- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Ne guzel Allahim hayirli guzel bi sekilde kucagina almayida nasip etsin canim. Bendede bugun alt tarafa vuruyo kasigimdan agri. Cok kendimi dinlemek istemiyorumda zaman yaklastikca elimizde olmuyor maalesef. Gecen ay bekledim test yapmadim bu ayda beklerim sanirimO ihtimali düşündüm canım iki gün arayla devam ettim beta değerine baktırmaya. Arttığını gördüm çok şükür
Allahım hepimize bir an önce sağlıklı bebekler versin inşallah,isteyen herkeseNe guzel Allahim hayirli guzel bi sekilde kucagina almayida nasip etsin canim. Bendede bugun alt tarafa vuruyo kasigimdan agri. Cok kendimi dinlemek istemiyorumda zaman yaklastikca elimizde olmuyor maalesef. Gecen ay bekledim test yapmadim bu ayda beklerim sanirim
Ay bana umut oldun çok heyecanlandım inşallah bende de vardır çok istiyorum insallah rabbim nasip eder bende iki gün sonra yaptırıcam canım benim çok saol suan sadece akintim var krem gibi beyaz bide ara ara kasıklarimda ağrı var goguslerim sızlıyor belirtiler bu kadar inşallah bende güzel haberi veririm sanaBeta değerim ilk önce 9.9 çıktı sonra 25 sonra 75 bugün de 234 çıktı
İnşallah canım inşallah güzel haber verin hepiniz. Bende şimdi kese görünecek mi kalp atışını duyacakmıyım diye düşünüyorum bu böyle gidecek sanırımAy bana umut oldun çok heyecanlandım inşallah bende de vardır çok istiyorum insallah rabbim nasip eder bende iki gün sonra yaptırıcam canım benim çok saol suan sadece akintim var krem gibi beyaz bide ara ara kasıklarimda ağrı var goguslerim sızlıyor belirtiler bu kadar inşallah bende güzel haberi veririm sana
Amin insallah. Bel agrin olmusmuydu peki benim arkadasimda bel agrisi diye gidip hamile oldugunu ogrenmisti. Bu igneyi kullanali cok belim agriyor benimde.Allahım hepimize bir an önce sağlıklı bebekler versin inşallah,isteyen herkese
Inşallah rabbim nasip eder de görürsün tatlm sana çok dua edicem benim icime umut oldun valla inşallah vardır benimde 1 senedir bekliyorum bu haberi test yapsam mı acaba yarn heyecanlandım iyice yükselirse var demek demi canmİnşallah canım inşallah güzel haber verin hepiniz. Bende şimdi kese görünecek mi kalp atışını duyacakmıyım diye düşünüyorum bu böyle gidecek sanırım
Benim de bir yıl oldu eğer değer en az iki katına çıkıyorsa gebelik var demektirInşallah rabbim nasip eder de görürsün tatlm sana çok dua edicem benim icime umut oldun valla inşallah vardır benimde 1 senedir bekliyorum bu haberi test yapsam mı acaba yarn heyecanlandım iyice yükselirse var demek demi canm
Kaçıncı gün senin?Benim de bir yıl oldu eğer değer en az iki katına çıkıyorsa gebelik var demektir
Benim iğneden 1 hafta sonra sadece kasıklarımda batma olduAmin insallah. Bel agrin olmusmuydu peki benim arkadasimda bel agrisi diye gidip hamile oldugunu ogrenmisti. Bu igneyi kullanali cok belim agriyor benimde.
Bugün ıgnenin bir 10.günü tatlmKaçıncı gün senin?
Herkeste degisiyor demekki Rabbim bizede nasip etsin insallah. HtceEsmerbkr29 sanada banada ne guzel umut oldu :)Benim iğneden 1 hafta sonra sadece kasıklarımda batma oldu
Ya bana beklemek ve sabretmek çok daha zor geldiği için 8.günü test yaptımBugün ıgnenin bir 10.günü tatlm
Ya zaten 1 senedir negatif görmeye alıştım daha çok umutlanıp beklemektense gider öğrenirim erkenden daha iyi inşallah vardır bi tarafımda hep umutlu allah büyüktür yarn gidip kan testi yaptırıcam canm bakalm kaç cikcakYa bana beklemek ve sabretmek çok daha zor geldiği için 8.günü test yaptım
Ama erkek gebelik testiydi. Eğer herşeyi görmeye hazır hissediyorsan kendini dene bakalım.
Evet canm gerçekten güzel umut oldu inşallah güzel haberi veririz ikimizdeHerkeste degisiyor demekki Rabbim bizede nasip etsin insallah. HtceEsmerbkr29 sanada banada ne guzel umut oldu :)
Insallah canim senin isim hatice sanirim degilmi yaptir bakalim testi yarin ne cikicak ay ben bile sabirsizlandim. Adetimi beklicem diyodum gecen ay oyle yapmistimEvet canm gerçekten güzel umut oldu inşallah güzel haberi veririz ikimizde
Evet canm adım hatice yarn gidip yatrcam bide iki gün sorma yaptırırım dayanamiycam eninde sonunda öğrenicez adet günüme kadar bekleyemeyecegim sanırım gider öğrenirim daha iyiInsallah canim senin isim hatice sanirim degilmi yaptir bakalim testi yarin ne cikicak ay ben bile sabirsizlandim. Adetimi beklicem diyodum gecen ay oyle yapmistim
Hadi hayirlisi bakalim benim 15.gun tam adet gunune denk geliyor 11.gune kadar bekleyim eger adet belirtilerim baslamazsa bende gidip kan veririm artik haftaya sanirim benimde :)Evet canm adım hatice yarn gidip yatrcam bide iki gün sorma yaptırırım dayanamiycam eninde sonunda öğrenicez adet günüme kadar bekleyemeyecegim sanırım gider öğrenirim daha iyi
Hadi bakalm hayırlısı olsun ikimiz icindeHadi hayirlisi bakalim benim 15.gun tam adet gunune denk geliyor 11.gune kadar bekleyim eger adet belirtilerim baslamazsa bende gidip kan veririm artik haftaya sanirim benimde :)
Ayy ne güzel darısı başımıza inşallah:)Kızlar bende ilk ovitrelle ile gebe kaldım sorularınıza elimden geldiğince cevap verebilirim
Evet canım gün gün takip etti iğne için hazır hale gelince iğne yaptık. Ya aslında izin al sonra doktordan rapor ya da muayene kağıdı getirirsin sorun olmaz heralde.Kızlar yumurta takibi yaptırdınızmı benim yumurtam cumartesi 11 mm idi bu cumartesi tekrar gidicez aslında Çarşamba çağırmıştı ama izin alamadım umarım geç kalmış olmayız çatlatma iğnesi yapacaktı duruma göre
Ay ne bilim neyden umitlensem sonu adete çıktıE Esra_BabiesHilal coban yahu ben 29 yasındayım hıc 10 gun onceden adet belırtısı duymadım benım bat a gore haftaya persembe adet olmam lazım , kesın 2 gunde stresten gecıkır :S
Evet yaa evham günleri başladıEvet bende oyleyim sanki kendimi adet olcakmis gibib hissediyorum
Kız ben bu cuma kesin dayanamaz yaparım aha da buraya yazıyorum belkide perşembe gunuHadi hayirlisi bakalim benim 15.gun tam adet gunune denk geliyor 11.gune kadar bekleyim eger adet belirtilerim baslamazsa bende gidip kan veririm artik haftaya sanirim benimde :)