen sürüyor ama çizgi 5.günü yaptığımdan daha silik

canım ya benm ümitde kesiliyo yavaş yavaş hiç belirti yok yine (. bence salı falan ver erken kuzum

kızlar bugün 13. günüm test yaptım negatif çıktı benimde umutlarım azaldı...

Bende bugun dr yaninda test yaptim negatif.dr kan testi istedi sansim varmi dedim kan da negatif cikmadigi surece evet dedi yarin aksama kadar belli olur.herseyin hayirlisini isteyelim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hmmm acaba ignenin etkisimi eger degilse hamişsindir inş yani adet günün gelmediği içinde düşük olabilir
kuzum dün 9.gündü muhtemelen iğne etkisi en azından 20 falan çıksaydı hem iğne hem bebek dicektim ama sağlık olsun napalım sen nasılsın

günaydın kızlarr çatlama iğnesinden sonra dün 14.günümdü idrar testi yaptım ama negatif çıktı bu sefede olmadı mı ki yarın kan tahlılı yaptırıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…