- 19 Kasım 2017
- 250
- 159
- 31
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Canm ben şuan adet olmayı bekliyorum olmam inşallah ama olursam kısmet diycem klomen verdi doktorum basliyvca.mBu konuyla ilgili çok fazla sayfa açılmış, konu oldukça dağılmış durumda. Tek bi yerde toplanmasında fayda görüyorum. En azından bizden sonrakiler geriye dönük okuyarak bilgi sahibi olurlar. Sağlam bir kaynak olsun istiyorum...
Kiz benim 10 gunden belkide daha once basliyor belirtiler kasik agrisi gogus agrisi ama normalde boyleydim ilac igne derken simdi bi kac gun once basliyor. Benim agrimin sebebini ablam soyledi az fingirdeyin dediE Esra_BabiesHilal coban yahu ben 29 yasındayım hıc 10 gun onceden adet belırtısı duymadım benım bat a gore haftaya persembe adet olmam lazım , kesın 2 gunde stresten gecıkır :S
Canim zaten dollenmede adet agrilariyla ayni oluyor gene adet olucak gibi agri yasaniyomus adet zamaninda. Arkadasim hamile adet olan bile var 9 ay dedi bana. Kendide adet zmaani olucak gibi kasigimda agri oluyor diyo 4 aylik oldu hala var dusun yani umutsuz olmamak gerek :)YaHilal coban aklımı karıştırdı
Kız ben döllenmemi oluyo acaba nedir bu belirtiler derken, geçen sefer aynısı yaşayıp adet olmuş:)))))
Sonra içime kurt düştü acaba adet belirtilerimi bunlar. Daha 10 gün var gerçi pazar bi test yapayım. Elimde 4 tane felan vardı
Evet bende oyleyim sanki kendimi adet olcakmis gibib hissediyorumBu yorgunluk psikolojimede yansıyor suratım beş karış melankolik bi hava var üstümde
Canim afedersin ama sunu cok merak ediyorum catlatma ignesinden sonra ne kadar sure ile iliskiye girdinizBenim 16.gün yapılmıştı ama 20mm yumurtanız gelişmiş olduğu için zamanında uygulanmış iğneniz. Çok teşekkür ederim bu arada darısı isteyen herkesin başına inşallah
Doktorum bize 36 ve 24 saat sonra dediCanim afedersin ama sunu cok merak ediyorum catlatma ignesinden sonra ne kadar sure ile iliskiye girdiniz
O yüzden iğneyi öğlen 11:30 gibi yaptım benCanim afedersin ama sunu cok merak ediyorum catlatma ignesinden sonra ne kadar sure ile iliskiye girdiniz
Benimki gunduz 2.5ta yapildi gece 2.5 yazmis doktorum ben atlamisim nasil oldu bilmiyorum artik 24 saat sonra gunduz 2.5ta iliski oldu ayni gun gecede 1 gibiydi ertesi gunde ayni. 2.5 yazmisti doktorum ama bizim saatle cok fark yok iyimi sence? Bide bir gun ara sonrasi yazmis onuda degerlendirdik. Benimde 3.catlatma ignem canim yumurta olusumu olmuyordu bende bu ay cok sukur 2 tane gelismis guzeldi yumurtalarO yüzden iğneyi öğlen 11:30 gibi yaptım ben
Canım iğne vurulali 10.Gün bende çok akıntı var böyle goguslerimde sızlıyor kasıklarimda ara ara batmalar oluyor sende de bu olmusmuydu inşallah hamileyimdirKızlar bende ilk ovitrelle ile gebe kaldım sorularınıza elimden geldiğince cevap verebilirim
Yumurta nasıl olsa 24 saat yaşıyor elbet denk gelecektir iyi düşünelim iyi olsun inşallahBenimki gunduz 2.5ta yapildi gece 2.5 yazmis doktorum ben atlamisim nasil oldu bilmiyorum artik 24 saat sonra gunduz 2.5ta iliski oldu ayni gun gecede 1 gibiydi ertesi gunde ayni. 2.5 yazmisti doktorum ama bizim saatle cok fark yok iyimi sence? Bide bir gun ara sonrasi yazmis onuda degerlendirdik. Benimde 3.catlatma ignem canim yumurta olusumu olmuyordu bende bu ay cok sukur 2 tane gelismis guzeldi yumurtalar
Canım benim de iğneden 1 hafta sonra ağrım oldu aslında ağrı değilde batma gibi bişeydi. İğneden 1 hafta sonra erken gebelik testi yaptık pozitif çıktı hemen kan verdimCanım iğne vurulali 10.Gün bende çok akıntı var böyle goguslerimde sızlıyor kasıklarimda ara ara batmalar oluyor sende de bu olmusmuydu inşallah hamileyimdir
Canım akintinda oluyormuydu benim çok var akintim hafif göğüs agrilarimda var inşalla vardır gebelik şimdi yapsam test yanılırmıyım ki ıgnenin 10.günüCanım benim de iğneden 1 hafta sonra ağrım oldu aslında ağrı değilde batma gibi bişeydi. İğneden 1 hafta sonra erken gebelik testi yaptık pozitif çıktı hemen kan verdim
Aaa 12 gunden once ignenin etkisi vucuttan atilmiyor diyolardi nasil 1 haftada belli oldu sende enteresanCanım benim de iğneden 1 hafta sonra ağrım oldu aslında ağrı değilde batma gibi bişeydi. İğneden 1 hafta sonra erken gebelik testi yaptık pozitif çıktı hemen kan verdim
Evet evet benim de oldu akıntım beyaz krem gibi. Ben test yaptım beklemeden çünkü negatif çıkarsa da adetimi bekleyecektim. Negatifi görmek benim için beklemekten daha zor geldi. Tamamen nasıl karşılayacağına bağlı test yapıp yapmamakCanım akintinda oluyormuydu benim çok var akintim hafif göğüs agrilarimda var inşalla vardır gebelik şimdi yapsam test yanılırmıyım ki ıgnenin 10.günü
Ignenin kacinci günü yaptırdın testi bide değerin kaç çıktı mide bulantinda varmıydı benim yok suan bulantımEvet evet benim de oldu akıntım beyaz krem gibi. Ben test yaptım beklemeden çünkü negatif çıkarsa da adetimi bekleyecektim. Negatifi görmek benim için beklemekten daha zor geldi. Tamamen nasıl karşılayacağına bağlı test yapıp yapmamak
O ihtimali düşündüm canım iki gün arayla devam ettim beta değerine baktırmaya. Arttığını gördüm çok şükürAaa 12 gunden once ignenin etkisi vucuttan atilmiyor diyolardi nasil 1 haftada belli oldu sende enteresan
İğnenin 8. Günü test yaptım. Bulantı vs için çok erkenIgnenin kacinci günü yaptırdın testi bide değerin kaç çıktı mide bulantinda varmıydı benim yok suan bulantım
Beta değerim ilk önce 9.9 çıktı sonra 25 sonra 75 bugün de 234 çıktıIgnenin kacinci günü yaptırdın testi bide değerin kaç çıktı mide bulantinda varmıydı benim yok suan bulantım