- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.121
Hazirandan beri dikkat etmiyoruz işte ama düzenli bi ilişki yok yaniZaten bu tersleyen doktorlara çok sınır oluyorum .kendi çağırıp sonra niye geldin diyor.Begenmiyorsan doktorunu değiştir gerçekten doktor çok önemli insanin enerjisini düşürür böylesi. Inşallah sende biran önce kavuşursun bebeğine.ne kadar oldu bebek istiyorsun canım.
Daha yeniymiş canım ben iki yıldır istiyorum ama hiç umudumu kaybetmedim .bazen yoruluyorum bikiyorum Her Ay aynı seyi yaşıyorum. Ama inanıyorum olacağına. Sende güzel düşün olur yumurtlama testleri var onları al dene o günler ilişki olursa şansın artar .Hazirandan beri dikkat etmiyoruz işte ama düzenli bi ilişki yok yani
Yaaa öyle canımda doktor çarıyo gidiyorum ben sana bugünmü gel dedim yarın diye not almıştım sürekli böyle benmi sağırım kulaklarımmı dıymuyo bi türlü anlamadım tmm doktor çok iyi sert davranmıyo ama hep böle konuşuyo kendimi salak gibi hissetmeye başladım artık bunaldım artık hayırlısı olursa olur kısmetcanım gidip gelmekten bıkma evet zor geliyor insana ama bende bu ay iki günde bir sürekli gittim 19,7 mm olunca yumurtam çatlatma iğnesi vuralım bugün dedi
belki çok yoğundur canım benim ondan öyle diyodur kafası gidiyo doktorların hep:) iyi bir doktor dyosan eger canım onda devam et çünkü iyi doktor bulmak cidden zor biraz katlan o hallerine napalım bebişler için herşeye katlanır olduk artıkYaaa öyle canımda doktor çarıyo gidiyorum ben sana bugünmü gel dedim yarın diye not almıştım sürekli böyle benmi sağırım kulaklarımmı dıymuyo bi türlü anlamadım tmm doktor çok iyi sert davranmıyo ama hep böle konuşuyo kendimi salak gibi hissetmeye başladım artık bunaldım artık hayırlısı olursa olur kısmet
Evt cnm yeni ama adet çok düzensiz yumurtlama dönemleri karışıyo anlıyamıyorum çoğu zaman takip ettiğim zamanda sadece yumurtlama döneminde oluyo ne bilim yaaaDaha yeniymiş canım ben iki yıldır istiyorum ama hiç umudumu kaybetmedim .bazen yoruluyorum bikiyorum Her Ay aynı seyi yaşıyorum. Ama inanıyorum olacağına. Sende güzel düşün olur yumurtlama testleri var onları al dene o günler ilişki olursa şansın artar .
Öyle valla ıyi doktor bulmak zor ben yurtdisindayim ilk gittiğim doktor çok suratsizdi bakmak bile istemiyordu bana degistirdim doktorumu türk doktor buldum çok uzak ama yinede gidiyorum .belki çok yoğundur canım benim ondan öyle diyodur kafası gidiyo doktorların hep:) iyi bir doktor dyosan eger canım onda devam et çünkü iyi doktor bulmak cidden zor biraz katlan o hallerine napalım bebişler için herşeye katlanır olduk artık
Evt cnm okadar çok hastası varki çok memnunlar ters de davranmıyo ama sıkıldım yanibelki çok yoğundur canım benim ondan öyle diyodur kafası gidiyo doktorların hep:) iyi bir doktor dyosan eger canım onda devam et çünkü iyi doktor bulmak cidden zor biraz katlan o hallerine napalım bebişler için herşeye katlanır olduk artık
Inşallah bu ay olur canım sen git inşallah pazartesi güzel haberle gelirsin.Evt cnm yeni ama adet çok düzensiz yumurtlama dönemleri karışıyo anlıyamıyorum çoğu zaman takip ettiğim zamanda sadece yumurtlama döneminde oluyo ne bilim yaaa
Evt haklısınız kızlar iyi bi doktor bulmak cidden çok zor ama böle git gel git gel bunaldım sıkıldım aynı şeylerden sıkıntıya gelemiyorum bu huyumdan nefret ediyorum ama değişemiyorum durum bu adet düzensiz diye gittim ilk ilaç kullan kullan aynı düzene girmiyo menopoza gircem heralde anlamadım gittiÖyle valla ıyi doktor bulmak zor ben yurtdisindayim ilk gittiğim doktor çok suratsizdi bakmak bile istemiyordu bana degistirdim doktorumu türk doktor buldum çok uzak ama yinede gidiyorum .
Pazartesi son kez gidicem zaten artık olursa olur olucanı sanmıyorum hiç öyle bi his yok içimde ayrıcaInşallah bu ay olur canım sen git inşallah pazartesi güzel haberle gelirsin.
sabır de hep içinden maalesef iyi doktorlar hep yoğun canım benim ilk gittiğim doktor o kadar yoğunduki randevu olmasına rağmen en az 3 saat beklerdim ve alel acele konuşur sinir olurdum ben bıraktım o doktoru çünkü işyerinden ksıtlı izin alabiliyordum o yüzden bi de bir sürü muayene parası vermeme rağmen nisan ayında 155 tl idi muayenesi bu paraya rağmen düzgün ilgilenmeyip geçiştirirdiEvt cnm okadar çok hastası varki çok memnunlar ters de davranmıyo ama sıkıldım yani
Evt malesef öyle doktorlarda var canım hayırlısı olsun inş ennn kısa zamanda hayırlı haberleriniz gelir cnmmmsabır de hep içinden maalesef iyi doktorlar hep yoğun canım benim ilk gittiğim doktor o kadar yoğunduki randevu olmasına rağmen en az 3 saat beklerdim ve alel acele konuşur sinir olurdum ben bıraktım o doktoru çünkü işyerinden ksıtlı izin alabiliyordum o yüzden bi de bir sürü muayene parası vermeme rağmen nisan ayında 155 tl idi muayenesi bu paraya rağmen düzgün ilgilenmeyip geçiştirirdi
inş canım bat 5-6 aralık ama bugün 15 dakika inanılmaz kasık ağrısı ve bel ağrısı çektim hatta erken adet oluyorum galiba deyip wc ye gittim ama bişe yoktu ve öyle bir ateş bastıki dedim menopoza giriyorum heralde:) ama sonra adette olmadım ağrımda gitti anlamadım bende ne olduğunuEvt malesef öyle doktorlarda var canım hayırlısı olsun inş ennn kısa zamanda hayırlı haberleriniz gelir cnmmm
Hayırlısı olsun cnm inş iyi haberlerini alırız ne güzel tarih belli biliyosun ben hiç öle olamadım bazen 2 bazen 3 ay oluyo az kaldı delirmeyeinş canım bat 5-6 aralık ama bugün 15 dakika inanılmaz kasık ağrısı ve bel ağrısı çektim hatta erken adet oluyorum galiba deyip wc ye gittim ama bişe yoktu ve öyle bir ateş bastıki dedim menopoza giriyorum heralde:) ama sonra adette olmadım ağrımda gitti anlamadım bende ne olduğunu
canım aynı sorun ablamda da vardı 2.kez anne olmak istiyodu doktora gitti klomen ve çatlatma iğnesi verdi o ay olmadı test negatif çıktı ablamda sıkıldı bıraktı doktoru sonra 2 ay olmuş adet olamadığı için tekrar doktora gitti adet söktürücüsü versin diye doktor bir bakmıs ki 8 haftalık hamile:) megersem o ilaçların etkisi bir sonraki ay da devam edebiliyormuş şimdi 19 haftalık hamile darısı başına inş ümidini kaybetme sakınHayırlısı olsun cnm inş iyi haberlerini alırız ne güzel tarih belli biliyosun ben hiç öle olamadım bazen 2 bazen 3 ay oluyo az kaldı delirmeye
Aaaa 2 ay etki ediyomuş bende 3 gündür bi terliyorum bi üşüyorum kasıklarıma ağrı giriyo ara ara menopoza yeni girmişim gibi birden ter basıyo anlamıyorum klomen kullandım ondanmı acabaaacanım aynı sorun ablamda da vardı 2.kez anne olmak istiyodu doktora gitti klomen ve çatlatma iğnesi verdi o ay olmadı test negatif çıktı ablamda sıkıldı bıraktı doktoru sonra 2 ay olmuş adet olamadığı için tekrar doktora gitti adet söktürücüsü versin diye doktor bir bakmıs ki 8 haftalık hamile:) megersem o ilaçların etkisi bir sonraki ay da devam edebiliyormuş şimdi 19 haftalık hamile darısı başına inş ümidini kaybetme sakın
olabilir canım ben klomen kullanmadım ama çatlatma iğnesi de bende ilk günler hep ateş basmasına sebep olduAaaa 2 ay etki ediyomuş bende 3 gündür bi terliyorum bi üşüyorum kasıklarıma ağrı giriyo ara ara menopoza yeni girmişim gibi birden ter basıyo anlamıyorum klomen kullandım ondanmı acabaaa
evet sıra bizede gelse artık canım ya
evet sıra bizede gelse artık canım yaaz önce eşimede şakayla karışık diyorumki senden sıkıldım artık çocuğumla uğraşmak istiyorum ben