Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy bendede var aynı sorun kızlar bugün komtrole gittim kistler ne durumda adet düzensizliği ondan olabilirmi dedim kristal şeklinde minicik kistlerin var ama tedaviye iyi yanıt veriyolar dedi bugün iğnemin 7. Günü 15 gün bekleme süresi verdi 3 yumurta vardı çok güzel çatlamış şimdi beklicez inşaallah adet olmassın hadi güzel haberlerle bekliyorum seni dedi 27 sine kadar beklemedeyim bakalım hayırlısı artık

Yok stres yapmıom artık çünkü umudum yok
Umudum bittiği anda olur belki bu gidişle nemim de üç sene olur Zaten . Boşver yaaaa düşünmğcem

Benim kan negatif geldi kızlar, gebelik yok. Demek doktorun dediği gibi gerçekten yumurtladığım için silik çizgi çıktı. Olsun Rabbim en hayırlısını bilir

Bakıldı eşime de . En son klomen verdi vakalım
aynı durumdayız canım bizim 2 yıldır olmuyor hiç bir sorunumuz yok geçen ay çatlatma iğnesi oldum tutmadı bu ay doktora gittiğimde direkt bana aşılama düşünüyo musun diye sordu böyle bir soru beklemediğim için şaşırdım çünkü daha ilk kez sadece çatlatma iğnesiyle denemiştik ve umutsuz konuştu biraz canımı sıktı baya klomen verdi onu kullanıyorum bugün son günüm yarın gelmemi söyledi ve düşünmemi söyledi ama ben bu ayda çatlatma iğnesi denemeye karar verdim

Benimde ignemin 7.günü bat 22 aralık bakalim bekliyorum hayırlısı:) hafta sonu pazar günü bi test yapmayi düşünüyorum.sonra yine tekrar ederim
Canım ben geçen ay iğnenin 12. Günğ test yaptım silik pozitifti hamileyim sandım ama değilmişim heralde iğnenin etkisini geç atıyorum vücudumdan bu sefer adet günüme kadar yapmayacağım söz verdim kendime

Benimde 6. Gün adet düzensiz onu saymıyorum bile heycanla beklemelimiyim bilmiyorum düzensiz olduğu için hislerimi bastırmaya çalışıyorum nolcak bilmiyorum
Canım bende de pco var klomenle 3 ay denedim hep iğnenin 17. Günğ adet oldum geçen ay femara kullandımm yine iğnenin 17. Günü hasta oldum bu sefer 17. Gün 22 aralığa denk geliyor merakla bekliyorum hiçbie belirtim yok aslında sadece göğüslerim acıyor galiba bu ayda olmadı çinkü göğüslerim acımaya başladı

Naapçan artık denicem mecbur şans yaaa üzücü durumlar hem sorun yok hem olmuyo olmuyo dediğim umut var ama geç olucak yoksa olmucak diil

Iyi de rahim gebelikte de kalınlaşır ki. Ve sadece lekelenme diyorsun peki benim merak ettigim sana karindan mi ultrason bakti ayriyetten kan testi istedi mi senden. dr nerden emin oldu gebe olmadigina.

Ayyy çok sevindim canım maşallah maşallah inşallah hayırlı güzel haberleri veriririz hep birlikte (=

Kizlar ben yataktan cikamiyorum kafami kaldiracak halim yok o derece sizde de boyle durumlar var mi bide surekli mide bulantisi var. Acaba igneyle mi alakali o kadar bitkinim ki anlatamam.

Kizlar ignenin 7.gunu adet olcakmisim gibi oluyo belim karnim. Arada da yumurtanin oldugu tarafa igne batiyo sanki. Bide yataktan kalkamiyorum hep uykuluyun acaba normal mi bunlar? Yumurtam igneden 36 saat sonra catlamisti bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…