14. günüm iğneden sonra.
Şuan internetin başında sonuç bekliyorum ama ne bileyim sanki hastalanacak gibiyim de
Canim bende 15. Gun test yaptim negatif cıktı 2 gun sonra gribim diye hastaneye gittim kan tahlili yaptılar ne olur ne olmaz diye pozitif cıktı umudunu kaybetmeBugun itibariyle catlama ignesi +15 gun. Sabah test yaptim malesef negatif. Sizce umut varmi
Ciddi misin Rabbım Kucağına Almayı nasip etsin inşallah benı de nçbıgun 15. Gun negatıf sonucCanim bende 15. Gun test yaptim negatif cıktı 2 gun sonra gribim diye hastaneye gittim kan tahlili yaptılar ne olur ne olmaz diye pozitif cıktı umudunu kaybetme
Canim cook sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin. Dedigim gini 15.gun negatif cikinca progestani biraktim bende, bugun 3 gun oldu birakali halen adet olmadim bekliyorum bi yandan test yapsammi diyorum bi yandanda biraz dahami beklesem bilemedim of cok zor bi durummCanim bende 15. Gun test yaptim negatif cıktı 2 gun sonra gribim diye hastaneye gittim kan tahlili yaptılar ne olur ne olmaz diye pozitif cıktı umudunu kaybetme
Peki belirtilerin varmiydi? Ben hic bisey hissetmiyorum ara ara karnim agriyor adet oldum olacam gibi ama ne gelen var ne gidenCiddi misin Rabbım Kucağına Almayı nasip etsin inşallah benı de nçbıgun 15. Gun negatıf sonuc
Aynen canım benimde oyle gebelık testı yaptım silik bıle çıkmadı bugun adet günümdü çok agrım oluyor arada ama sonra geçiyor daha kırmızıları görmedimPeki belirtilerin varmiydi? Ben hic bisey hissetmiyorum ara ara karnim agriyor adet oldum olacam gibi ama ne gelen var ne giden
Canim bende 15. Gun test yaptim negatif cıktı 2 gun sonra gribim diye hastaneye gittim kan tahlili yaptılar ne olur ne olmaz diye pozitif cıktı umudunu kaybetme
Benim bugun 4 gun oldu halen adet olmadim. Yarin testi tekrarlamayi dusunuyorum zaten varsada cikmasi lazim bu saatten sonra artik hayirlisi... Hayir hamile degilsem bile adet olsam bari hemende onumuzdeki aya bakalim tedaviye devam edebilelim.. Boyle cok sinir bozucu bi durum dusunmeden edemiyorum offHic belirtim yoktu canım zaten öyle bi günde gitmişim ki bi önceki gün gelseydin çıkmazdı dedi gerçi hala çok bi belirtim yok koku hassasiyeti kasık ağrıları o kadar kan tahlili yaptırmadan hiic emin olmayın derim
Canim sende son durum nedir hersey yolundamiAynen canım benimde oyle gebelık testı yaptım silik bıle çıkmadı bugun adet günümdü çok agrım oluyor arada ama sonra geçiyor daha kırmızıları görmedim
Merhaba benim bugün iğnenin 16.günü doktorum bugün kan tahlili yaptırmamı istemişti eğer adet olmazsanız 3-4 gün sonra tekrar yapabilirsiniz. Iğnenin 36.saatinde çatlama oluyor diyorlar döllenme olmuşsa bile henüz üzerinden 12 gün geçmemiştirKizlar benim de ignenin 12.günü negatif çikti kanda pozitife döner mi
Hmmm çok tesekkur ederim gerçekten biraz rahatladim :) yani 16.günde bile gebelik cikabilir degil mi ?Merhaba benim bugün iğnenin 16.günü doktorum bugün kan tahlili yaptırmamı istemişti eğer adet olmazsanız 3-4 gün sonra tekrar yapabilirsiniz. Iğnenin 36.saatinde çatlama oluyor diyorlar döllenme olmuşsa bile henüz üzerinden 12 gün geçmemiştir
Sizin sonucunuz ne oldu peki ?Merhaba benim bugün iğnenin 16.günü doktorum bugün kan tahlili yaptırmamı istemişti eğer adet olmazsanız 3-4 gün sonra tekrar yapabilirsiniz. Iğnenin 36.saatinde çatlama oluyor diyorlar döllenme olmuşsa bile henüz üzerinden 12 gün geçmemiştir
Ben sağlık ocağında yaptırdım kan tahlilini o yüzden yarın öğlende belli olacak beklemedeyim. Bu 3.yumurta takibi ve çatlatma iğnesi vurulumuşum oldu. Senin de inşallah gönlündeki olur olmazsa da sıkma canınıSizin sonucunuz ne oldu peki ?
İnsallah hakkimizda hayirlisi olur canim yarin haber ver sonucunu :)Ben sağlık ocağında yaptırdım kan tahlilini o yüzden yarın öğlende belli olacak beklemedeyim. Bu 3.yumurta takibi ve çatlatma iğnesi vurulumuşum oldu. Senin de inşallah gönlündeki olur olmazsa da sıkma canını
Maalesef negatif hamile değilim ve adet de olmadımİnsallah hakkimizda hayirlisi olur canim yarin haber ver sonucunu :)
Hayirlisi olsun canim :/ doktora git istersen niye bu kadar geciktikiMaalesef negatif hamile değilim ve adet de olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?