- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.181
Kan tahlilin en son ne cikti merak ettim canim artik pek girmiyorum okuyamadimda sayfalarda yazdiysanElimden geldigince tecrubelerimi paylasmak isterim bende hep burdan takip ettim , insan bir suru sey ogreniyor
Ben de takıyorum kafama ya. Konuların takibinden çıkacağım galiba..Esracim sanirim adini degismissin. Ben cok takiyorum kafama diye gecen gece esim rica etti girmiyorum artik bugun bi göz atayim dedim. Tamda butun sayfalari okuyamadim. Dun adet olmam gerekiyodu ama olmadim daha belirtiler cok fazla olmak uzere gibiyim sanirim. Zaten ptesi kan vermistim degerlerin articagini sanmam gulum. Adeti bekliyorum olaydi doktora gidecektim rahim filmi icin
172 cikti canim 2.5 kati artmis cok sukurKan tahlilin en son ne cikti merak ettim canim artik pek girmiyorum okuyamadimda sayfalarda yazdiysan
Canim ben etkileniyorm cok fazla elde degil. Esimde gecen gece girmeni istemiyorum oraya baktikca daha cok uzuluyosun kapatirmisin dedi rica etti o yuzden girmiyorum. Bi burdakileri merak ettim oyle bakiyim dedim yavas yavas birakicam zor oluyorBen de takıyorum kafama ya. Konuların takibinden çıkacağım galiba..
Anlıyorum canım. Ben yine de girer bakarım arada bu konuya ama normalde diğer konularda takılıyorum zaten. Bu konuları okudukça aklımdan çıkmıyor, stres yapıyorum.Canim ben etkileniyorm cok fazla elde degil. Esimde gecen gece girmeni istemiyorum oraya baktikca daha cok uzuluyosun kapatirmisin dedi rica etti o yuzden girmiyorum. Bi burdakileri merak ettim oyle bakiyim dedim yavas yavas birakicam zor oluyor
Bende yaklaşık on gündür takipteyim sürekli kontrole gittim. Salı bunu aşılama yapılacak inşallah...Bana bişiy sölemedi pazartesi tekrar gel görim dedi bakalım nolucak
Tebrıkler canım Allah tamamına erdırsjn sorunsuz bır hamilelik yasa ınsKizlar kusura bakmayin aksam giremedim. Sonuc 521.58 cikti. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.
Cok sevindim canim benim dua et banada daha adet olmadim ama degerin artacagini hic sanmiyorum oyle bi ihtimal yok heralde demi. Catlatma ignesi olan birinde gec dollenme falan olmaz sanirim172 cikti canim 2.5 kati artmis cok sukur
Olur neden olmasin ki benimkide gec dollenme gibi deger oyle fazla degil onemli olan artisi dedi doktorum. Sen icini ferah tut. Gecti mi adetinCok sevindim canim benim dua et banada daha adet olmadim ama degerin artacagini hic sanmiyorum oyle bi ihtimal yok heralde demi. Catlatma ignesi olan birinde gec dollenme falan olmaz sanirim
Maalesef takmamak elde değil, özellikle hamilelik haberleri aldıkça insan benim niye olmuyor diye üzülüyor, bu da bizim sınavınız sanırım, inşallah Rabbim mukafatını verir...Esracim sanirim adini degismissin. Ben cok takiyorum kafama diye gecen gece esim rica etti girmiyorum artik bugun bi göz atayim dedim. Tamda butun sayfalari okuyamadim. Dun adet olmam gerekiyodu ama olmadim daha belirtiler cok fazla olmak uzere gibiyim sanirim. Zaten ptesi kan vermistim degerlerin articagini sanmam gulum. Adeti bekliyorum olaydi doktora gidecektim rahim filmi icin
Evet mesela ben geçen ay işteyken doğru dürüst kendimi veremedim, çalışamadım. Çok kötü geriledim sürekli kafamda oldumu olacakmı sorularıyla geçirdim koca ayı... sonu da hüsran...Ben de takıyorum kafama ya. Konuların takibinden çıkacağım galiba..
Bende bu ay hiçbişey kullanmıcam canım. Eşim seneye istediği için doktora gidemiyorum geçen ay gizliden gittim hayrını görmedim, gönlü olmadığı için tutmadı sanırım. Bu ay kısmetimde varsa olur diyorum ve inşallah olur hepimizin...Ara ara gırıp yAzdıklarınızı okuyorum kızlar herkse sabır ve umut diliyorum ben daha once soyledıgım gjbj yaptım bunay bır sey kullanmadan bekleyecegm zaten bir ay kullandm bşr kez denedım ılacla herkese selamlar
İnş canım hepımızın dilekleri kabul olur.Ben regli oldum 2 gün sürdu bittş ama bel agrılarım devam edıyor korkmaya basladım kist mi oldu acaba diye endıselıyım ben de duzensızlık vs. Yok sanırım hızlandırmak ıcın verdı dr. İğne ve ılacı ama pek hızını goremedımBende bu ay hiçbişey kullanmıcam canım. Eşim seneye istediği için doktora gidemiyorum geçen ay gizliden gittim hayrını görmedim, gönlü olmadığı için tutmadı sanırım. Bu ay kısmetimde varsa olur diyorum ve inşallah olur hepimizin...
Amin kuzum. Aa az sürmüş gerçekten benimde çok erken başladı bir önceki adetten itibaren 22.gunde adet oldum. Ama doktora gitmedim gerek yok die.İnş canım hepımızın dilekleri kabul olur.Ben regli oldum 2 gün sürdu bittş ama bel agrılarım devam edıyor korkmaya basladım kist mi oldu acaba diye endıselıyım ben de duzensızlık vs. Yok sanırım hızlandırmak ıcın verdı dr. İğne ve ılacı ama pek hızını goremedım
Değerlendiriyoruz ama sol yumurtalık ağrısın dan gına geldi bebiş de olmuyor yumurtalar büyüyor ama çatlıyor mü bilmiyorum pazartesi de gitcem bakalım ne diçek inşallah kiste dönüşMez doktor öyle birşey demedi ama bilmiyorum ya hep olumlu baktım birşey olmadıOlumsuz dusunmeyin niye çatlamasın ki. Siz bu arayı iyi degerlendirin bence
Evet canım insan ister istemez takılı kalıyor malesef...Maalesef takmamak elde değil, özellikle hamilelik haberleri aldıkça insan benim niye olmuyor diye üzülüyor, bu da bizim sınavınız sanırım, inşallah Rabbim mukafatını verir...
Evet mesela ben geçen ay işteyken doğru dürüst kendimi veremedim, çalışamadım. Çok kötü geriledim sürekli kafamda oldumu olacakmı sorularıyla geçirdim koca ayı... sonu da hüsran...
Cok sevindim canim benim Allah saglikla da kucagina almayi nasip etsin172 cikti canim 2.5 kati artmis cok sukur
Canım şimdi gördüm yükselmiş değerin, hayırlı olsun172 cikti canim 2.5 kati artmis cok sukur
Dun olmam gerekiyodu canim surekli akintim var alt tarafa dogru agri cok ama daha olmadim. Yani oldum olucam hali olur ya oyle bi haldeyim. Ptesi 0.108 cikan deger bi anda katlarsa mucize olmasi gerek yoksa benim icimde oyle bi his yok canim inanOlur neden olmasin ki benimkide gec dollenme gibi deger oyle fazla degil onemli olan artisi dedi doktorum. Sen icini ferah tut. Gecti mi adetin
Iste aynen o durum bendekide hamile olanlara cok seviniyorum Allah kalbimi biliyor ama durup dusununce benim niye olmuyor diye insan huzne kapiliyor esimde bunun farkinda o yuzden fazla takilmiyorum artik buraya arada sizi meraktan giriyorum. Ama bi gercekte var esinin razi olmadigi seyi Allah nasip etmiyot biliyomusun ben baska konularda yasarim bazen bunu. Esini ikna etsen once guzel olurdu senin icin canimMaalesef takmamak elde değil, özellikle hamilelik haberleri aldıkça insan benim niye olmuyor diye üzülüyor, bu da bizim sınavınız sanırım, inşallah Rabbim mukafatını verir...
Evet mesela ben geçen ay işteyken doğru dürüst kendimi veremedim, çalışamadım. Çok kötü geriledim sürekli kafamda oldumu olacakmı sorularıyla geçirdim koca ayı... sonu da hüsran...