• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olanlar 2019

Merhaba arkadaşlar. Catlatma ignesinin 14. Günü idrarda negatif cikti. Böyle olup kanda gebelik öğrenen var mı acaba ?

Merhaba arkadaşlar.Ben de bugün iğne oldum.klomen kullanmıştım.Doktor dediki bitane yumurtan çok hızlı büyümüş,klomene çok hızlı cevap vermiş,bukadar büyüyeceğini tahmin etmemiştim dedi.solda bitane 27milim yumurta oluşmuş.solda bir de 12milimlik yumurta varmış.sağdakiler daha küçükmüş.Bugün çatlatma iğnesini mecbur yapacaz dedi.30milim olmaması gerekiyormuş galiba.Ama sol kasığım dünden beri çok gergin ve hareket ederken baya hissediyorum sanki balon varmış gibi orda sıkışmış gibi değişik bişey hissediyorum.Acaba tek yumurtayla tutarmı bilemiyorum.pek umudum yok.ilk kez klomen ve iğne kullandım.

İnşAllah olumlu cevaplar alırsın arkadaşım
Merhaba arkadaşlar.Ben de bugün iğne oldum.klomen kullanmıştım.Doktor dediki bitane yumurtan çok hızlı büyümüş,klomene çok hızlı cevap vermiş,bukadar büyüyeceğini tahmin etmemiştim dedi.solda bitane 27milim yumurta oluşmuş.solda bir de 12milimlik yumurta varmış.sağdakiler daha küçükmüş.Bugün çatlatma iğnesini mecbur yapacaz dedi.30milim olmaması gerekiyormuş galiba.Ama sol kasığım dünden beri çok gergin ve hareket ederken baya hissediyorum sanki balon varmış gibi orda sıkışmış gibi değişik bişey hissediyorum.Acaba tek yumurtayla tutarmı bilemiyorum.pek umudum yok.ilk kez klomen ve iğne kullandım.

Normalde bir özel hastanede ismi duyulmuş ilaçlar ile birlikte 5000 tl yi buluyor ama ben bir üniversitenin tıp fakültesinde yaptırıcam orada tabi 2000 tl yi aşmaz o da ilaç parası sanırım kesin olarak bir haftaya belli olur.
Ne yaptın güzelim ne durumdasın merak ettim ?

Ay hadi hayırlı haberlerle gel arkadaşım bende 2. Denemedeyim yine oldum iğne gerisi takdiri ilahi
Allah yar ve yardımcımız olsunnn arkadaşımm🤲🏻İnşallah en kısa zamanda göbüşler dolacak🙏🏻Ben de stres yok cok şükür hazırım her türlü sonuca sonuçta her şey Rabbim den😌 dualarım seninle canım benim🤲🏻Ben de tutmazsa 2.ye başlayacağım☺️

Bende çatlatma iğnesi oldum 8 nisanda canlar . Bi ik gündür göğsüm acıyor karnımda şişlik var gibi birde vajinal kaşıntı başladı niye böyle oldu anlamıyorum . Test yapmayada korkuyorum 😔

Merhaba kızlar sitede yeniyim daha önce buradan bu konuları araştırdıgımda hep eski tarihler vardı . Yeni konu açmak istedim . Var mı aranızda çatlatma iğnesi tedavisi görüp olumlu sonuçlar alan ?
Bende çatlatma iğnesi oldum 8 nisanda canlar . Bi ik gündür göğsüm acıyor karnımda şişlik var gibi birde vajinal kaşıntı başladı niye böyle oldu anlamıyorum . Test yapmayada korkuyorum 😔

Kıız 20 gün olmuş regl olmadıysan yap bi test ne bekliyosun , dr genelde 20 gün içinde regl görmessen kontrole gel diyor hemen bi dr'unun yolunu tut bence 😊😊😊

Allah yar ve yardımcımız olsunnn arkadaşımm🤲🏻İnşallah en kısa zamanda göbüşler dolacak🙏🏻Ben de stres yok cok şükür hazırım her türlü sonuca sonuçta her şey Rabbim den😌 dualarım seninle canım benim🤲🏻Ben de tutmazsa 2.ye başlayacağım☺
Hayırlısı canım arkadaşım dualarım seninle olsun allah kucagını tez zamanda ❤

Kizlar aşılama yaptırali 13 gun oldu kan testim 18.30 cıktı hamileyim yani deger cok mu düşük sizce

Ben de 20 nisanda catlatma ignesi vuruldum ooff cok erken evet ama yapsamm mi test 🙄

Back