• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olanlar 2019

Kızlar merhaba, yeni üyeyim doğru yere mi yazdım bilmiyorum ama 21 martta çatlatma iğnesi vuruldum. 1 Nisandada kan tahlili oldum beta hcg 5,70 çıktı yarın doktor kontrolüm var sizce durum nedir?
Geçen ay beta hcg değerim 2,00 çıkmıştı

Kızlar merhaba, yeni üyeyim bende 21 martta çatlatma iğnesi vuruldum. 1 Nisandada kan tahlili oldum beta hcg 5,70 çıktı yarın doktor kontrolüm var sizce durum nedir?
Geçen ay da vurulmuştum ama sonuç 2,00 çıkmıştı

Ayy inşAllah hayırlı haberler alırsın kuzum ama sanırım 11.günü yapmış oluyorsun dimi , erken de yapmış olabilirsin iğne etkisiyle de pozitif çıkabiliyor , ben de 12.günü yaptıgımda 4.34 çıktı 14.gün 1.83 e düştü 🙁 beklemedeyim inşAllah hayırlı haberler verirsin kuzum 🤗

Ayy inşAllah hayırlı haberler alırsın kuzum ama sanırım 11.günü yapmış oluyorsun dimi , erken de yapmış olabilirsin iğne etkisiyle de pozitif çıkabiliyor , ben de 12.günü yaptıgımda 4.34 çıktı 14.gün 1.83 e düştü 🙁 beklemedeyim inşAllah hayırlı haberler verirsin kuzum 🤗

Sağol canım nasip bakalım sabah gittik doktora öğlene belli olacak artık hepimiz için hayırlısı

Ay hadi hayırlı haberler ver bakalım 😊 bugün tam kaçıncı günüm canım iğneden sonra? 15 galiba dimi ?

14. günüm iğneden sonra.
Şuan internetin başında sonuç bekliyorum ama ne bileyim sanki hastalanacak gibiyim de :(

Progestan falan kullanıyor musun o gecikme de yapabiliyormuş sanırım

yok hayır kullanmıyorum sadece 5 gün klomen kullandım sonrasında iğne vuruldum ve bekliyorum işte.

Dün olmam gerekiyordu olmadım progestan kullanıyorum ama ben ondan sanırım dün bitti ilaç zaten bende beklemedeyim bakalım hayırlısı herşey Allahtan 🤗

şimdi geldi sonuç beta hcg 4.1 e düşmüş :( estradiol 145.9 - - progesteron 5.50

Kizlar merhaba bende 21 martta catlama ignesi oldum bugun 14. gun az once dayanamayip erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Doktorum yarin icin test yap demisti halbuki ama yinede cikardi heralde.. Bide ben progesteron kullaniyorum oda gecikme yapiyor ve bu durumda adette olamiyorum yarin sabah ilk idrarla tekrar yapicam sonra pazartesi gunu doktorumu ararim artik hayirlisi...

progesteron kullanıyorum derken progestan demek istedin galiba canım , hayırlısı olsun 🤗

Bugun itibariyle catlama ignesi +15 gun. Sabah test yaptim malesef negatif. Sizce umut varmi 😐

Back