- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.141
Ben en çok o 9 aylık süreci çok özledim, göbüşümü seve seve uyumak istiyorum oğlumla beraberevet sıra bizede gelse artık canım yaaz önce eşimede şakayla karışık diyorumki senden sıkıldım artık çocuğumla uğraşmak istiyorum ben
sen yaşamışsın canım bir kere de olsa ben kimyasal dahi yaşamadımBen en çok o 9 aylık süreci çok özledim, göbüşümü seve seve uyumak istiyorum oğlumla beraber
Takılma cnmm zamanı vardır rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin isteyen herkeze inşaallah ...sen yaşamışsın canım bir kere de olsa ben kimyasal dahi yaşamadım
amin canım inş ALLAH hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşTakılma cnmm zamanı vardır rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin isteyen herkeze inşaallah ...
Senin çocuğun varmı cnmm ??Ben en çok o 9 aylık süreci çok özledim, göbüşümü seve seve uyumak istiyorum oğlumla beraber
Aaamiiiinnnnn inş canımmmm ...amin canım inş ALLAH hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş
Hayırlı olsun.. Allah bizlere de nasip etsin adet günün geçmiş miydi bi de neler kullandın bu süreçte bize de yardımcı olur musun?Kizlar kusura bakmayin aksam giremedim. Sonuc 521.58 cikti. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.
Sagolasin Allahim isteyen herkese nasip etsin. Bu ay ben femara kullandim ve catlatma ignesi oldum. Birde bal tarcin corekotu karisimini yemistim.Hayırlı olsun.. Allah bizlere de nasip etsin adet günün geçmiş miydi bi de neler kullandın bu süreçte bize de yardımcı olur musun?
hadi bakalım inşallah iyi haberlerle gelBenim adetim bugün bitti klomen kullandım pazartesi doktora gidicem.
Evet o karışım hakkında iyi yorumlar yapıyorlar.. Bende femara çatlatma iğnesi estrofem ve inofolic combi kullanıyorum inşallah bu ay olur.. İğneden kaç gün sonra öğrendin pekiSagolasin Allahim isteyen herkese nasip etsin. Bu ay ben femara kullandim ve catlatma ignesi oldum. Birde bal tarcin corekotu karisimini yemistim.
Tebrik ederim canımKizlar kusura bakmayin aksam giremedim. Sonuc 521.58 cikti. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.
İgnenin 19. Gunu ogrendim.Evet o karışım hakkında iyi yorumlar yapıyorlar.. Bende femara çatlatma iğnesi estrofem ve inofolic combi kullanıyorum inşallah bu ay olur.. İğneden kaç gün sonra öğrendin peki
Amin canim Allah isteyen herkese nasip etsin.Tebrik ederim canımAllah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin
Hayırlı olsunnn sağlıkla kucağına almayı nasib etsin rabbim isteyen herkeze nasib etsin inşaallahKizlar kusura bakmayin aksam giremedim. Sonuc 521.58 cikti. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.
Amin Allah herkese nasip etsinHayırlı olsunnn sağlıkla kucağına almayı nasib etsin rabbim isteyen herkeze nasib etsin inşaallah
Canim cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insKizlar kusura bakmayin aksam giremedim. Sonuc 521.58 cikti. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.
Amin. Dileyen herkese nasip olur insallahCanim cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins