Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar kusura bakmayin aksam giremedim. Sonuc 521.58 cikti. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.
Oyy kuzummm hayırlı ugurlu olsun inşallahh nasıl sevindim ve bir o kadarda nasıl kıskandım sizleri anlatamam... happywithme happywithme :KK200: K Korkmaz87
:nazar::nazar::nazar: tuuu tuu maşallahhh...
Sizin yerinizde olmak için dünyaları verirdim ne olur dualarınızda bizleri de unutmayınn... :KK36:
Egerki bu ay hamile kalırsam sezeryan olacağı için yine ağustosa denk geliyor İnşallah inşallah aranıza katılabilirim...

Oyy kuzummm hayırlı ugurlu olsun inşallahh nasıl sevindim ve bir o kadarda nasıl kıskandım sizleri anlatamam... happywithme happywithme :KK200: K Korkmaz87
:nazar::nazar::nazar: tuuu tuu maşallahhh...
Sizin yerinizde olmak için dünyaları verirdim ne olur dualarınızda bizleri de unutmayınn... :KK36:
Egerki bu ay hamile kalırsam sezeryan olacağı için yine ağustosa denk geliyor İnşallah inşallah aranıza katılabilirim...
İnsallah sana da nasip olur canim.ben 13 aydir bekliyordum. Hep negatif cikimca bu ayda umudum yoktu. Pozitifi gorunce yanlis mi goruyorum acaba diye gidip gidip teste baktim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizde insallah saglikli bir hamilelik geciririz.

İnsallah sana da nasip olur canim.ben 13 aydir bekliyordum. Hep negatif cikimca bu ayda umudum yoktu. Pozitifi gorunce yanlis mi goruyorum acaba diye gidip gidip teste baktim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizde insallah saglikli bir hamilelik geciririz.
İnşallah tatlım amin, benimde geçen ay çok umudum vardı iğne yaptırdığım için. İlk bebekte hemen tuttu diye bundada hemen tutar sandım aldandım, inşallah bu aya nasip olur. Bol bol dua edin canım Allah razı olsun şimdiden... :KK200:

sen yaşamışsın canım bir kere de olsa ben kimyasal dahi yaşamadım:cry:
Yaşadım çok şükür canım ama son ayları biraz ailesel sorunlardan dolayı sorunlu geçti, doğum iznime çıktım düşünsene hiç evde yatıp dinlemedim ne hayallerim vardı kitaplar almıştım örgüler örcektim doğuma kadar, nese çok şükür cocugum saglıklı doğdu. Bu yüzden şimdi ikincide yarım kalan heveslerimi tamamlamak istiyorum :KK43: nasıl hasretim anlatamam... Rabbim hepimize tattırsın inşallah...

Yaşadım çok şükür canım ama son ayları biraz ailesel sorunlardan dolayı sorunlu geçti, doğum iznime çıktım düşünsene hiç evde yatıp dinlemedim ne hayallerim vardı kitaplar almıştım örgüler örcektim doğuma kadar, nese çok şükür cocugum saglıklı doğdu. Bu yüzden şimdi ikincide yarım kalan heveslerimi tamamlamak istiyorum :KK43: nasıl hasretim anlatamam... Rabbim hepimize tattırsın inşallah...
Canim nickini degistirmissin once anlamadim da sonra farkettim:) ins ikimiz beraber yasicaz bu defa hamileligimizi aylarimizi konuscaz:KK66:

Canim nickini degistirmissin once anlamadim da sonra farkettim:) ins ikimiz beraber yasicaz bu defa hamileligimizi aylarimizi konuscaz:KK66:
Maalesef canım hep kızım olsun istediğim için ikincisini, oğlumla kızımın adını bir arada hayal ederek o nıckı almıştım, kader benimle oynayınca benimde adıma öyle yazasım geldi :KK70:

Selam kızlar bu yumurtalar ne kadar büyüklüğe ulaşınca çatlama oluyo biliyomusunuz dün doktora gittim solda bir yumurtalık oluşmuş yarın bidaha görim gel dedi bugün gittim ben sana cumartesi gel dememişmiydim öle not almışım dedi solda 1 sağda 2 yumurta oluşuyo yarım mm oluşmaya devam ediyolar çatlicak bi yumurta yok şuan pazartesi yine gel dedi hiç bişiy anlamadım walla git gel git gel bidaha gitmicem iyice sinir oldum yaaaa
Tam bilmiyorum ama benim dun 14 mm di pazar günü çatlatma iğnesi yapacağım

Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. Ben Kasım ayında yumurta takibi yaptırarak iğne oldum. Önümüzdeki batım 15 Aralık, fakat doktor iğneyi 27 Kasım'da vurdurttu. Yani ben iğne olmasaydım daha geç bir tarihte yumurtlayacaktım ( 1 Aralık'ta). Adet döngüm 28 gün sürüyor. 27 Kasım'da iğne olduğum için şimdi tarihler değişecek mi? Yani yine 15 Aralık mı olacak bat? Yoksa daha mı erken? Umarım anlatabilmişimdir.

Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. Ben Kasım ayında yumurta takibi yaptırarak iğne oldum. Önümüzdeki batım 15 Aralık, fakat doktor iğneyi 27 Kasım'da vurdurttu. Yani ben iğne olmasaydım daha geç bir tarihte yumurtlayacaktım ( 1 Aralık'ta). Adet döngüm 28 gün sürüyor. 27 Kasım'da iğne olduğum için şimdi tarihler değişecek mi? Yani yine 15 Aralık mı olacak bat? Yoksa daha mı erken? Umarım anlatabilmişimdir.
İğneden sonra düzen değişiyor canım. Ben 26gunde bir adet oluyordum, iğne olduğum ay 22.gunde felan oldum

Selam canim. Igneyle 36. Saatte yumurtan catliyor catladiktan 14 gun sonra da adet olursun.

Hilal coban Hilal coban gelişme varmı merak ettim :) ben de çalışmalara gün sayıyorum, haftadaşından itiraben başlar sanırım mağlum günler, bide tabi adet 5 gün erken olunca herşey öne sardı :) yeni bat 23 aralık. Yani 20 günlük koşturma sürecim başlıcak :)
Esracim sanirim adini degismissin. Ben cok takiyorum kafama diye gecen gece esim rica etti girmiyorum artik bugun bi göz atayim dedim. Tamda butun sayfalari okuyamadim. Dun adet olmam gerekiyodu ama olmadim daha belirtiler cok fazla olmak uzere gibiyim sanirim. Zaten ptesi kan vermistim degerlerin articagini sanmam gulum. Adeti bekliyorum olaydi doktora gidecektim rahim filmi icin

X